Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bjuszika

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négykézláb puccsitok a vizsgálóágyon.  A doktornő folyamatosan exkuzálja magát a megalázó pozíció miatt, de én inkább amiatt az 5cm hosszú tű miatt aggódom, amit a gátamon keresztül belém készülnek szúrni. Fáj, természetesen fáj, de az egész csak pár másodpercig…..
Már egészen úgy tűnt, hogy az élet megy tovább.  Jöttem, mentem, elfoglaltam magam.  Pilates-ra jártam, gyerek szobát dekoráltam.  Dr. U azt javasolta, hogy felejtsem el az egészet és menjek vissza dolgozni.  Erre készültem.  Kicsit kipofoztam az önéletrajzomat a Profession.hu-n…..
bjuszika 2014.04.17 18:58:25
zoli voltam Figyelem! 2011.04.28 22:03:00
Ki nem kapott még levelet tőlem? :) ..
bjuszika 2011.04.29 20:41:58
Érzem én, hogy azért egyikünk sem hagyja annyiban,  beléd csíptem azóta én is, te is írtad tegnap este, hogy az önző részemhez már volt szerencséd. Visszakérdeztem, elütötted jó sok smiley-val, ma reggel sem kaptad be a horgot az sms-ben. Igazad van, hagyni kellene. Ha megint…..
Tegnap mindenféle napsütés után átmeneti vakságomban úgy töröltem ki helyből két file-t a pendrive-omról, amivel nettó egy-másfél órát szórakoztam a multinál, hogy egy karikatúrarajzoló bizonyára sírva fakadt volna gyönyörűségében, ha legalább lefényképezhetett volna.…..
Kontár Keresem a pónit 2010.08.11 02:36:00
Elveszett! Keressük! Írj, ha láttad! keresemaponit@gmail.comEnnyi áll a plakáton.Próbáltam rájönni, kérdeztem ismerősöket is, abban biztos volt mindenki, hogy az elmúlt 1-2napban lepték el a Blaha környékét (update: és nem csak egész Budapestet, de az ország nagyvárosait) a…..
Júliustól az útlevélnek tartalmaznia kell a tulajdonos ujjlenyomatát is, Jenőtől is megpróbáltak vételezni egyet az okmányirodában. A scanner azonban nem tudott elfogadható mintát készíteni, sokadszori próbálkozásra sem, pedig Jenő még kenegette is az ujjbegyét előtte. Ha a…..
Xer sorozatban szívott a UPC ügyfeleként, aztán a DIGI kevéért meg is szakította a sokéves viszonyt, ami nem ment könnyen, például azért, mert a két év hűségidő arrafelé a szokásosnál jóval tovább tart. Panaszáradat alant. A panelházunkba idén év elején bekötötték a…..
Az utóbbi hetek slágerszemétsége a válságra, azon belül az elszabadult euróárfolyamra hivatkozással történő áremelés az utazási irodáknál. A zsáner nagymestere a Neckermann, akinek egyszerűen nem állhat elég alacsonyan az euró ahhoz, hogy ne hazudjon és a lehetséges utolsó…..
A válság áldozatai természetesen az utazási irodák is, hiszen inkább mindenki lemegy a telekre kapálni, abból legalább lesz valami haszon, ha kivonulna a Teszkó, ahelyett hogy délolasz apartmanokban süttetné a seggét. Mi történik, amikor valaki mégis utazna? A szerződésben…..
Mintegy százerer tévénézőt érinthet meglehetősen kellemetlenül a Viasat3 és a Digi TV közötti kötélhúzás, aminek kézzelfogható eredménye az, hogy nincs Viasat3 elérés a cég előfizetőinek tévéjén. A Digi TV-előfizetőket kedvenc sorozataik helyett az alábbi képen…..