Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JohnnyBoy001

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.10.07 18:29:01
Valahol zseniális és a beteg közé sorolnám ;) Mindenesetre ilyen e-mailt is ritkán kap az ember :D Hello Freddy! Van itt egy jó kis videóm, amiben rólad beszélek. Ne lepődj meg, egy kutya vagyok! ..
JohnnyBoy001 2010.10.09 22:21:29
@bbankrablo: ...rozmárok a blog.hu-n (a képemen XD)

De amúgy komolyra fordítva a szót: szerintem jó lett a vidi, nem mondom, hogy hiperszuper mindent ütő hollywood-i produkció, de vannak benne a jó poénok, pl: az "...inkább kinyalom a seggem..." résznél szakadtam XD
Lehet nekem is kéne ilyet a Dino Lost in Bedrock-al :D  ..
JohnnyBoy001 2010.10.09 22:06:50
@CL3W3R: Nah ezzel én is így voltam...hosszú idő óta nekem is ez az első AVGN vidi amin hangosan nevettem :P Amúgy szerintem egész jó lett. Jobb mint az első vidije erről....itt legalább részletesen bemutatja, hogy miért sz@r XD

Az oldalon látott veszekedésekhez meg annyit fűznék hozzá, hogy: látom egyikőtök sem ismeri azt az internetes mondást, hogy "do not feed the trolls" (az angolul nem tudok kedvéért "ne etesd a trollokat"), avagy másképp fogalmazva: ha valaki hülyeségeket írkál meg fikáz, akkor ne állj le vele veszekedni, mert úgyse tudod meggyőzni róla, hogy marhaságokat beszél, csak tovább fogja ontani az idegesítő dolgokat és az egésznek sose lesz vége.
Az ORTT féle korhatároskodást bombasztikus kreténségnek tartok és úgy egyáltalán nem mindenben értek egyet, ami az ilyen besorolásokat illeti. Azonban a ló túlsó oldalára is át lehet esni, nevezetesen 'amlozek' küldött egy olyan infót, hogy a City Interactive friss mesterműve…..
Eszméletlen, mik vannak... [A rögzítés miatt helyenként nagyon lelassult a játékmenet, ezért utólag gyorsítanom kellett. Ezért olyan a zene, amilyen]  A játék demója! És nem. Ez nem érdemel korhatáros besorolást..
Két fronton is dúl a szerelem!Küldte: Capeta ..
JohnnyBoy001 2010.05.02 23:28:04
Mint mondtam a videó elején, gyerekként láttam először és utoljára a filmet, úgyhogy túl sok dologra nem emlékeztem, azon kívül, hogy többet nem nagyon akarom már megnézni. Hála nektek, kiderült pár dolog, amire a videóban értelemszerűen nem tértem ki. A nyuszis jelmez a…..
Kezdem ott, hogy különösen nem esem kétségbe, ha rossznak nevezik azt, amit csinálok. Ha mindenkinek tetszene, akkor az volna rossz, mert egyrészt ilyen nincs és akkor azt azt jelentené, hogy csak az igenlő frakció jelez vissza. Ami nagyon nem jó. Konstruktív kritikáknak kifejezetten örülök, ahogy…..