Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lámpaernyő

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sűrű, fájdalommal átszőtt történet következik, amelyben ötödszörre döntenek úgy a felek, hogy elválnak. Már ha elválnak. Ha jól számolom, ma este (080128) találkoznak, hogy megbeszéljék, hogyan tovább? Kommentelésre fel: maradjon a lány az egészséges, de…..
lámpaernyő 2008.01.29 10:10:44
080129 reggel:
sziasztok, én voltam, aki a sztorit írta, lehet, hogy már nem nagyon érdekel senkit, de elmesélem, mi lett a folytatás: viszonylag normálisan (naná, hogy fájt) szakítottunk, ennyi. Lesz még sok telesírt kispárna. Valaki (harminc7) az utolsó kommentek egyikében kedvesen felhívta rá a figyelmet, hogy nem írtam le, mi láncolt oda a pasihoz. Igazatok van, pótolom: az fogott meg benne, hogy ordított belőle a boldogság és az intimitás utáni vágy, egyébként még mindig ordít, „ments meg, ments meg a saját hülye csigaházamból”. Asszem valóban mártír-típus vagyok, de ezért nem érzem magam szarul, sok jó kapcsolat született abból, hogy valaki azt nyújtotta a másiknak, amire annak nagyon nagy szüksége volt. Nagy kapocs. Annyi, hogy van határ.

A rozskenyérre és a heti háromszori konditeremre is megkaptam a választ, a teljes igazsághoz tartozik, ezért leírom, úgyis kevés komplett sztorit találtam itt a szakítósblogon: a svédem egy cikkben olvasta, hogy a rozskenyérben található B-vitamin nemcsak úgy általában egészséges, hanem segít elaludni is, és én nehéz alvó vagyok, főleg akkoriban nem ment az alvás. Azt mondta, a költözést is azért kötötte a tornázáshoz, mert a maga furcsa eszközeivel így akarta elérni, hogy jól aludjak nála. Gyerek ellen nem lenne kifogása, csak rendezzük a konfliktusainkat.

Valóban inkább magamnak foglaltam össze a történetet, mint ahogy arra szintén rávilágítottatok, magamat akartam meggyőzni, hogy így kell lennie, emberi dolog az ilyesmi.

Na tessék leírtam, nem akartam, hogy mint a rossz filmekben, csak gonosz és csak jó szereplők legyenek a történetben. Az fura volt nekem, hogy a kommentekben mennyire okosan és fölényesen nyilatkoztatok a hülyeségemről, rossz döntéseimről. Őszintén remélem, hogy e fölénynek megfelelően nektek sokkal jobban megy ez a párkapcsolat-dolog! :-) és köszönöm annak, aki rendes volt.

És még valami, csak hogy tisztázzak pár dolgot: nem olvasok Cosmót, nem járok azokra a trendi helyekre, amiket felsoroltam, főleg nem ismerkedni, basszus, (a svédet egy teljesen szimpla bölcsész házibuliban ismertem meg, ahol cigivel álcázta magát!!!). Sőt tulajdonképpen éppen azért említettem ezeket a helyeket, mert irritálnak áruk és általam teljesíthetetlen (és utált) dress code-juk miatt, sajnálom, hogyha ez nem jött le a szövegkörnyezetből. Úgy kivagyok a kivasalt hajtól, mint ti néhányan az ápolatlan intimzónától… Egyébként örömmel láttam, hogy ráficcentetek a fanszőrzet témára :-))), közvetve ugyan, de fórumot szolgáltattam, hogy ezt az igen fontos problémát kitárgyaljátok. Ezúton szeretném kiemelni, csak a félreértések elkerülése végett, hogy a svéd előtt is ápoltam a sajátomat, egyszerűen fazonbeli kívánalmak merültek föl, mondjuk úgy, hogy valóban eltér a bölcsész-, illetve a yuppie-ízlés. És két doboz cigit elszívtam e válságos periódusban, de nem akarok visszaszokni, mert ettől a húsz száltól is fulladok. Tornáról meg annyit: hogyha Toni Polster nem járna olyan lánnyal, aki nem tornázik heti háromszor, őt sajnálom, szerintem nem ezek a fontos dolgok az életben. Talán még a svéd szerint sem. Ha valaki annyira ambicionálja, hogy tornázzak, jöjjön el velem, fussunk együtt. Nem a szívelhájasodás fenyeget, és sajnos a bölcsész-mentalitás él még annyira bennem, hogy a sok sminkben ugráló maca (kivasalt haj, tökéletes körmök) valahogy még mindig idegesít az ilyen helyeken. Más vagyok, de a Margitsziget-kör meg a síelés azért király. Mindenkinek további sok jó blogolást, kommentezést.
A szakítósblog fontos mérföldkőhöz érkezett, mert megtalált minket egy hoax-szerű levél. Vagy nem tudjuk, mi. Sikerült lebuktatnunk egy ösztöndíjas fizikust? Egy kamu levélküldőt? Rátalálnunk egy ismert sztorira? Megtalálni Skolasztikát és Fekete Gyulát, ami a világ…..