Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Biga

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HIHETETLEN, hogy mi minden van a neten: Marty Friedman Slayer, Iron Maiden, Judas Priest, Venom (!! :)), Metallica (Dave Mustaine) és Pantera riffekre improvizál - ki mással, mint Kerry Kinggel a saját japán TV-s műsorában.   Ha tetszett: ugyanaz pepitában. Marty japánja nem semmi, és…..
Avagy: Dream Theater helyett 2014-es technikai netovábbnak! A "trükk" végtelenül egyszerű: egyszer kell olyan szinten megtanulni gitározni, amennyire nagyon kevesen tudnak, közben "mellékesen" ki kell alakítani egy egyedi, felismerhető stílust, ezt követően már "csak" kreatívnak,…..
Meccs előtt: "Felfelé ível a formánk, bizonyítani akarunk, de nem csak szombaton, minden nap." "A lényeg, hogy maradjon Miskolcon a három pont, más nem elfogadható." A meccs (DVTK-Paks 0-4) után, a fogatlan spanyol (?) bácsit idéző magasságokat ostromolva: "Az első húsz percben,…..
'Dark Night Of My Soul' 2013.12.24 08:02:00
B.Biga 2013.12.26 17:19:55
Nagyon tetszik ez a film. Sokadszor fog meg a hangulata. A hétvégén tv-ben ismét bele-belenéztem, de tuti, hogy megnézem újra a közeljövőben. Eleve hatásos lenne, de a szinte a teljes filmen végigvonuló szép/szomorú zene nagyon nagy érzelmi töltetet ad a mozinak. Különböző…..
'Dark Night Of My Soul' 2013.08.05 08:07:00
Lehet már kapni egy olyan gépet Amitől az ember sosem téved Meg van már a boltban olyan gép Amitől az ember olyat lép Hogy egy lépésben mattot ad És még kukoricát is pattogat Egy másik gép meg tudja azt Hogy mindent rögtön megragaszt Meg olyan gép is jött a boltba Amelyik azt a…..
Where do I take this pain of mine I run but it stays right by my side So tear me open and pour me out There's things inside that scream and shout And the pain still hates me So hold me until it sleeps Just like the curse, just like the stray You feed it once and now it stayes Now it stayes So…..
'Dark Night Of My Soul' Mikor??? 2013.04.02 08:07:00
Néha nem kis hülyeségeket találok a postaládámban. ..
'Dark Night Of My Soul' 2013.03.18 08:06:00
B.Biga 2013.03.18 22:33:45
'Dark Night Of My Soul' Gojira 2013.03.13 08:04:00
Kicsit kezdtem itt elmenni kommerszbe zeneileg - szerintem a Metallica lemezek végighallgatása miatt lehetett :) -, úgyhogy itt a helye annak a dalnak, melyre a minap kaptam fel a fejem (nem először). Mimózáknak és vokálcentrikusan zenét hallgatóknak nem ajánlom (csak az első percet) -…..
"Mint kiderült egy kicsit svédül is fog énekelni majd a Túrórudi Man. :)" Eljátszotta basszusgitáron a Smoke On The Water-t, hogy "ezt tegnap este írtam", aztán azt hitte, ugratjuk az igazsággal. :) Amikor majdnem elküldtétek ápr. elsején Nyíregyre (Debrecenbe?) kamuból interjút…..
B.Biga 2013.03.10 19:21:52
@Kahn: Naponta többször is... :) Bár ezen én kacagtam. Többször is...:)

Valószínüleg én is így tettem volna! :)

Amúgy ki ez a srác és honnan ismeritek?
Megesik az olyasmi, hogy valaki a Hitlerjugend tagja, az is, hogy a náci Németország seregében (Wehrmacht) harcol a háborúban. Hogy dezertál hazája hadseregéből - még ilyesmi is történik. Na, de hogy (ugyanaz a) valaki lemond a pápai tisztségről??? "Bejelentatte lemondását" szólt…..
... éppen ilyesmi látvány tárul most elém: ..
'Dark Night Of My Soul' Emlékül 2013.01.14 08:07:00
Mikor írom ezt a bejegyzést, 409Ft egy liter benzin, az Euro valutaKÖZÉP árfolyama 291Ft, egypárti alkotmány-utánzatunk van. Törvényeket is egyetlen párt hoz, az Áfa az egekben. Az már biztos, hogy a jövőben olyanok is szavazhatnak a választásainkon, akik egyetlen percet sem…..
'Dark Night Of My Soul' 2012.12.23 08:05:00
B.Biga 2012.12.25 14:42:14
Nem értem, hogy egy angol ember hogyan reklámozhat egy olyan német autót, melybe jóérzésű brit nem ül be. Nem értem, hogy egy - az USA-ban élő - angol ember hogyan reklámozhat egy olyan (kis) német autót, melybe 20 év fölött egy jóérzésű amerikai be nem ülne, mert a járgány…..
Nem kis érdeklődéssel hallgattam meg újra (kb. 15-20 év után először) a második Pokolgép albumot a napokban. Rendesen meglepődtem, hogy a véleményem semit nem változott erről a 40 percről. A fele tetszik, a másik fele nem annyira. Arra pedig nagyon nem számítottam, hogy egykori…..
     Megígértem, hogy szólok erről a lemezről, ha megjelenik. Kár volt. Nem szeretem ugyanis leszólni más munkáját, pláne nem egy olyan fiatal hölgyét, aki nem egyszer elbűvölt hangjával, kisugárzásával, megjelenésével az X-Faktorban. Hogy "munka", az is sokat elárul erről…..
Az elmúlt (?) (38.) hét hivatalos MAHASZ eladási listáján öt Pokolgép lemez került az első 10-be, valamint két Lord - az egyik az élen - és egy Omen album. Ahhoz képest (vagy éppen azért) nem rossz, hogy bakeliten is derék eladásokat produkáltak annak idején...
Nálam "rend" van, de azért az meglepett, hogy a spájzban egy állat kiszáradt tetemét találtam. Gondolom, akkor tévedt be, amikor napokig nem voltam itthon (néhány éve? :), vagy a jó ég tudja. Semmit nem vert le, így lehet, hogy csak a teteme került be valahogy'. Egy üvegben jó kis…..
'Dark Night Of My Soul' Arch Enemy 2012.07.19 08:08:00
Az egy dolog, hogy ennyire jó dalokat írnak (http://www.youtube.com/watch?v=rRkc08_dR-0), abba érdekes lehet belegondolni, mekkora banda lennének, ha a csajszi egyénibben "énekelne", de arról remélem hamarosan beszámolok, mit tudnak élőben...
B.Biga 2012.07.19 21:17:15