Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tündércicabogár

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves MT blog!   Hónapok óta munkanélküli vagyok, az előző munkahelyem nem volt hajlandó bejelenteni, többszöri kérés ellenére se (pedig évekig dolgoztam ott), aztán nagy nehezen mégis bejelentettek (próbaidős szerződéssel, mert "csak úgy lehet") majd az új…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Röviden szeretném leírni önöknek helyzetemet. Egy kisebb boltban vagyok eladó, papíron 8, gyakorlatilag 13-14 órában naponta, Mindezért nevetségesen keveset fizet munkáltatóm,  85-90 ezer forint körül viszek haza. Arról nem is beszélve, hogy…..
Tündércicabogár 2012.03.31 12:15:52
@igazságos: Te nem vagy teljesen komplett. A rokonod gondolom nem nyugdíj határon lévő 40 éves munkaviszonnyal rendelkező idős ember. Az átlag emberben azért él/élt egy olyan vágyálom, hogy ha fiatalon kidolgozza a belét is minimálbérért de a korral majd kevesebb munkáért több pénzt kaphat, hogy aztán tisztességesen pihenhessen nyugdíjas éveiben, amiért a fiatalságát nem kiélvezte hanem reggeltől estig dolgozott.

Neked a 8-10 óra hol egyenlő a 8 órára bejelentett de 13-14 óra munkaidővel? El vagy tévedve de marhára. A napja több, mint felét a munkahelyén tölti, plusz idő még az odautazás, mert gondolom nem a szomszédban lakik így kb annyi ideje marad magára, hogy hazaesik aludni. Ezt sajnálod egy nyugdíjastól (akinek a munkaidő papíron lecsalásával kevesebb nyugdíj fog járni)? Hát gratulálok neked, empátia 0, a neved totális meghazudtolása vagy.

A posztolónak viszont kitartást!
Szinte hihetetlen, de túlléptük a bűvös ötezer lájkolót a Smink | Makeup blog Facebook oldalán, amit ezúton is köszönünk Nektek. Ebből az alkalomból - a Sigma jóvoltából - egy Make Me Up 12 darabos ecsetkészletet sorsolunk ki, amely a legnépszerűbb ecseteiket tartalmazza, és…..
Ez egy életvitel, mozgalom. The Straight EdgeSzintén a '80-as, '90-es évek elején alakult ki.Elítélik a drogot, cigit, általában vegetáriánusok és nem isznak alkoholt. Általában az EMO-k is ehez a mozgalomhoz tartoznak. Az ő jelük az X...
Valóság nem létezik, mert csak egy nyelvi fogalom, amit mindig a beszélő hoz létre, mondja a posztmodern irodalomtudományi kisokos, amit minden szakítós történethez fel szoktam csapni. Amikor a barátból egy különleges transzformáció folytán férj lesz, és nem az elbeszélőé, na…..