Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gida99

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azt mondom, hogy a mai poszt szerzőjének stílusa nem átlagos, akkor még nem mondtam semmit. Számomra valamikor az írás (ami a Magyarország és én pályázatra érkezett) közepe táján tűnt fel, hogy azért a stílus mögötti tartalom sok mindenről szól. Szavazni ma is a poszt…..
Gida99 2015.07.18 01:18:11
@drnapene: Szia Kedves Érdeklődő!
Baden-Württembergben vagyunk, amikor jöttünk, akkor még fogalmunk sem volt mi fán terem a suli beszerzés :-). Egyszerűen szept. elején bementünk egy sima giminek vélt suliba, ahol IQ tesztet írattak a fiammal, e tesztírással egy időben kiderült, hogy ez egy európai szintű tehetséggondozó gimi.A végén mondták, hogy értesítenek. A tanév szept 3. hetében indul itt, ekkor szept. 8-10 körül volt. Kicsit aggódtunk már szept. 3 hete elején, h mi is az eredmény, majd kideült, h az egyik rész nem, míg a másik rész sikerült, így tovább küldtek minket sajnálattal, hogy van egy tuti elismert gimi. Egyből odamentünk, minden bürokráciát ténylegesen kihagyva, lévén ismerethiánnyal bírtunk, s ott elég volt ez az IQ teszt bemutatása és felvették. A suliigazgató javaslatára, az otthon már elvégzett 7. osztályt itt újra járta a német erősítése érdekében. Most 9. osztályos, még júli végéig sulija van.
Latin a főnyelve (franciát lehetett volna még választani), amit tán 6. osztálytól tanulnak, angol mindenkinek kötelező (nem tudom hanyadik évtől tanultak, csak azt, hogy 6-ban már bizti), majd 8-tól a spanyol (olasz és természettudomány volt még opcióként).
Remélem érthetően válaszoltam, ha valamit kihagytam volna, amit kérdeztél, akkor jelezd légyszi!
Drukkolok Nektek!
Online TV Rádió RTL-KLUB online 2014.11.05 20:50:09
Nézd online Magyarország legnézettebb csatornáját online élőben...