Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Virgonc kalandor

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Selmec leánya Hogyan tovább 2019.12.30 13:07:04
Itt ülök a gép elött, a mai nap arra volt szánva, hogy a szakmai feladataimmal haladjak. Ehelyett belebonyolodtam egy vitába, és azt hiszem arcul csapott a valóság. Annyival tisztább, jobb és igazabb életem lenne ha nem bujnék míves körmondatok és hasonlatok mögé. Ha pörén kiállnék a világ elé,…..
Selmec leánya És újra a mélyben 2019.12.03 23:04:38
Ma közel voltam a béka seggéhez. Nem tudom mi történt, egész éjjel aggodtam, hogy hogyan kezeli majd a vizsga helyzetet. Rettenestesen félek. Olyan izgalommal vártam hogy holnap BPre visz. Most meg fáj, és rettegek. Megfeszülők és semmi mást nem akarok mint sirni és remegni és hagyni hogy…..
Selmec leánya Boldogság 2019.12.03 22:54:01
Ma megkérdezte a barátnőm "Mi tesz boldoggá?" Mi az ami nem a munkád, nem kell hozzá más és minden körülmények között "felszabadít", boldoggá tesz? Sose gondolkoztam ezen. Azt hiszem a boldogságnak is vannak fajtái. Van az boldogság - mikor elönt a melegség, kacarászol. De ahogy elillan a…..
Azt hiszem én félek. Sose voltam bátor. Ha épp nem azért félek hogy mi van a magán életembe akkor találok mást. A hétvégén Budapestre  utazok, most épp attól félek. Jó lesz ott?, Jól fogom magam érezni? Mit csinálok ha nem? Elgondolkoztam azon mikor lettem én ilyen félős? Most felszívom magam. Mi…..
Selmec leánya a túlélésért 2019.11.06 00:08:26
Vicces dolog ez a stabilitás. Már azt hiszem fúú akkor ez így működik. Eltávolodok, nem kell szembe néznem a tényekkel hogy vége. A legutobbi hasonlattal élve, egy "vér"ködös mámorban úszva nem tudomást venni arról, hogy elvérzek. Aztán történik valami a régi életünkből, ami visszataszít a…..
Selmec leánya Tervek 2019.10.30 13:44:02
Tele vagyok fusztrációval. Fusztrációval mert húú majd csináljuk ezt meg azt. Van egy nagy fusztrációs hátizsákom tele 5 évnyi majd, - ha - de jó lennevel. Azt hiszem az lesz a legjobb ha neki állók megvalósítani ezeket. A nagy kérdés az hogy az ebbel kettesbe vagy jöhessen más is? Ezt még nem…..
Selmec leánya Ki leszek én? 2019.10.28 23:36:13
Tudjátok most kicsit megvagyok betegedve. Semmi komoly, csak nem érzem azt hogy megakarnék gyógyulni. Minek? Aztán eszembe jutott, hogy az előző bejegyzés kicsit elcsendesítette a lelkem. Talán az írás segít. Ki voltam? Ki vagyok? Ki leszek? Ha túl akarom élni azt amibe sodort az élet, vagy én…..
Selmec leánya Trip to Rovinj 2019.10.28 22:59:05
Sziasztok! A következő utazás a küszöbön. Holnap után indulunk. Könnyebb úgy tervezni, ha az ember papírra veti akkor meg már talán hasznos ha más is tud belőlle ihletet meríteni. Szombathelyről fogok indulni, autóval. Nincs még mögöttem olyan sok kilométer ezért több megállót is…..
Selmec leánya Őrizd a lángot! 2019.10.28 16:38:18
A 25. születésnapomra kértem a barátaimat, hogy írjanak számomra útravalót az életbe. Ezt egy fajta felnőtt emlékkönyvként képzeljétek el. A firmám nem bonyolította túl: Őrizd a lángot. Kariggráfiai tekintetben a legszebb bejegyzés. Azóta mindössze 4 év telt el. Azt hiszem nem sikerült. Úgy…..
Kedves Ti, Sokan megkerestetek, hogy mi történt velem. Nagyjából mostanra érzem magam üzemképesnek, ezért megosztom veletek, miért van már két születésnapom! Valahogy sose tudtam, akartam teljesen megválni Selmectől, ezért idén is kimentünk a balekhetes Fertőpartira. Eljött velem a párom és a…..
Selmec leánya Károly Kilátó 2016.07.12 13:08:51
Kedves Ti! A minap pontosabban tegnap, szöget ütött a fejemben hogy jé hiszen nekem a mai délutánom szabad. Strandolni nem volt nagy kedvünk ezért gondolkodtunk mit kéne csinálni ebbe a nagy melegben. Végül egy Lőver sétát választottunk. Kiderült, hogy sem én a (7 év alatt) sem a kedvesem a (26 év…..
Kedves Ti, emlékszem, hogy gyerekként mennyire sokat jártuk az erdőt és a "nevezetességeket" a szüleimmel. De ahogy telt az idő egyre kevésbé szakítottam erre időt.  Itt élek lassan már 6 éve Sopronban, és még mindig nem fedeztem fel a környéket, pedig Freiburgba megfogadtam, hogy minden hétvégén…..
Selmec leánya Kalandor-kör 2016.02.14 20:49:19
Kedves Ti, szuper dolog történt velem. Kaptam egy emailt, hogy a Kalandor -kör szeretne meghívni egy beszélgetésre a Távol-Keletről.   Hallottam már innen onnan róluk, de csak annyit tudtam, hogy egy kávézóban beszélgetnek szombathelyi, vagy Szombathelyről induló kalandorokkal.  Pár telefonos…..
Jó szerencsét! Mostanában se meleg - se hideg az idő. Igazából az a kellemes késő őszi esték vannak, amikor olyan jó sétálni egyet a városban. Sopron erre kifejezetten alkalmas, a sok féle lehetősségével. Nem élek még olyan rég itt, kb 6 éve de még mindig találok új útvonalakat a jól megszokott…..
Kedves Ti, Végre útnak indultunk megint. Ez furán hangozhat a számból mert sokfelé jártam az elmúlt időszakokban,  de családilag már rég nem voltunk sehol. Talán 2013-ban a Fekete erdőben kirándultunk utoljára együtt. Az elmúlt időszak nagyon kemény volt, egyikünk sem tudott igazán…..
Shanghai Napló Gyöngypiac 2014.03.06 04:52:50
Annyi mindent arulnak Shanghai piacain, utcain, boltjaiban....miert pont a gyongy lenne kivetel? Annal is inkabb mert Kina, az egyik legnagyobb gyongytenyesztonek szamit. Andi vitt el eloszor a gyongypiacra tavaly, azota gyakran visszajarok. Annyira gyonyoruek, olyan sokfele valtozatban, szinben,…..