Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lászlóné Kun

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egészen megdöbbentő történetet osztott meg szerkesztőségünkkel egy olvasónk. Fideszes nénikből álló különítmény csöngetett be egy 65 éves vak művészhez a soros-konzultációt promózva neki, majd miután a művész tudatta velük, hogy nem vevő erre, akkor egyszerűen megtépték. A sztori hitelességéről…..
'Férfiatlan, nyegle a tempó, és sejtetni engedi, amitől eddig is sokan tartottak: egotrip ez, nem több. Ha eddig nem volt, ezután se lesz ideológia, keret, tőkesúly, ilyesmi. Marad az, hogy ti, "a fiatalok", nektek minden szabad, mert belegázoltak.' Életemben eddig egyszer se emeltem kezet senkire,…..
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
Lászlóné Kun 2017.04.07 13:40:15
@Gabor Jeges:

Ugyanez az előnye meglenne akármelyik pártnak, ha megnyerné a választást, hiszen akkor ők kapnák meg a töredék-szavazatokat. Választást kell nyerni és kész, el kell menni szavazni. Minden más csak rizsa. :)
Lászlóné Kun 2017.04.07 02:09:33
@arizmendi:
Ha a te számítási módszered szerint osztanák el a parlamenti mandátumot, akkor az LMP nem jutott volna mandátumhoz, a Jobbikra 10 százalék, az MSZP-re 12 százaléknyi szavazat jutott volna 2014-ben a pártokra leadott szavazatok alapján. De ezen felül ott vannak még az egyéniben induló jelöltek is.

Nem a 8,5 millió szavazójogú állampolgárral kell számolni a voksok arányát, hanem csak annyival, amennyien részt vettek a szavazáson, és amennyien egy-egy pártra szavaztak.
Olyan ország nincs, ahol mindenki elmegy szavazni.