Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HarryPotter

2 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Szombat. 2020.02.01 21:17:09
Ismeritek a mondást: "öreg kutya nem tanul új trükköket". Na itt tartok. MEGINT rámszakadt a hétköznapi informatika. Eszembe jut, hogy a "régi" öregek mindig mindenen mérgelődtek. Na én most olyan dühös vagyok, hogy egyszerre két okostelefononon szeretnék szöges bakancsban táncolni. Lányom…..
HarryPotter 2020.02.04 12:55:00
@A Tengerész: oké, tiszta sor, ez teljesen "valid" érvelés, a Te időd, a te energiád, legyen már szabadságod eldönteni, hogy mire használod. Én sem bújom a szoftvereket, mert azért annyira nem érdekelnek, és én is azt gondolom, hogy álljon meg a világ, nem én vagyok az informatikáért, hanem az informatika van értem. Ezzel együtt azt látom, hogy ha nem követed ezeket minimum alapszinten, 5 év múlva (de lehet hogy hamarabb) nem fogok tudni szót érteni a világ felkészültebb részével. Azt mondják, hogy az internet a kerékhez mérhető jelentőségű "találmány". Ezt sokáig túlzásnak tartottam, de ma azt gondolom, hogy igaz.
Hajónapló Kedd. 2018.08.28 17:58:11
Miután lehűlt a levegő, belevágtam ( a szó legszorosabb értelmében, elsőre csákánnyal) a kúszónövény irtásba. Ez egy nagyon komoly projekt, jó ha a tél beálltáig képes leszek vele nagyjából végezni. Négy óránál tovább nem is vagyok képes fizikailag  csinálni. A "haladósságról" csak annyit, hogy…..
Hajónapló Hétfő. 2012.10.22 22:04:07
Délelőtt folytattam a felkészülést a télre, mert a hét végére már havazással ijesztget a meteorológia. Kicsit nehéz elképzelni, a mai meleg után, de jobb félni, mint megijedni. Ezért fát vágtam több hétre valót és elraktároztam fedett helyre.  Kész a legújabb csapda.…..
Hajónapló Péntek. 2012.09.28 19:20:41
Délelőtt a "ház körül" matattam, délután csónakba ültünk és elpöfögtünk az "őrsi gyűlésre" a parti sétányra ahol mindenféle okosságokat mondtak a Vízügy, a Vízirendőrség, az NKH, a Ráckevei Horgász Egyesület és a Nemzeti Park korifeusai. Sok újat nem hallottam, sőt…..
Lakik: I. emelet, 105-ös ajtó (három szoba (78 m2) + 60 m2 füves tetőterasz). 35 éves, jelenleg munkanélküli újságíró, korábban az RTL Klub „Reflektor” című kulturális magazin segédszerkesztő helyettese, azt megelőzően a Bors című napilap külpolitikai elemzője…..
 Ez nagyon tetszik. Kiemelik azokat a tulajdonságokat, amik az Airben nincsenek benne (optikai meghajtó, 3 USB port), és szerintük minden más csak forró levegő, utalva a kissé melegedő MacBook Air-ekre. :)             ..
HarryPotter 2010.02.19 23:14:44
Edda Művek/D. Nagy Lajos – Gyere őrült (1986) Tény, hogy volt idő, mikor a jó ízlés törvénykönyve még nem írta elő az Edda-rajongás valamint az álbajusz és az álszakáll viseletének megbonthatatlan egységét. Hogy ez a paragrafus pontosan mikor kerülhetett bejegyzésre,…..
 Miért szeretik olyan sokan a ThinkPadeket? Mert strapabíróak, könnyűek, hordozhatóak, bárhol munkára foghatóak. De hát mondhatja valaki, hogy a többi notebook is ugyanilyen. Elmondom miért nem igaz ez.   Strapabíróak: katonai szabványnak is megfeleltek ezek a gépek. A…..
ThinkPad Blog A ThinkPad-ek fajtái 2010.01.21 00:05:00
 Az aktuális modellkínálatról néhány szó. Később minden egyes sorozatot külön elemezni fogok. Mivel 2005-ben a Lenovo cég megvásárolta az IBM PC részlegét, ezentúl a Lenovo Thinkpad névvel találjuk meg ezeket a gépeket. Szerencsére mit sem vesztettek addigi…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
EverydayWise Gauloises 2009.10.24 17:02:00
Nem dohányzom. Már nem. Remélem nem is kezdem újra. Ez is megérne egy írást, de most nem erről lesz szó. Szóval: gyanítom, mindenki tudja, hogy a Gauloises egy francia cigaretta, talán még ma is létezik, de az is lehet, hogy már nem. Amiért számomra nevezetes, az nem az íze, ami…..
Hogy a firkálgatás már a kommunizmus idején is a széles, tanult néptömegek sajátja volt, arra maga Kádár János szolgál bizonyítékkal, aki ezt a csodás kordokumentumot hagyta ránk egy csehszlovákiai kommunista pártértekezleten üldögélő, neve elhallgatását kérő kommunista…..