Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tárgyilagos

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy a firkálgatás már a kommunizmus idején is a széles, tanult néptömegek sajátja volt, arra maga Kádár János szolgál bizonyítékkal, aki ezt a csodás kordokumentumot hagyta ránk egy csehszlovákiai kommunista pártértekezleten üldögélő, neve elhallgatását kérő kommunista…..
Tárgyilagos 2008.01.29 23:22:41
Hoffy
Egyetértek veled, kulturált polgári engedetlenség ez lehetne a megoldás. Kérdés, hogy nálunk végig lehetne-e vinni ilyesmit. nézd meg az megjelnő írások stílusát.
Más.
Arra jöttem rá, semmi nem változott a 90 előttihez képest. Ma is teljes kontra szelekció van, a legkisebb önkormányzatokban is hajbókolók, egyéb területeken sikertelen emberek gyülekeznek.
Értelmes, sikeres ember teszi a dolgát és nem az üléseken anyázik.
Írok két tipikus esetet
Egyik ismerősömnek az ismerőse Orbán Viktornak kollegista társa volt, az egyetem alatt szoros kapcsolatuk volt, majd a diploma után az ismerősöm a gazdaságban helyezkedett el és sikeres lett, volt neki egy pályázata egy pár évvel ezelőtt és eszébe jutott Viktor és felkereste egy kis támogatásért.
Az első és egyetlen kérdés felé az volt, hogy melyik színű csapatban vagy. Nem értette a kérdést, majd mikor nem volt hajlandó erre nyilatkozni azonnal megszakították az audenciát.
Más.
Szakszervezeti tömörülés évek óta pereskedet a régi szakszervezeti vagyonból őket megillető rész miatt, majd nem régen kaptak pár 10 millió forintot és mivolt a jól megérdemelt munka jutalma, gk-kat vettek rajta és a vezetők ezt használják sajátként és pár év múlva majd megveszik valami jelképes összegért.
De ugyenezt a másik oldalról is lehetne sorolni a végtelenségig.
Én megmondom őszintén a nagyhangú pártosokot kikerülöm mert undorodom tőlük, igazi teljesítményt nem képesek letenni, ez helyett beállni a csordába és a vezéreket csaholni ez a magyar valóság.