Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steph778

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkezdődött a párbaj-szakasza a Tv2 tehetségkutatójának, oppardon, énekversenyének, az, amiben a mesterek saját kutyájuk kölykét kénytelenek kitenni kartondobozban az út mellé, hiszen 12 énekesüket párokba rendezik, majd adnak nekik egy nótát, és a duett végén egyiküket…..
Na, ezzel az adással buzuki alakú pontot teszünk Dzson nyolchetes kalandjára, amit nettó két hét alatt vett fel az RTL két éve, egy puszta közepén álló pinavillában. A fináléra kong a ház az ürességtől, mert Keleti Andi csak akkor teszi be a lábát, ha a szerződés erre…..
Na nézzük, mit kapunk a harmadik évadban, kíváncsian várom. Némileg új felvezetést, gazdagodtunk egy-két érdekesebb jelenet felelevenítésével az eddigiekből, de az alap ugyanaz maradt. Castle egy elvarázsolt kastély tükörtermében forgolódik pisztollyal a kezében, mígnem valaki…..
Praxis Meggyilkolták a kisbabámat 2011.12.17 13:09:00
Tisztelt praxis!   László kórházról szeretnék pár szót írni. Ez év március végén kerültem be a kórházba 35 hetes terhesen hányással és nehéz légzéssel. Infúzióra kötöttek, majd közölték velem, hogy nyugodjak meg, mert meg fognak gyógyítani. De sajnos nem így…..
Steph778 2011.12.17 22:16:10
Úgy érzem, nem árt megosztani néha pozitív kicsengésű történeteket is.

Több mint két éve, szintén 35 hetes terhesen, bekerültem a Jánosba. A háziorvosom sürgősséggel elküldött ultrahangra, mert a nyaki nyirokcsomóim nagyon megduzzadtak, és borzasztóan fájt a nyakam. Az ultrahangos doktornő (mellesleg a főorvos, de szerintem ott csak ő van egyedül) stílusa enyhén szólva is érdes volt, az a típus, aki mindenért morog, zsémbel, és meg sem mersz szólalni a jelenlétében. Sokáig vizsgálgatott, majd közölte, hogy a nyirokcsomó-gyulladás miatt trombotizálódott több ér is a nyakamban, amivel nem lehet viccelni. Én még az ágyon feküdtem, amikor ő már elkezdett telefonálgatni. Felhívta a háziorvosomat, a nőgyógyászomat, a János belgyógyászatát, majd 20 perc telefonálgatás után közölte, hogy mindent elintézett, megbeszélt az orvosaimmal, menjek a belgyógyászatra, majd ezt és ezt kell csinálnom.

Megdöbbentő volt, hogy kábé háromnegyed órát foglalkozott velem, olyan szinten, amilyen szinten egyáltalán nem lett volna kötelessége, úgy, hogy közben halmozódtak a rá váró betegek a folyosón (aki járt ott, az tudja...). A későbbi kontrollok során próbáltam megköszönni pénzzel, ajándékkal, csokival. Semmit nem fogadott el, elhajtott a francba, szokott "szívélyes" modorában. Szeretném neki ezúton megköszönni. Nem igaz, hogy a stílus maga az ember...

A történethez hozzátartozik, hogy két hetet voltam bent a kettes belen, és mind az orvosok, mind a nővérek megtettek mindent értem, az állapotomra való tekintettel. A beérkezésem után pár órával nőgyógyász is megvizsgált, naponta többször "rámnéztek", még arra is odafigyeltek, hogy a legkisebb (háromágyas) szobába tegyenek, ne nyolcágyasba, ahol ráadásul sokkal rosszabb állapotban lévő, haldokló betegek is voltak.

A posztolót nagyon sajnálom, fogalmam sincs, hogy lehet egy ilyen tragédiát feldolgozni, de az biztos, hogy a helyében én addig mennék, amíg valaki válaszokat nem ad nekem.