Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HQ CAFE

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus kétszer is vezetést szerezve, a büntetőpárbaj során több meccslabdát is elhibázva adta át az Olasz Szuperkupa serleget a Napoli csapatának, s a visszavágás lehetőségére nem kellett sokáig várni, hiszen most a bajnokságban is összemérheti erejét a két együttes. Az…..
HQ CAFE 2015.01.12 10:03:46
@keshudioo: Szarmeccsvót de legalább halhattuk Egri Viktort folyékonyan oroszul bazseválni.
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri bizonyos abban, hogy nehéz mérkőzés vár csapatára a Sampdoria elleni bajnoki találkozón. "A Sampdoria nagyszerű teljesítményt nyújt az előző szezonhoz képest." - nyilatkozta Allegri a találkozót megelőző sajtótájékoztatón. "Kiváló…..
A Bajnokok Ligája csoportkörét álmosan kezdő, a kiesés szelétől is megérintett Juventus magasabb sebességre kapcsolt, s az Olimpiakosz Pireusz elleni hazai, valamint a Malmö FF elleni idegenbeli győzelmekkel hatalmas lépést tett a továbbjutás felé. A szakasz utolsó…..
A szerkesztőség nagy örömmel tájékoztatja a blog minden Kedves Olvasóját, hogy realsequator szurkolótárs jóvoltából megalakul a Juventus FC Blog törzshelye, ahol a jövőben kedvenc csapatunk összes mérkőzése élőben megtekinthető lesz. A közös meccsnézések kiváló alkalmat…..
HQ CAFE 2014.12.09 11:47:35
@keshudioo: :D Én tuti ott leszek. Mondhatni belém jössz!!! Viccet félretéve realsequator tuti ott leszen... Már ott van.. :D
HQ CAFE 2014.12.09 19:42:54
HQ CAFE 2014.12.08 20:35:00
@Rivendell: Honnan jössz?