Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jorgam

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi évhez hasonlóan idén is Karácsonyi játékra invitálunk titeket, itt a Rossz PC Junioron! Ha érdekelnek a részletek, és neveznél, kattints a 'tovább' gombra...   Nos, tehát...A karácsonyi játék november 25-től december 23-ig tart.Annyi a dolgotok, hogy ez…..
Jorgam 2011.11.28 19:23:38
Kérésedre, itt az értékelés:Negatívum:- nekem egy picit hiányzik az intro, bár a bevezető szöveged nagyszerű pótlás ennek.- mivel nehéz belekötni, így a Machinima logót említeném a bevezetésnél, amolyan negatívumként.Pozitívum:+ brutálisan jó stílusod van.+ egy másodperc…..
Nos igen, új szerkesztővel bővült a Rossz PC Juniorok csapata! Mondhatni törzs- és visszatérő vendég itt, nagyjából minden videó alatt ott a kommentje az értékeléssel.. aki még nem látta itt, az most egy órája regisztrálhatott, hiszenThéo-tszerintem mindenki ismeri! És ezentúl…..
Jorgam 2011.09.01 13:21:42
@Borsesz: Kerestem már mielőtt feltettem volna a kérdést. Azt találtam, hogy youtube partner kell lennem hozzá, és ahoz, hogy youtube partner legyek csak annyit kell tennem, hogy ne töltsek fel copyrighted materialt. Nos a channelemen nincs ilyen, mégsem tudok hosszabb videókat feltölteni. Gondoltam, hogy azok a videósok, akik tudnak ilyet, pl Abydos, segíthetnének abban, hogyan lehetnék Youtube partner. De azért kösz.
Rossz PC Juniorok Döntsetek ti! 2011.07.16 00:02:00
Kedves Rossz PC Junior nézők!Egy lehetőséggel fordulunk most hozzátok, hogy segítsetek nekünk az oldal fejlesztésében és egyéb módosításain. Akár arról is dönthettek, hogyan változzon meg az oldal, mint külsőleg, mint tartalmilag egyaránt. Leginkább arra vagyunk kíváncsiak,…..
Jorgam 2011.08.05 10:40:12
Jorgam 2011.08.05 10:35:27
@TaчŁσЯ™: Minden áron bele kell kötni ugye?
Nekem felülmúlta az elvárásaimat. Mikor meghallottam a srác hangját, azt hittem, hogy megint jön egy 12 éves COD videós, de ahhoz képest egészen kiemelkedő volt. :)
Az utolsó, de rohadt hosszúnak várható napunk reggelén korán keltünk: kávéfőzés, pillogtatás, Gergő ismét pörög mint a ventilátor, kocsiba be ki le fel ki be fel hátra előre be az ajtón ki a csomagtartóajtón majd fel az ágyra le a földre ki be fel hátra be és igy tovább. A…..
Értékelés:Amikor elkezdődött a videó, hirtelenjében nem tudtam mi van. Az intró alatt semmiféle hangot nem fedezem fel, de zenei aláfestést se nagyon. Mikor vége lett, gondoltam, hogy elkezdesz majd beszélni, de megint csak néma "hangzavar"...öööh? A hangszórómat…..
Jorgam 2011.02.08 18:31:15
@LegendaH: Ha megkéred őket, hogy ne használják, akkor mért mondod meg hogy kell?
Ez olyan mintha odaadnám a gyereknek a nyalókát a kezébe, leszedném róla a csomagolást és megkérném szépen, hogy ha elmegy a játszótérre nehogy belenyaljon.
Jorgam 2011.02.08 20:29:15
@Je m'appelle Théo: Ez tetszett..
mármint a:
+ megpróbáltátok
Jorgam 2011.02.09 16:35:04
@MafiaTwo: Engem nem zavar a reklám, csak az zavar, hogy tört.
Értékelés: Be vallom őszintén, kicsit hiányoltam a felvezető intrót, de sebaj. Összefüggően beszéltél, nem voltak nyelvbotlásos bakijaid, viszont az angol kiejtéseden még van mit csiszolni. Nagyon sajnálom, hogy nem saját felvételeket tettél a videóba. Sokkal nagyobb átütő…..
Jorgam 2011.02.07 05:32:17
@Rábert: Haggyad békén. Én már meg sem lepődtem a srácon...
Jorgam 2011.02.06 20:21:20
@Mong00s3VIDEO: Az Ektivizsön a világ egyik legkapzsibb, legpénzéhesebb játékkiadója. Ergó sz.r
Jorgam 2011.02.06 21:24:47
@HUN-cut: Az activision egy kiadó, nem fejlesztő. Nem csinál játékokat.

No akkor kezdjünk el regélni. Vót eccer hun nem vót, volt egy Electronic Artsos Medal of Honor fejlesztőcsapat. Néhány ember ebből a csapatból azt tanácsolta, hogy a következő medal of honorban legyen pár olyan küldetés, ahol a játékos egy egyszerű sorkatona bőrébe bújik, sőt még egy olyan pályaelképzelés is volt, ahol a játékos nem kap fegyvert. Az id és az EA nem fogadta el a javaslatot, mert féltek hogy lerontaná a játék keresettségét, ha nem a tipikus "egyszemélyes amerikai hadsereg" bőrébe bújnánk.
Ekkor ez a néhány fejlesztő kilépett az állásából, és megalapította az Infinity Wardot. El is kezdték fejleszteni az új játékukat, amit Call of Dutynak neveztek el. Jellegzetessége az volt, hogy a játékos egy, nem kizárólag amerikai sorkatonát játszik, valamint az a pálya is bekerült, ahol a játékos nem kap fegyvert(A szovjet kampány stalingradi pályája). Ezekkel a játék teljesen más képet adott át a játékosoknak a második világháborúról, de volt egy probléma. Nem volt kiadó. A teszt verziójú játékot elküldték az Activisionnek, akik bizalmat szavaztak nekik, megvették az Infinity Wardsot, és kiadták a játékukat.
A játék Hatalmas siker volt. Activision rengeteget nyert vele, és az Infinity Ward egyből nekikezdett dolgozni a Call of Duty 2-n, viszont az Activision megérezte azt, hogy ebből a névből rengeteg pénzt lehet kihozni, ezért ráállított egy másik Activision tulajdonban levő fejlesztőbrigádot, a Treyarchot, hogy csináljanak egy kiegészítőt a Call of Dutyhoz. A kiegészítő egy évvel a játék megjelenése után jött ki, és nem ért fel az alapjátékhoz. A Call of Duty 2 azomban még csak félúton volt. A helyzet úgy nézett ki, hogy Activisionnek kellettek a Call of Dutyk, viszont az infinity ward csak két évente adott ki call of dutyt, ezért mikor a Treyarch kiadta az united offensive-et, Activision bácsi asszonta nékije, hogy kezdjen el dolgozni egy új call of dutyn, a Call of Duty 3-an, amire két évet adott neki, így elérve azt, hogy minden évben megjelent egy Call of Duty.
Az infinity ward befejezte a cod 2-t, ami hatalmas siker lett, s kezdtek dolgozni a cod 4en, míg treyarch befejezte a cod 3at. A call of duty 3 viszont hatalmas bukás lett. Közel sem ért az infinity wardos színvonalhoz. Szinte senki sem vette meg, míg a call of duty 4 az első héten rekordot döntött. Kijött a treyarchtól a world at war, ami jobb volt, mint a COD3, de még mindíg nem volt IW színvonal, s az infinity ward piacra dobta a Modern Warfare 2-t, ami az évtized legsikeresebb játéka volt. Infinity Ward ekkor azt mondta, hogy az activision kapja be, mivel a jó codokat ők csinálják, a treyarch csak rontja a színvonalat. Titokban elkezdtek egyezkedni az Electronic Artsal, amit az Activision kiszimatolt, és mivel az IW activision tulajdon volt, és activision tulajdont akartak átvinni az EAhez, Activision beperelte őket. Az infinity Ward feloszlott, és az egyik fele csatlakozott a szintén activision tulajdon "Sledgehammer Games" hez, a többi pedig megalapította a saját stúdióját, a "Respawn Entertainment"et. A 2011es CODot a Sledehammer games fejleszti, míg a Respawn entertainment első játéka, ami már nem COD néven fog futni 2012ben jön ki, és azt jósolják, ez lesz a COD halála.
Öszvissz ennyi a sztori. Ezért útálom az activisiont.
Jorgam 2011.02.07 20:03:11
@PixelWar: Ó én buta.
Teljesen új enginet fejlesztenek maguknak, s az eddigi infinity wardos, activision tulajdonban lévő motrot a sledehammer kapta meg. Amúgy olyan pletykák terjengenek, hogy a Sledgehammer games CODjában Ghost bőrébe bújunk :D
Értékelés:Ez a remake határozottan jó ötlet volt, sok hibádat kijavítottad, ami külön dicséret! Az intró ugyan kicsit hosszúra sikeredett, de kezdésnek nem volt rossz. Az elején eléggé elhadartad az információkat, azután pedig hirtelen belassítottál. Feltételezem a legelső…..
..
Jorgam 2011.02.05 09:09:09
@Balage1105: Nem nagy picit az arcocskád, hogy azt mondod, hogy játéktesztelőnek jó lennél az Activisionhoz vagy az Ubisofthoz?
S aztán meg azt mondod, hogy nem kötnek le az angol játékok. Legalábbis én ezt vettem le belőle. Talán ha néha lenne egy pont, vagy egy vessző két gondolat között, megértenék az emberek. A kommented végén ellentmondasz azzal, amit az elején írtál.
Te gyerek. Régebben úgy írtál minden videóhoz, mintha te jobbakat készítenél. Most is úgy írsz kommentet, hogy te amúgyis jobb vagy, csak beleírod azt is hogy "még csak tag sem vagyok", amit:
1. Nem értek
2. Szánalmas a szándék.

Az előző ilyen hozzászólásodra is írtam egy ilyet. Akkor bannoltak, s most megint miattad fognak bannolni de egyszerűen nem bírom szó nélkül hagyni.

Amúgy a videóról: Nem volt szerencsés neked az, hogy pont most rakták ki a videót, Abydos fergeteges spore bemutatója után. Folyamatosan hasonlítgattam abydos videójával. Próbáltam nem hasonlítgatni, de nehéz volt. Aztán meg rájösz, mire jutottam.

Ja amúgy a nevének semmi értelme. Angolosan hangzik, de amúgy semmit sem jelent.
Jorgam 2011.02.03 20:24:14
@Je m'appelle Théo:
Szerintem meg ez már negyedik generáció
1. FreddyD, 2. Lalee, senshi etc., 3. korponai (KISJÁTÉKOK ECCSÉM!!)
Jorgam 2011.02.04 06:45:08
@Balage1105: Sosem értettem mért akar mindenki "Nagy" lenni a blogon.
Ha azt mondanám, hogy azért csinálom a videóimat, mert élvezem, hazudnék.
Igen, élvezem őket, de azért küldöm őket fel ide, mert egy narcisszista egocentrikus kölök vagyok, aki imádja, ha dícsérik, valamint én sem hajítanék vissza egy youtube partnershipet...