Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikrobi Olló Gia

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Wizz Air elhatározta, hogy valamennyi úticéljáról egy kis népszerűsítő filmet forgat, amiben a főszerepet egy állítólag pingvinre (szerintem inkább fakúszra) emlékeztető figura* és a helyi légiutaskisérők adják. A sorozatot a budapestivel kezdték. Az üzleti modell…..
Az utóbbi időben többen is megkerestetek különböző szakdolgozat-témákkal kapcsolatos kérdésekkel, ennek kapcsán pedig az jutott eszembe, hogy nem jó az, ha az a rengeteg IT-biztonsággal kapcsolatos munka elveszik a tanszékek könyvtáraiban, mi lenne hát, ha a legjobb darabok…..
Ennek is vége, és azt mondom: klassz volt. Megérte elmenni, főleg úgy hogy most volt jegyem is. XD  (A cégem beszponzorált. Köszi apu! :)) A Hacktivity 2.0-n még kipengettem a jegy árát, azóta tradicionálisan belógtam mindegyikre. Most is beültem néhány előadásra, ebből…..
Hát úgy néz ki lehet nem is Károly Róbert, ahogy eddig hittük, hanem  Koltai Ferenc, a Jura Trade Kft. ügyvezető igazgatója és egy széles körben használt pénzjegyeken található biztonsági elem szabadalmának egyik tulajdonosa - legalábbis a szentkoronarádió szerint. Mi azt…..
w Lopótökök 2008.04.17 05:45:00
Most már bevallhatom, az MSZP kataton agóniáját, a koalíciós szakadást, a nyúljellegű, dermedt reflektorbabámulást értetlenkedve figyeltem eddig. Oké, beszopták a népszavazást, tövig. A nép úgy foglalt állást, hogy ha már így kérdezik, nem szeretne fizetni, illetve…..
- Ismeri XY-t?- Nem.- Hazudik! Láttuk, hogy ismerősök az iwiwen.Úgy tűnik már ez sem csak egy elképzelt beszélgetés. Egy távoli ismerősöm előző munkahelye ellen nyomozás folyik. Tanúként beidézték az ügyészségre. Mikor a nyomozók kihallgatták, arról érdeklődtek, hogy…..
A téma Lola (aka Korsós Judit) és rajongói (biztos tudjátok, hogy melyik fiatal, népszerű, tehetséges énekesnőről van szó). Eljutott hozzánk Lola friss hírlevele friss koncertképekkel és a szokásos popipari baromságokkal ("A tinisztár végre egy fotón kedvenc…..
Mikrobi Olló Gia 2008.04.04 12:59:29
Vastagbőr Ilyen a box 2008.01.26 01:11:00
Nu, rúgok egyet én is a témába, aztán lehet nácizni. Megnézve az alábbi videót, érthető, hogy egyesek úgy gondolják, nem működik az igazságszolgáltatás, szétesik az oktatás, és tenni kéne valamit. Mondjuk alapítanak egy gárdát. Szituációs körkérdés 1.: tanár vagy…..
Mikrobi Olló Gia 2008.01.26 19:15:53
uk.youtube.com/watch?v=RZzU9Z2g_U8

A videó youtubeos elérhetősége.