Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chi No

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Chi No 2014.11.07 13:33:37
Na te a tokeletes mintapeldanya vagy az elte bolcsesz- vagy valami hasonszoruen szinvonalas karan nevelkedett, 30 x evesen a harmadik befejezetlen (vagy befejezett de hasznalhatatlan) diplomajara hajto, magyar kozepvezetoi poziciorol almodozo kasszasiker embereknek, akiknek annyi fogalmuk van arrol hogy mi tortenik Londonban, meg amugy a vilagban amennyit a ferfi wc falan olvastal. Foglalkozzal inkabb a diakhiteleddel minthogy blogot irsz olyan dolgokrol amirol fingod nincsen. Begooglezod hogy hol mennyi a tescos kenyer, meg a fel fullel hallott szajrol szajra terjedo hireket a faluradiobol, hogy a szellemi rovidnadrag 'Editke' aki Tibike balherejekent megerkezett 0 angollal Londonba es csak mosogatni tud. Ebbol levontad a kovetkeztetest, hogy itt minden szar. Eeeez igeeen, kb az iras is ezen a szinvonalon mozog. Vagy meg annyi tudok elkepzelni, hogy ezert a remek kis bejegyzesert cserebe valaki fizetett neked egy rud parizelt, esetleg meghivtak egy kisfroccsre az egyetemi klubban, ne adj isten egy segglyuk kinyalasat megsporoltad a ahitott kozepvezetoi poziciohoz vezeto uton, amivel majd keresel annyit hogy a rezsit befizeted a 40 eves lakashitel reszlete mellett, es meg pont marad annyi penzed hogy a piros 3 ajtos kalaptartos, virsligumis suzuki swifteddel 3 evente legurulsz a balatonra. De nincs ezzel semmi gond. Aki meg ennel tobbre vagyik az 18-20 evesen elhagyja azt a pocegodrot ami otthon van aztan vissza se nez. Mert aki nem a pocset vakarni jon ide hanem tesz is erte, az 1-2 ev utan majd azt sem tudja elkepzelni hogy hogy tudott otthon letezni. Amugy ha kell valami netrol csak szoljal mert itt a nyakig ero fosban az internet is ingyenes marad.
Chi No 2014.11.07 14:15:52
@djangyu: ja te akkor nem penzbol elsz? a konyhank szep, koszi, csajom takarit. mondjuk az meg pont igaz hogy a szaros talpam nem csokolhatnad meg