Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JuttAuror

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel még nem sejtettem hogy milyen eseménydús nap vár ma rám. Anyám mint minden reggel már vagy 10jére próbált felverni a telefonhívásaival. Végül kicsit megkésve sikerült is neki. De mind ez nem lányeges, talán csak annyi hogy életemben először örültem annak hogy elmarad…..
Halk zene, szülők, barátok sehol, sok kolléga, és egy ismeretlen ismerős valahol a kontinensen. Szép, mit ne mondjak. munka munka hátán, holnap valószínüleg meg fogok hallni de sebaj, ez legyen a legkisebb gondom. Csak legyek már túl rajta, igazság szerint semmi kedvem nincs hozzá.…..
környékez. Mai napon egy rég látott kedves mosoly egy jó kamara és egy vidám cooking volt... ennyi. Azért szeretek élni. nem nagyon de kicsit igen. fáradtság van, ágyba be aztán ágyból ki takaritani le gyakorolni ki .. bébikre vigyázni be...
Utálom azt amikor a semmiből tűnsz elő és felkorbácsolod a múltat amit már eltemettem, nem kértem számlát se semmi féle magyarázatot, egyszerűen elfogadtam hogy kész ennyi volt, egy-két kósza szombat este. De mintha mi sem történt volna és megjelensz ezt utálom. Rohadj meg. És…..
Volt itt minden, sörözés, jagerezés, buszban éneklés, aztán megbetegedés, ballagásos na meg a béiszittyó.. huh alig térek magamhoz, szeretnék 24órát egyfolytában aludni, ja meg kifelejtettem az éjszakai uszodázást utána olaszos kacsintást, na meg a kimondatlan versenyt a…..
Elég rémisztő hogy az álmaimat sikerült egyik napról a másikra feladnom, elkeserítő. 2 hétig úgy éltem mintha már nem számítana semmi. Aztán jön egy kedves de határozott hang és helyre tesz mindent ami eddig kétséges volt. Az élet egy verseny és az erősebb ügyesebb fog…..
Arról hogy mi a szülinap! 2008.04.24. 00:00 Az amikor a legjobb barátaid vesznek neked egy ajándékot. Velük vagy. Sütnek neked tortát és azt gondolod hogy te vagy a legboldogabb ember a világon. Amikor behozzák az egő gyertyás tortát, akkor majdnem elbőgöd magad. És az  még…..
A közlekedésbarátok nagy érdeklődéssel várták a BKV járatritkításáról szóló terveket. A kiindulás pont ugye az volt, hogy valaki, valamikor, valahol és legfőképp valamiért kitalálta, hogy a BKV napi működését nullszaldóssá kell tenni már 2008-ban. Komoly…..
JuttAuror 2008.02.21 20:08:30