Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nappy

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fesztiválozás erről szól: csendben összebújni egy sátorban, búgó hangon a lány fülébe suttogni, szeretlek. És utána kikísérni a buszhoz, mert a világ kegyetlen szőrgombolyag csak. Küldjetek szakítós sztorikat a fesztiválokról, nem hiszem, hogy nem történt semmi a Volton, a…..
Hétvégére csak örök tanulságokat kínálunk kedves olvasóinknak, akik éppen nem a Balaton Soundon vagy Hegyalján kergetik a nőket/férfiakat, mert mindenképpen összejönni és szakítani akarnak. Írjatok már igazi fesztiválozós sztorit, miért kell könöyörögni?   A nagy…..
A mai történetünkben egy bugyi nélküli cigánykerekezésről is szó lesz, de ami igazán érdekes, az a szemnek láthatatlan. Szexistennő, Dvorák a neved! Megjegyzem, soha nem lett még ilyen gyorsan kedvencem egy zenész sem. Sziaszok Szakítósok, Az utolsó történetemet küldöm-…..
Bizonyos párkapcsolatok csak az egyik félről szólnak, ami nagyon furcsa lehet a másik számára. Mert mit lehet akkor csinálni, ha az ALFAHÍMNEK mindenről saját maga jut az eszébe? Lehet, hogy a szívébe is önmaga fér csak bele? Én egy Alfahímet ismerek, ő nehéz eset, nem engedi…..
Az exekkel való bánásmód különösen nehéz szakasza a szakításnak, a család befogadta, szereti az egykori kedvest, eggyel több személyre főznek vasárnaponként, stb. A fiú vissza is él ezzel, kijátssza a család-kártyát lány ellen. Vesztére. 1. Készül a szakítóskönyv, ezt…..
A végtelen szappanoperák helyett ismét az egyszerű, hülye szövegekkel lezárt történetek kora jön. Mert nincs is a világon szebb, két szomszédos faluban dobogó szívnél, amelyet összeköt egy híd - kivéve ha azt éppen felújítják, és csak kerülőút van. Csak azért…..
Szép lány - szép alma - ezzel szép metafora/aránypárral nyitom meg a szakítások újabb hetét. A szemét, belülről rohadó lányok mindig magasak, csinosak, szép mosolyúak, és ha megfigyelitek, mindig a világ végén laknak.   Már egy ideje olvasom a bloggot és úgy…..
Gusztustalan történet következik, de jó lecke, hogy a Google tényleg jóbarátunk, leendő párkapcsolatunk nevét mindig üssük be a keresőmezőbe, hogy megtudjuk, milyen munkákat vállal és mennyi pénzért.Ez a sztori nem is igazán szakítás, de annak is felfogható.Pár napja…..
Be kell látni, hogy Kivilágítatlan fekete kerékpár nevű olvasónk átkúrt minket. Mint macskát a palánkon. Nem volt nehéz, mert mi jóhiszeműen jártunk el.Most olvasom a blogját (www.apokrifek.blog.hu), amin feltárja, milyen leveleket írogatott nekünk azért, hogy rámutasson a nem…..
Süt a nap! Ez adja meg az eheti alaphangot: városok, szerelmek kavarognak ebben a Jókai-szerű történetben. Viszont elhatárolódunk a levél azon pontjától, amelyben a búcsúszexet kérdőjelezi meg a szerző. A búcsúszex minden kapcsolatok csúcspontja, anélkül mit sem ér. Ez a…..
Ebben a történetben egyszerre koncentrálódik minden, amit a szakítósblog ellenez: netes ismerkedés, potenciális távkapcsolat és msn-szakítás. Ezzel zárom a hetet, sziasztok.Tisztelt szakító blog…Megosztom veletek és az olvasókkal a sztorymat, bár igazán nem volt kapcsolat…..
Keszthely sokak számára fontos mérföldkő, a levélírónak is, aki ebben a kedves balatoni városkában (községben?) tanult meg csókolózni, vagyis ahogy ő mondja "smárolni." Beszélgetésre nem futotta, csak a nyelvtechnika fejlesztésére, gyorsan véget is ért a kapcsolat,…..
Mi lehet ideálisabb egy olyan osztálykirándulásnál, ahol 13 fiú és 1 lány? Ha fordított az ivararány, és az az 1 is én vagyok. De sajnos ez nem az a sztori. Itt egy triatlonozó sráccal kavar egy röplabdás lány. A sportszerelmeknék nincs is szebb dolog, de vannak sportok, amik nem…..
A férfi, aki minden nőt megszívatott, aki szembe jött. Ráadásul a történeteiben rendre megdugott valakit, de helyesen írni még nem tud. Erkölcsi mérpálcánkkal most hevesen vernénk a fejét, mert ez iszonyú. Elhatárolódásra szólítok fel minden férfi!3 rövid sztori lenne, amit…..
A szakítósblognak van egy terápiás célja. Ez egy február 17-i történet, aminek még nincs vége, vagyis hétfőre virradóra bármi történhetett, remélem, beszámol a folytatásról a levélíró, mert izgulunk. Mi történt? - kérdezi a nép.Figyelem, ékezetmentes sztori!Sut a nap jo…..
A magyar nőnevelés egyik alaptétele az, hogy a fiúk mindig azt akarják. Erre tessék, itt van ez a kedves, halkszavú, művészfilmeket kedvelő fiú, de levélíró lányt "csak az aktus éltette" a találkozások folyamán. A rossz szex válóok? Vagy csak az abból…..
Meglepődtem, amikor a címben olvasható vallomással találkoztam a subjectben. Mert mi közöm ehhez, gondoltam én, de a Dr.Szakítóként hosszabb ellőadást kellene most prezentálnom a nuniszőr mint szakítóok témájáról. Hihetetlen számomra, hogy milyen mélységeket érünk el a szakítóblogon, milyen rejtett,…..
Másodszor olvastam el a történetet, de nem tudom, mit kellene kiemelni. A poszt-WTC-időszak legjobb romantikus történetében ugyanis van leszbi-szerelem, kielégíthetetlen nő, 87ezer forintos arany. Azt sem tudom, hol vagyok, hihetetlen történet, és a lányról még nem árultam el, hogy…..
Csodálatos levelet kaptunk. A fiatal srác eljutott a vallásos család vasárnapi ebédjére, a kedves após is elmondta, amit akart. De ez még nem volt semmi. Olvasónkat arra bíztatjuk, hogy mindent írjon meg az anyával történtekről. Kedves Szakítshabírsz BLOG!Mellékelten küldöm…..