Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sikin

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
update nov 5. 7:30: tegnap estére felpörögtek az események, Demszky Gábor a VEKE kérése cselekdett. Követjük a fejleményeket, amint történik előrelépés írunk róla. update nov 9. 15:54: Lényegében lőttek az összefüggő budai villamoshálózat kialakításának: http://nol.hu/…..
Sikin 2009.11.04 11:36:42
@night hawk:
Még valami, aztán a vitát lezártnak tekintem, bár kétségkívül vannak kérdések, amiben egyetértünk.
Szóval: igenis fontos, hogy ki okozta a projekt bedőlését. Ha valaki deklarálja, hogy nem támogatja a projektet, ennek eszközéül nem ad ki engedélyt, majd a sikeres gáncsoskodás után még ő áll ki, hogy számonkérjen, az több, mint gusztustalan.
Ha a VEKE nem a Fideszt akarná kiszolgálni, akkor odavert volna Láng Zsolt asztalára, hogy "öregem, kell az a villamos, mert a pályázat címe: Közösségi Közlekedés fejlesztése..." De ő ezzel nem foglalkozik, fél mondattal elintézi, hogy bizony nem használ a kerület hozzáállása, de egyébként meg Horváth Csaba arcátlan, bukott helyettes menjen a pics@ba... Azért ez több, mint cinikus, nem?

Mellesleg Láng Zsolt csak arra volt képes, hogy Oszkó ügyét vigye a Fideszben, az meg már senkit nem zavar, hogy a mellette lévő Pokorni kerületben lévő turul szobor a bírósági döntés ellenére még mindig áll, pedig arra sem volt engedélye senkinek (és most sincs).

További jó vitát!
Sikin 2009.11.05 10:19:41
@night hawk:
"@Ebzon: senki nem állította, h nem vagyunk részrehajlóak!"

Hát barátom, nincs is ezzel probléma, mindenki ott és azt ír, amit akar. A probléma, hogy szubjektivitásod elveszi a józan eszed, s a világ legegyértelműbb dolgaiban sem látsz mást, csak a mocskos szocikat. (Egyébként aki a baráti linkeket megnézi az oldalatokon, az látja, hogy van közte még szoci-fika oldal...)

Azért Óbuda hivatalos honlapjáról hadd linkeljek be egy cikket:
www.obuda.hu/hir/641/Obuda_kronikasai_blogok_es_bloggerek_a_keruletbol/

Na, ezzel innentől már baj van! Mert"részrehajló" bloggerek vajon miért kaphatnak lehetőséget egy hivatalos kerületi honlapon, ami 124500 embernek és emberről szól? Vajon nem arról van-e szó, hogy ez a blog éppen akkor indult, amikor Óbudán BúsBazsi lett a polgi, s először lett a testület jobboldali többségű? Vajon nem direkte azért indult el, hogy már megint civilbe öltöztetett direkt politikai üzeneteket fogalmazzon meg?
Ha Ti tényleg annyira lokálpatrióták vagytok, akkor biztos olvassátok a helyi újságot is, s láthatjátok, hogy abba aztán minden bekerülhet (legfrissebb számában akár Orbán Viktor is), csak szoci képviselő nem, maximum fizetett hirdetéssel. Ez kedves barátaim cenzúra, mely 3 éve tart, mióta ez a városvezetés van. Ti ennek vagytok kiszolgálói, amivel semmi probléma nincs!!!!!!!!!!! Tényleg nincs.
A baj az, hogyha hülyének nézzük egymást, s álvitákat folytatunk itt mindenféle ügyről. Ez a konkrét ügy (mint már sokan és én is elmondtuk) Láng Zsolttól bűzlik. Jó lenne, ha ilyen alap dolgokban meg tudnánk állapodni. Mint ahogy a 4es metró meg Demszkytől-Hagyótól bűzlik. Érzitek, hogy bár én nem szeretem a jelenlegi óbudai vezetést és körét, de mégis ki merem mondani a másik oldaliak komoly felelősségét is?

Szóval ha fontos, hogy a kerületnek jó legyen, és nem csak a népszerű Demszky-t fikázó kommunikáció, akkor nem követelni kell, hanem kérni, nem mindent megtenni annak érdekében, hogy a Főváros ne tárgyaljon az ilyen zsarnokokkal, hanem arra törekedni, hogy jó kapcsolat legyen. Én, aki a 3. kerületi közéletet figyelemmel kísérem (elég mélyen), tudom, hogy az első adandó alkalommal BúsBazsi nekiment Demszkynek, s azóta valóban rossz a viszony. Bús elérte a célját, a Főváros nem tekint partnertként Óbuda vezetésére...

Még valami: Láng Zsolt egy marha. Neki és Fideszes városvezetőknek kellene mindent megtennie, csúszni-másznia ezen projektet megvalósulásáért. Mert amikorra az Uniós pályázatról döntenek, amikor aláírják a támogatási szerződést, s amíg a kiviteli munkák befejeződnek, akkor már rég nem lesz sehol Demszky meg Hagyó, meg Bajnai, hanem többségében Fideszes önkormányzatok és Fideszes kormány lesz. Ezen megaprojektek mindegyike ugyanis ciklusokon átívelő projektek. Magyarul: ennek a villamos projektnek a babérjait éppen Láng Zsolt aratná le mondjuk 2013-ban, a választások előtt 1 évvel. Én komolyan nem értem, ezt ők miért nem értik?!

Na, továbbra sem vitázva, üdv.!
Sikin 2009.11.05 11:30:41
@night hawk:

Én sem vitázok Veled többet, utolsó mondatod minősít Téged:
"azért örülök, h a kerület szoci vezetése megjelent a blogunkon... "

Szerintem Te szoktasd magad ahhoz, hogy ha valaki nem olyan véleményen van, mint Te, akkor az még nem automatikusan a kerületi szoci vezetés megjelenése. (Lásd a Hagyó-Demszky kiritikámat). Tulajdonképpen minden, amit nekem írtál, az valójában rád vonatkozik: a tények nem korlátoznak véleményed formálásában.
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
bodoky Mi jövünk, ők mennek 2009.08.28 02:01:00
A kormányzati hatalom közeledtét ünnepelte a Fidesz a Polgárok Házában. A  régi harcostársak hűségesküt tettek Orbánnak, és elvárásokat is megfogalmaztak számára. >>> Az eredeti verziót itt lehet olvasni >>> Ez jelent meg belőle az…..
Sikin 2009.08.28 11:39:45
@eszkep:

Elnézést, valóban rosszul fogalmaztam, mondjuk nem feltételeztem, hogy ez fel fog neked tűnni :)

Szóval kár vitázni, a mostani hozzászólásom után be is fogom fejezni.

Két dolog:
Mivel közös listán indult a Fidesz-MDF, így már a listaállításkor eldőlt, kb. kik ülnek majd a parlamentben Fidesz, és kik ülnek MDF tagkönyvvel. Az egyénikben meg kb. ugyanígy (lásd mondjuk a biztos nyerő újbudai Csapodyt). Tehát a listásat 42,05%-al az MSZP nyerte (Fidesz-MDF 41,07%), az egyéni meg a következőképpen alakult:

www.polhist.hu/voks2002/kepv4.htm

Végeredményben: 178 MSZP, 164 Fidesz, 24 MDF, 20 SZDSZ. Még mindig sehol nem látom a Fidesz győzelmét, s a 2.,3. helyezett összefogásával megszerzett többséget.

Másik sok kommentelőnek, bár már ezt is leírtam: én elfogadom, ha Cseh Tamás nem az MSZP kampányrendezvényein volt jelen, nekem az is belefér, hogy Orbánista. Viszont nem hiszem, hogy Cseh Tamást csak annyian kedvelték volna, ahányan Orbánisták az országban. Szomorú lenne. Ezért mondjuk, hogy ezt is kisajátította (akárcsak a 2002-es választásokra utalva az MDF-et). Az rendben van, hogy valaki tolja a szekerünket, de ettől még nem a miénk! Egy művész pedig mindenkié. Ennyi.

Üdv. mindenkinek!
Állítólag, de tényleg csak állítólag, van a pornónak egy olyan alfaja, amelynek keretében részeg amerikai egyetemistalányok követnek el mindenféle disznóságokat, majd a kamerán keresztül keresztül üzennek szörnyülködő szüleiknek. Nos, bármilyen furcsa is, de létezik ennek…..
Amikor egy kedves olvasónktól megkaptuk az emailt, amely egy Youtube-videó linkjét tartalmazta, a tárgya pedig az volt, hogy "Szili Katalin nem tud énekelni", egyből éreztük, hogy erős anyaggal lesz dolgunk. Arra azonban még mi sem voltunk felkészülve, hogy egy golfautó és a…..
Ünnepek idején veszekszik a család, sokan borzasztóan berúgnak, Pettkó András pedig üdvözli a választópolgárokat. A legendás karácsonyi videó népszerűségét ügyesen felismerve az MDF-es képviselő most kijött a húsvéti verzióval is, Ha van olyan, hogy kultuszfilm és…..
Ezennel arra ítéljük Tóth József MSZP-s képviselő-polgármestert, hogy egy héten át kelljen fel-alá görkorcsolyáznia a Menyasszony utcában, amit olyan frankón felújítottak az emberei. Hogy miért? Hajtás után kiderül. Remélem nem kell soha átélned, hogy milyen a XIII.…..
Hogy a firkálgatás már a kommunizmus idején is a széles, tanult néptömegek sajátja volt, arra maga Kádár János szolgál bizonyítékkal, aki ezt a csodás kordokumentumot hagyta ránk egy csehszlovákiai kommunista pártértekezleten üldögélő, neve elhallgatását kérő kommunista…..