Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PintérSzabolcs

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak dolgok, amiknek a súlya és jelentősége a maga teljességében csak később mutatkozik meg. Az, ami az agrártárcánál most zajlik, tipikusan ez a kategória.  Az index.hu-n olvashattuk, hogy az eddigi elnyomott, agrártárcába besuvasztott természetvédelmet is kicsinálják. Ha ugyanis a…..
PintérSzabolcs 2018.11.13 23:27:40
@kivisziat: pl. én. Ő próbál tenni valamit és tesz is. Nem annyiban merül ki a tevékenysége, hogy szidja a rendszert, hanem odaáll az ügyek mellé. Évek óta figyelemmel kísérem, beszélek vele (legtöbbször írásban) és még soha nem volt olyan, hogy ne válaszolt volna. És bizony nem hívom Bernikének, ahogyan más hölgyeket sem tegezek le ismeretlenül.
„Itt vagy forróság van, vagy zuhog az eső.” – ezekkel a szavakkal fogadtak minket. Nekünk most a forróság jutott, rettentő meleg volt. Elnézést kértek, hogy sokat kell gyalogolnunk, de ez a szabály. Mondtuk, ez teljesen rendben van, sportolunk mi eleget, menni fog, és különben is – ezért jöttünk.…..
PintérSzabolcs 2018.09.12 21:17:07
@A kiló nem százat jelent.: Nem azt írtam, hogy az Öböl menti államok nem tettek semmit, csak azt, hogy tehetnének többet. Olvastam róla magam is, hogy fogadtak be menekülteket és az a véleményem, hogy fogadhatnának be többet is. Abban is igaza van, hogy nem bánunk a menekültekkel rosszabbul, mint a saját hajléktalanjainkkal. Mert velük is cudarul bánunk sajnos. De a két probléma nem összemosható. Elképesztő, hogy 2018-ban ott tartunk, hogy emberek alszanak, élnek az aluljárókban, a parkokban, mindenütt az utcán. Viszont nyilván nem lehet az a megoldást, hogy törvénnyel tiltjuk be ezt az élethelyzetet.