Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dilidodo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Splitbe senki nem azért megy, mert meg akarja ismerni Splitet. Split, mint város senkit sem érdekel. Azért dől ide a nép, hogy megtekintse Diocletianus palotáját. És ez így is van: a többi smafu. Nem mondom, ha autópályán közelíti meg az ember az őt körbevevő hegyek tetején, igen pazar látványban…..
Vásárlóként nehéz elfogadni, hogy a vegyükegyüttolcsóbban-típusú oldalak igazából az eladóknak szóló marketingeszközök, de ettől még ez a helyzet. Az akciók előfordulhat, hogy kedvezőbbek, mint máshol, de egyáltalán nem biztos, szóval érdemes utánanézni - mint mindig…..
Dilidodo 2015.08.24 16:21:51
@sarostehen_: Gumi nélkül előre kell kifizetni??!! :D
Ön figyeli a bankköltségek alakulását? Jóhogy! Az ötödik bankomat koptatom. Figyelek és sírok, de a macera miatt nem váltok. Tojok rá. Úgyis népnyúzó az összes. Poll Maker Levélírónk, Andor láthatóan nem egy hebrencs fajta. Szerintem aki legalább a…..
Dilidodo 2014.11.27 14:32:57
@vape: Szóval 13 éves vagy és 13 éve vagy CIB ügyfél ?? :) MOst már minden világos

köszönöm Okoska mindent értek!!!
Dilidodo 2014.11.25 22:35:30
Ich Bin Posztoló vagy Partizán már nem is tudom :)

Szóval Kedves Doc,

Online Számla csomag volt,

cib.hu/maganszemelyek/kondiciok/szamla_ebank/index

Nov 4.-én vettem fel a devizát, a költségeket előtte számoltam ki akkor a kp felvétel olcsóbb lett volt mint az utalás (októberi fizetésem előtt), előző este ránéztem honlapra, de nem vettem észre hogy másnap új kondíciós lista lesz érvényben (persze elnézhetem tévedhetek én is)

Forintot utaltam internet bankon keresztül mert az ingyenes online számlacsomagnál

Kártya felvétel díja 2000 forint volt több mint egy éve, a posztban meg is írtam hogy több mint egy éves történet. (Viszont a levonásnál írtam 2258 és 6200 ft vontak le okt. 30-án és 3490 másnap reggel biztosítási díjként)

Hja és már tavaly sem kaptam MC-t ezt is írtam

2010ben nyítottam a számla csomagot, akkor kedvező volt, de hogy egyetlen papír alapú banki kivonatott nem kaptam azóta az tény.

Ma végre lezáródott az ügyem a 12.000 forintból vissza kaptam egyszer 2258 és 5758 forintott (idő arányosan ami kártya éves díjából maradt. Szóval mintha használtam volna kártyát az elmúlt hónapban...miközben ott volt a bankban és nem is volt aktív) Az utas biztosítást viszont nem hajlandó megtéríteni...

Hja és Kedves HHilda nem nézzem soha kifli árát, ennek több oka van :)
Dilidodo 2014.11.27 11:13:49
@vape: pffff

Szerintem neked még 2+2 sem jönne össze, vagy pedig egy fizetett posztoló vagy :)

Októberben mikor már alig használtam a számlám szinte csak készpénzt költöttem extra 1600 forint plusz költség jött össze a 769ft számla vezetési díjra(mobil figyelő, sms-ek stb) . Úgy hogy ne nagyon magyarázz itt nekem kérlek és legfőképp ne szórd a butaságaid

Listázd már le a havi számlatörténeted egy hónapra és majd meglepődsz, mert úgy látom azt még nem teted...