Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maram

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háromszáz négyzetméteres paksi borospincére tett szert a Szekvin Kft. a Dél-Dunántúli Borkultúráért Kft. (DDB) megvásárlásával 2008. augusztusában Pakson. A DDB eladói Dr. Molnár Károly, az atomerőmű igazgatóságának elnöke, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója, Kovács…..
Vastagbőr A sötétség birodalma 2008.11.06 12:01:00
Mordor sötét földje maga a zöldellő paradicsom ehhez az országhoz képest. A heti döbbenet: a Progresszív Intézet megbízta a Publicus Intézetet, hogy egy reprezentatív felmérés keretében kérdezte meg az embereket, mit gondolnak, a parlamenti patkóban melyik párt ül az ellenzéki,…..
Ez rövid lesz: Remélem a kövezkező MSZP-és kormányzati sikerkampánynak ez lesz a mottója, Robert Fico szlovák miniszterelnök meg fogja engedni, hogy a szegfű mellé nyomják: "Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből…..
 Terry Gilliamet nem kell nagyon bemutatni, számtalan kultuszfilm alkotója, melyek közül a Gyalog-galopp a kedvencem, de ennek itt most semmi jelentősége. Egy másik híres mozija, a Brazil kezdőjelenete és első mondatai érdekesebbek most.     A Brazil műfaja jellegzetesen…..
Vastagbőr 12 egy tucat 2008.10.24 11:01:00
Nem nagyon akartam posztolni a 4 napos ünnep közepén, főleg az első, delíriumban úszó napomon, de úgy éreztem, erről muszáj idekaparnom valamit. Tizenkét bombázó egy helyen a CKM férfimagazin hasábjain! Ezzel az alcímmel jelent meg a Blikk promó cikkje. Meg ezzel a három…..
A költő ír, a macska miákol és az eb vonít s a kis halacska ikrát ürít kacéran. (Avagy miért kéne kiirtani a köztéri szobrászatból az emlékmű műfaját.)..