Regisztráció Blogot indítok
Adatok
React

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei Media Hungary-n jelentették be, hogy a TV2 egész pályás letámadást indít a magyar kábeltévé piacon és 10 új csatornával hódítanak. Ezekből nyolcat jelentettek be, 2 meglepetés lesz majd. Bővebb részleteket nem lehet tudni, de a csatornák hamarosan elindulnak, a DTV News először hozta…..
Ahhoz, hogy valaki önként összezárassa magát tök ismeretlen alakokkal, akik elől legfeljebb egy picsányi udvarra vagy szaunába menekülhessen el, és bevállalja azt, hogy a kamerák és rajtuk keresztül a nézők minden lépését nyomon kövessék, kell egyfajta perverzió, de olyan…..
React 2014.11.14 11:39:15
@Baaah: komolyan vette, hogy a jövő pin@ja a segg...
És nem, nem érezzük szarul magunkat miatta. A PRO4-en indul ma este a kanadai Continuum című sci-fi, amiben 2077-ből 2012-be visszaidőutazó bűnözők és egy nyomozócsaj (Rachel Nichols, képünkön) játssza a főszerepet, és lesz benne időparadoxontól időhurokon át minden, mint a…..
React 2014.09.24 16:05:09
@sixx: Sixxet meg lovakkal... nem releváns a kép - te szerencsétlen. De akkor már miért nem fenékkel?
scifiempire.net/wordpress/wp-content/gallery/luvia-petersen-nude/luvia-petersen-as-garza-nude-continuum.png
Subba Subba tetkó: Kanye 2014.07.07 12:27:00
Akkor mégiscsak igaz, hogy Kanye egy segg..
React 2014.07.07 15:17:41
A világon sehol nem divat négy csatorna nézettségélt egy kalap alá söpörni, csak nálunk, ahol az MTVA rendszeresen félrevezető közleményekkel idegesíti azokat, akiket még érdekel, hányan nézik a kormány szócsövét. Tegnapi közleményük például így kezdődik: Szilveszterkor…..
React 2014.01.07 18:30:02
@Intruder71: Nem @Allium sativa csúsztatott, hiszen a MTVA közleményében sem ennyi volt hogy éjfélkor kurva menők voltunk, hanem a négy csatornán ennyien nézték a két műsort (ok ezt nem biztos hogy szép volt - bár érthető hiszen mivel az összes adójukról szólt a közlemény így egyszerűbb), majd ezt követően az egyes csatornák egyes adatai voltak kiemelve, csak a közlemény ezen részét @sixx nem rakta be, mert akkor már nem lett volna ennyire hangulatkeltő az írás :) Tehát összességében a csúsztatást ő is annyira elkövette, mint @Allium sativa.

De azért bemásolom a közlemény további részét:
A következő! vetélkedő adása alatt - 603 ezres nézettségével a felnőttek körében - az M1 volt a legnézettebb csatorna. Az ezt követő két órában a két kabaréműsor alatt az M1 a második lett a televíziók versenyében: a Századszor is bejön népszerűségét a Szálka extra fokozta, e műsorra már több mint 600 ezer ember volt kíváncsi - derül ki az MTVA közleményéből, amely a Nielsen Közönségmérés adatait ismertette.
Az éjfél utáni adatok szerint a Buli hajnalig 683 ezer fős nézettségével, 23,4 százalékos közönségarányával az M1 ismét az élre tört.
A Dunát választó felnőtt nézők körében a Monte Cristo grófja című film volt a legnépszerűbb, mintegy félmillióan nézték végig, az elért nézők száma pedig az egymilliót is meghaladta.
Ígéretesen indult a közmédia legújabb csatornája, az M3 - közölte az MTVA. A Táncdalfesztivál összeállításra több mint 400 ezer néző volt kíváncsi, így a nosztalgiaműsor a népesség mintegy öt százalékát érte el.
React 2014.01.07 18:42:16
...
React 2014.01.07 19:01:02
@Övönaluli Lali: Sportközvetítések?
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..
React 2010.07.17 14:28:43
@Pipi: Szuk jarda, azon a helyen nem volt rakenyszeritve (mivel ott kapu sem volt a kozelben), ha kulturaltan es/vagy indokoltan teszi semmi baj, a belvarosba is ha jon kerekpar vagy egyeb elengedem... de a kulturat a masik feltol is elvarom... ennyi
React 2010.07.17 14:34:37
@kyanzes: szeritem inkabb a klasszikus:

www.youtube.com/watch?v=u2zgr_Gg11U
f1 Schumacher feladta a szezont 2010.06.11 11:14:00
A német elismerte, hogy az idei Mercedes nem elég jó, és nem is lesz az, már 2011-re koncentrál. "Mindig a bajnokság a cél, de egy bizonyos ponton rájössz, hogy ennyid van. Az év még hosszú, de nem igazán vagyok abban a helyzetben, hogy vb-t nyerjek, vagyis a szezon inkább már…..
Kocsmárosra bízni a vonatjegy árusítását úgy tűnik, Biatorbágyon nem volt a legszerencsésebb dolog. K. szerint a már reggel részeg - vagy az idegállapotból következtetve inkább erősen másnapos - csapos nem tekinti fizető utasnak a nála vásárlókat, és bánik eszerint velük,…..
A Pannonnál a szerződéskötés feltétele a 2 különböző arcképes igazolvány, ám Gézának ilyenje nincs. Hiába próbálkozott mindennel, egyéb igazolványokkal, befizetett közüzemi számlákkal, a Pannon hajthatatlan volt. Így már egy másik szolgáltató ügyfelek, a ki tudja hány…..
A Tesco Express pénztárosa ugyan belátta, hogy ha nem stimmel a gépben szereplő és a termékhez kiírt ár, akkor azt nekik ellenőrizni kell, a dühös boltvezetővel történt egyeztetés után mégis úgy alakult, hogy D. csak a magasabb áron tudta elvinni a kolbászt. Gondoltam megosztom…..
Vettelnek nagyon kell a találmány, a Ferrari próbálkozik, a Mercedesnek már lehet, hogy megvan.A Kínai GP szabadedzésein a Merci állítólag végig használta a csatornarendszert Schumacher kocsijában, bár ez sem a gépen, sem a német köridőin nem látszott – Nico…..
Úgy látszik, magyar hipermarketbetegség, hogy kiírnak egy árat, aztán, amikor rájönnek, hogy az túl alacsony, nem akarják annyiért adni az árut. Richy0609-vel majdnem ugyanaz történt, mint hétfői, Vásárlóval verekedett a Auchan biztonsági őre című posztunk hősével. Csak vele…..
Subba Árverezés: Különleges 2008.12.19 09:02:00
Dörzsölt ember tudja, hogy ha eladásról van szó és valaki a különleges szót használja, akkor ott valami ordenáré lehúzás húzódik meg a háttérben. Legyen szó ingatlanról, vagy akár egy kibaszott hűtőrácsből készült fotelről. Különleges, hát…..
React 2008.12.19 09:06:50
React 2008.12.19 09:07:27
React 2008.12.19 09:08:21
Patrik kiakadása következik:jókat szoktam derülni a blogon, gondoltam megosztom a múltkorit a Született feleségekből (nyilván nem én vagyok az egyetlen, akinek feltűnt, biztos mások is beküldték már): a tornádós részben Gabi kutat az éppen elhunyt ügyvéd garázsában Carlos…..
Nem tudjuk, az elmúlt 20 évet hol töltötte Andrea, de legalábbis meglepő, hogy egy 1200 forintos narancslevezett víz miatt írt a Fogyasztóvédelemnek, még akkor is, ha vodkanarancsot rendelt eredetileg a Dokk Caféban:2008. Február 23.-án a budapesti Mammut 2 II. emeleti Dokk Cafe nevű…..