Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Captain Hanky

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hosszú prológ, unalmas előkészületekkel, felelőtlen beteggel, repüléssel, stb. Ugorjátok át nyugodtan! Nos megint nem vitorlázás jön. A tavalyi Grönlandi kajaktúra után idén British Columbia, Vancouver Island a cél. Kevesebben megyünk, így talán jobban tudunk majd alkalmazkodni egymáshoz. Nincs…..
  Napjainkban óriási hangsúlyt helyezünk a külsőségekre, köztük a testünkre, kinézetünkre. Az Interneten számtalan fogyókúra, edzésterv található, amely gyors és hatékony megoldást ígér. Sokan ezekre ferde szemmel tekintenek, de talán abban egyetértés van, hogy a gyors…..
Captain Hanky 2015.02.13 12:07:22
Ma szubjektív utazásra indulunk Mónikával, az Egyesült Államok déli részén. A Határátkelő jellemző történeteitől eltérően, ez az írás egy kicsit inkább útikalauz, amit azonban olyantól kapunk, aki ezeken a helyeken vagy élt is hosszabb-rövidebb ideig, vagy életének fontos…..
Captain Hanky 2014.11.18 12:08:59
:)
i1375.photobucket.com/albums/ag466/kaksi_kapitany/google_zps2fcd9ed1.jpg

...amúgy nem kell aggódni nem fogok orbánozni, ennyi muri nekem elég is volt
Az eheti blogajánló a szülőségről szól majd, ráadásul a világ két végéből, Norvégiából és Hawaiiról. Aztán ügyeket intézünk Belfastban, szóval lesz dolgunk elég. Lássuk! Érdekes sorozatba kezd az Oh Pura Vida blog, melyben a világ minden tájáról beszélnek majd nők…..
Eddig a nagy nyilvánosság előtt ismeretlen fényképek kerültek elő a halott Che Guevaráról. A fotók eddig a hivatásos forradalmár családjánál voltak. Csak felnőtt olvasóknak ajánljuk a most következő képeket. Che Guevarát 1967. október 9-én ölték meg Bolíviában, miután…..
Captain Hanky 2014.11.15 02:39:37
@enpera: Látszik hogy fogalmad sincs ki Che Guevara. Egy mítikus, karizmatikus alak volt akiért tűzbe mentek volna az emberek...
Captain Hanky 2014.11.15 09:29:24
@aki mást mond az hazudik: Az elsőről nem hallottam, de elképzelhető.

A második valóban igaz, tönkrevágta a kubai gazdaságot a cukornád programjával. Ettől még mindig karizmatikus a szememben.

Bolíviában pedig ahova Fidel szándékosan küldte el megdögleni hogy ne zavarjon bele a képbe, a parasztok annyira bele voltak fásulva a politikai rezsimbe hogy nem voltak készek egy forradalomra, és magasról tojtak a "forradalmára".

Bár Moldova köztudottan komcsi volt, az egyik kedvenc könyvem a Napló amit javaslom ti is olvassatok el.
Némi túlzással fél Nyugat-Európát átfogja a mai poszt, hiszen Hollandiától Ausztriáig összesen négy országban élt az elmúlt években mai szerzőnk Déer, aki egy hollandiai ösztöndíjtól jutott el mostani ausztriai életéig. Talán nem lesznek minden tanulság nélkül valók a…..
Captain Hanky 2014.11.11 19:16:44
@Határátkelő: Bocs a késői válaszért.

Csak mert te mondtad tegnap hogy többet nem rant-elhet, és úgy érzem ez egy kétoldalú dolog, akkor neked/többieknek sem illene felemlegetni a tegnapot...

... Nem tudom megkaptad-e elozoleg, megy még egyszer
Captain Hanky 2014.11.11 19:16:44
@Réka ‎: Igen ezt már én is észrevettem, hogy többen chatszobának használják a blogot, de hát ez van...
Captain Hanky 2014.11.11 21:45:09
@Határátkelő: Úgy emlékeztem te is szóba hoztad reggel, de most hogy visszanéztem nem találtam, így érthető a zavarodottságod, sorry...
Nehéz mit írni a mai poszt elé, hiszen egyfelől elég lenne annyi, hogy Hinta, másfelől viszont arra kérnék mindenkit, mielőtt nekiáll kommentelni, olvassa el a posztot. Nem csak azért, mert így illik, hanem azért is, mert szerintem érdekes és árnyalja is a blog egyik állandó…..
Captain Hanky 2014.11.10 22:36:41
Captain Hanky 2014.11.10 22:51:52
@Shanarey(England): AC-ből meg DC-ből? :)
Hahó! A modoroskodás, finomkodó stílus Szakács Béla naplójához hasonlatosan sokszor a félműveltségből és túlbuzgóságból adódóan megmosolyogtató hibákat szül. Már az Internetto fórumán, a 90-es évek végén is csak annyit kértek tőlünk: a muszáj és az egyelőre…..
Mészáros Máté cikke  2014. szeptember 6-án megszűnt a józsefvárosi tűcsere program, bezárt a Kék Pont. Ez tragédia minden budapesti lakosnak, és gazdasági hátrány minden magyar adózónak. Nem utolsósorban pedig rontotta hazánk nemzetközi megítélését. A tűcsere program…..
Miközben Nagy-Britanniában állandósulni látszó vita a határátkelés korlátozása, sőt, sokan egyenesen az Európai Unió elhagyásáról is, mint lehetséges forgatókönyvről beszélnek, egy friss tanulmány szerint a brit gazdaságot nem hogy visszahúzzák az unión belülről…..