Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trogeur

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelenésük után rövid idővel máris egy ország rajongja az itt most meg nem nevezett közösségi eladogatós oldal mélyen emberi sorsokat bemutató filmecskéit. Ahogy a néniék adják el a nippeket, meg Józsit, aki csoppereket épít és aztat is eladja. Magyarország, 2014:…..
trogeur 2014.11.06 04:24:08
esküszöm nem értem a "mindig csak ez a siránkozás", "ez nem visz előbbre", "ebben nincs igaza, abban nincs igaza", "te mit teszel azért, hogy jobb legyen?" kommentelőket. nem tudom mióta olvassák a blogot, de ha azt várják, hogy egyszer itt lesz nekik megmondva a tuti meg hogy mi a faszt kéne csinálni, meg majd valami forradalom lesz kihirdetve, akkor az a helyzet, hogy kurva rossz helyen járnak. az ember legörget, megnézi a kommenteket, hogy hátha van valami plusz bennük az írással kapcsolatban, valami "építő kritika" erre azt látom, hogy mások a poszt témáján vitatkoznak, amit valaki kitalált, ők meg olvassák. mintha valaki egy hobbielektronikával foglalkozó fórumban kifejtené, hogy a "kurva anyátokat, hogy már vagy százkilencven oldalt végigolvastam, de még mindig nem derült ki, hogy mit adjak a két és fél hónapos törpehörcsögömnek, ha okkersárgát fosik".

mátmint félreértés ne essék, ez nem egy ilyen bőnyálas komment. szerintem is több ponton támadható az iromány, énis bicós vagyok és indokolatlan naivitás és elfogultság, valamint tájékozatlanság kellett ahhoz, hogy ezt a mondatot valaki összehozza: "És ne tévedjünk: a bringázás reneszánsza sem más, mint hogy egy generáció igyekszik jóarcot vágni ahhoz, hogy kurvára nincs pénze még egy tízéves Swiftre sem." és most kurva hosszan ecsetelhetném, hogy miért ne járjon valaki bicóval, ha a városban távolabb tud leparkolni a munkahelyéről, mint ahonnan elindult, hogy miért ne járjon bicóval, ha már akkor a munkahelyén basztathatja a fészbukot, ha a kocsival még a dombról se ért le a reggel 8tól délelőtt fél11ig tartó dugóban, vagy miért ne járjon bicóval, ha az utolsó busz éjfélkor véletlenül elfelejt jönni és az érvényes bérlettel a zsebében kénytelen kilómétereket hazagyalogolni, jó eséllyel kapatosan. de nem teszem, mert ez nem egy bicós vs. autós blog.

persze vannak még kivetnivalók, nem sorolom most föl, mert tényleg nem vitatkozni akarok ezen az egészen, csak leírnám a véleményemet: szóval szerintem azért kurva jó ez a blog (jó mondjuk azért vicces is), mert ha ilyen dolgokat látok a világban magam körül, mint ezek (és állandóan ilyeneket látok), így legalább erősödik bennem a tudat, hogy talán mégse én vagyok a fasz. talán mégse én vagyok a fasz, ha néha ilyen hirdetések láttán az a vágyam támad, hogy az eladót felkeressem, feldugjam a pöcsébe a telefonját és megcsörgessem rajta. talán mégse én vagyok a fasz, amikor képes vagyok 8-10ezer forintot fizetni egy jó lemezért, ahelyett, hogy "ingyen leszedem bazmeg". talán mégse én vagyok a fasz, amiért nem lopom ki a pénzt egy kibaszott tehetséges és kreatív banda zsebéből (ja meg persze a köcsög kiadókéból, a kurva anyjukat, amiért reklámot, koncerteket, több 10-több100milliós stúdiókat fizetnek). talán mégse én vagyok a fasz, amiért nem fosom bokáig magam egy kétsávos körforgalomtól. és attól, hogy talán mégse én vagyok a fasz, kicsit jobban érzem magam meg megnyugtat. aki meg azt akarja, hogy felizgassa, az inkább nézzen pornót, mert erre kurva nehéz lesz kiverni.