Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caffeniko

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Összeomlás 2010.02.06 12:01:00
  Az elmúlt napokban összeomlott a budapesti érdekeltségű - politikával aktív kapcsolatot ápoló - infrastrukturális-nagybefektetői & gazdasági-tanácsadói holdudvar kapcsolatrendszere Magyarországon. Olyan mértékű átrendeződés lehet Budapesten a jövőben, amire…..
Mixed pickles A kis dödölle-teszt 2007.07.12 23:46:00
Mostan, hogy hazatoltam nagy keservvel magam az őrségi dombok közül, azt kell mondanom, hogy egészen hamar milliomos tudnék lenni  egy étterem nyitásával ott arrafelé. Tavaly nem ettünk ilyen helyen, ellenben most mintegy háromszöget bezárva, (mondhatni bermudát , bár kedden…..
caffeniko 2008.01.26 19:07:26

Mi ősszel voltunk az örségbe, a Vadkörtét és a Határcsárdát néztük ki magunkank mi is, első nap be is tértünk a Vadkörtébe és nagyon kellemesen éreztük magunkat, na az igaz hogy nem voltak gyorsak (de mondjuk gondolom kevesen térenk be ide úgy hogy egy tárgyalásra rohanának vissza ebéd után)de a kellemes társaságban kedves barátaimmal nem esett nehezemre eltölteni a finom melegben a várakozást.Az ebédből kiemelném a sütőtök krémlevest finom márványsajttal(amellyet melesleg azóta két hetente kell föznöm a barátoknak)és nekünk nagyon ízlett a vadpörkölt és dödölle is.Nálunk egyedül az idióta techno lakodalmas zene okozott kisebb lelki traumát, de igyekeztünk inkább egymásra koncentrálni.Az ebéd sikereségét másnap mutatkozott meg igazán ,amikor is a Határcsárdába nagy várakozással betérve ,valahogy úgy érzetük magunkat mind akik valahol a határ túloldalán vannak , aztán azért étlapot kértünk mert szerettünk volna nem elsőre ítélni, de mindenki csak forgatta az étlapot , és egyöntetüen úgy döntött a csapat hogy kifizetjük az innivalókat és bár jó nagy kerülő de irány a Vadkörte:) ahol aznap a vargányaleves és a rántott tök dödölével vitte a prímet, na persze volt aki kitartott a szarvaspörkölt mellett:). S nagyon finom volt a tökmagolajas friss vegyes vágottjuk is (azóta sem hagyjuk el az örségben vásárolt tökmagolajat a házi vegyes salátáról)