Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G@bee-->

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Lost 6x12: két jelenet 2010.04.07 16:04:00
tv A tegnap esti epizódot nehéz lesz űberelnie a jövő heti, Everybody Loves Hugo címre hallgató Lost-adagnak,de ha emlékeim nem csalnak, a Hurley-centrikus epizódok is jól szoktak elsülni. Két promónk van az ugrás után.   ..
G@bee--> 2010.04.08 10:03:30
@kulalak: szerintem a számkérdés le lett zárva. a candidate-eket jelölik, és a sors keze volt, hogy mindenhol megjelentek. ennyi.
A Starz nevű adó hamarosan bemutatja a Spartacus című sorozatát, ami a híres gladiátor történetét dolgozza fel, mégpedig a csatprna szerint olyan véresen, amilyet még nem láttunk a tévében. A trailer alapján viszont a moziban már igen, hiszen ugyanazt a technikát alkalmazták,…..
Ismét nem kellett csalódni a Lostban: a Ben/Locke-centrikus epizódok mindig ütnek, így a tegnap esti rész is nagyon szórakoztató volt, pár wft-pillanattal és némi gagyisággal a trükkosztály és a jelmezesek/sminkesek részéről, de ennek a sorozatnak valahogy még ezt is elnézzük. A…..
Amimációs sorozattal bővül az RTL reggeli műsorkínálata holnaptól, mégpedig egy vadonatúj, és igencsak sikeres darabbal: George Lucas bácsi újabb rókabőrt nyúz le a Csillagok háborúja-franchise-ról A klónok háborúja címen. Ezt a mitikus háborút ugye először az eredeti…..
G@bee--> 2009.02.08 10:31:26
@mrmetal: én magam is fordítok, de nincs igazad, a feliratozás törvénybe ütközik. a szerzői jog által védett forgatókönyv módosításáról van szó, ami nem megengedett. nem szólhatnak bele, mert nem pénzért terjesztjük a magyar feliratokat.
btw azért nincs értelme ITT promótálni a feliratos oldalakat, mert ezen a blogon senkinek nincs szüksége feliratokra, itt mindenki kurva jól tud angolul. erre már korábban rájöttem.

egyébként a sorozat nekem nagyon bejön. ugyanolyan debil és gyermeteg, mint az évek során megszokott I-III epizódok, de nem tehetünk semmit, el kell fogadnunk. :)
Mindenkinek vannak ún. ifjúkori ballépései, nekem elsőre a Scorpions gitárosain és Steve Harris Maiden-bőgősön sokszopr látható csíkos gatya iránti olthatatlan vonzalmam ugrik be, igen, gimnáziumba is így mentem be egyszer. Az ilyet persze az ember elfelejti, vagy ha nem is, akkor…..
A Torrentfreak.com minden évben összeállítja az elmúlt 365 napra vonatkozó statisztikáit azokról a sorozatokról, filmekről, programokról, melyek a letöltők kedvencei voltak. Minket értelmszerűen a tévésorozatok érdekeltek, és olyan nagy meglepetést nem láttunk a listában, bár…..
Döbbenetes, hogy mennyi feszültséget, érzelmet és gyomorszorító közelit volt képes Shawn Ryan belszorítani a Kemény zsaruk hetedik évadának 13. epizódjába, abba, amivel a sorozat elbúcsúzott a képernyőktől. Hét évad, 88 borzongató óra, felejthetetlen karakterek és…..
A szerializált drámák évadainak utolsó előtti epizódjaira az a jellemző, hogy faszán felvezetik az évadzárót, megnyitnak egy rakás szálat, kisebb-nagyobb cliffhangerekkel idegesítik a jónépet, hogy aztán a befejező epizódban sok mindent megoldjanak, de hagyjanak elég kiskaput…..