Regisztráció Blogot indítok
Adatok
édeskömény (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Hol van Európa? 2015.02.01 12:43:40
Ez a poszt a Határátkelőn megjelent két év távollét utáni hazalátogatásom írása. Mindig érdekes, amikor valaki hosszabb távollét után látogat vissza Magyarországra. Ez történt Diggerrel, aki két év Anglia után töltötte az év végi ünnepek idejét Magyarországon.…..
édeskömény (törölt) 2015.02.08 13:24:29
@charlieharper: a jogsit most kellene megcsinálnia. Jelenleg van ideje és rávalója, a többi csak kifogás :)
édeskömény (törölt) 2015.02.08 22:32:05
@A gyufaárus lány: ezredik kommentelő nem akartam lenni, de az első gratuláló igen :) hajrá hinta!
Ma egy kicsit az egészségügy területén kalandozunk (úgy látszik, ilyen napokat élünk…), de akit untat a téma, az sem marad ajánlott poszt nélkül, ugyanis Hollandia és Ausztria után átugrunk kicsit Spanyolországba is, méghozzá autót venni. Az elmúlt napokban több poszt is…..
édeskömény (törölt) 2015.02.08 15:48:29
@Muscari: Nápolyba beérve, az első húsz percben valósággal pánikoltam vezetés közben. A forgalom teljes káosznak tűnt és szinte egyetlen törés vagy húzásmentes autót sem láttam magam körül :)
édeskömény (törölt) 2015.02.08 17:42:25
@QUERCUS: én még mindig lobbiznék, hogy a tékozló fiút HA és a közösség engedje (engedjétek) ide vissza, szeretett köztetek lenni.

24 éve okán jóval kevesebb rálátása és tapasztalata van az életről, többeteknek a legidősebb gyereke ennyi idős vagy hasonló korú, a véleményformálása talán ezért is nyersebb és idealisztikusabb.
édeskömény (törölt) 2015.02.08 19:21:08
@DieNanny *ISTJ* [SZ,CH]: attól hogy én odamegyek, hinta még nem nyer ide bebocsátást :)

Nekem is volt egy fülészorvosom, akitől rettegtek a betegek verbálisan annyira goromba volt, noha magát a vizsgálatot és kezelést a legkíméletesebben és igencsak hatékonyan végezte.
Ez az a kérdés, ami előbb-utóbb jó eséllyel felmerül, ha az ember külföldön él, pláne, ha lakóhelye jó messze van, például Ázsiában. Egy ilyen beszélgetésről szól a mai blogajánló egyik posztja, emellett pedig megnézzük, hogyan követi nyomon a gyermekvédelem…..
édeskömény (törölt) 2015.01.25 16:53:11
@QUERCUS: +1
Kicsit megint más poszttal jelentkezünk, mint a szokásos. Pontosabban „A sárga ruhás lány” jelentkezett vele, aki elindult világot látni, egy élet kalandját átélni. Talán kicsit utazósabb, mint a megszokott, ugyanakkor kétségtelenül sok határon átkel, hogy összegyűjtse a…..
édeskömény (törölt) 2015.01.17 12:32:46
@Kellemes Zérókomponista: nem vagyunk igavonó barmok, hogy amíg fel nem bukunk nap mint nap szolgáljunk valakit vagy valamit. egy ember életébe igenis beleférhet hogy saját maga épülésére, szépülésére, csak úgy, a maga örömére éljen egy kicsit.
Karácsony második napja van, köszönt és minden jót kíván… ezúttal Digger, aki megírta, milyen volt az ünnep gyerekkorában Magyarországon, és milyen most, családos emberként Angliában. „Karácsony. Szent Karácsony Ünnepe. A családok, a szeretet ünnepe. Néhány alapvetést…..
Még októberben jelent meg Péter írása, melyben egy családi vállalkozás alkalmazottjaként osztotta meg tapasztalatait. Ádám e posztra reagálva írt néhány kiegészítést, amiből például kiderül, melyik osztrák városban a legdrágább az albérlet. „Jómagam 2,5 éve élek…..
édeskömény (törölt) 2014.12.19 10:20:44
@adg [Au, Darwin]: azért csak meg-meglökitek a hintát, nekem is hiányoznak a kommentjei. ha nem tűrtétek meg magatok között, miért nem tudjátok elengedni, kérdem szemlesütve.