Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ragnaros

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira jó, hogy kaptunk plusz egy döglődési napot - ennyiből jók a nemzeti ünnepek. Mert másra nagyon nem jók - kint a csürhe rendet bont, a történetet újra és újra évről-évre elmesélik, lezárások, politikusok dumálnak... ebben mi a jó? Na de én jó kis…..
Ragnaros 2010.03.20 20:52:31
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..
Rossz PC Juniorok Spider - man 2008.01.26 12:35:00
Láttam a videódat, sőt, még írtam is Raycam80 néven de hát látom, nagyon szeretnéd, hogy kitegyem :PTÖRÖLT VIDEÓ..