Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BraviaBoy

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Éden hotel - 2x14 2012.03.28 06:50:00
Úgy látszik, ez az a hét, amikor T69.2 nem teszi szét a lábát az istennek sem, zsinórban már a második adás, amikor áll, mint a cövek, most egy drapp cuccban, minősíthetetlen konttyal súlyosbítva. Jön egy új kan ma is, nahát. Nyomjad Heni a főcímdalt, ezerrel. Az ébredés…..
BraviaBoy 2012.03.27 22:45:05
@beacska: Noéminek és Alexának sztrippelt, Műanyag a képben sem volt most....
BraviaBoy 2012.03.27 22:48:33
@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:
Biztos van, de nem akarhatsz ledobott ágynemű lenni, ugye? :))
Tudom, hogy vannak adósságaim, például a nagyon nehéz gasztrokvíz megfejtése is várat még magára (persze addig is lehet találgatni), de időnként neki kell vágni a világnak új élményeket gyűjteni. Általában ezt saját szervezésben szoktam tenni, nem igazán szeretek senkihez sem…..
December 6-án, Mikulás napján érkezett meg a csodálatos szerkezet, a SousVide Supreme Demi, de végül csak mostanra sikerült megírnom a beszámolót az első próbálkozásról, pedig még másnap délután elrohantam a Hentesutánzathoz, hogy legyen mivel kísérletezni, aztán aznap este…..
Lehet, megtérek. Ha hinnék felsőbb erőkben, már lumbágósra hajlongtam volna magam a mecsetben, csapágyasra koptattam volna a rózsafüzért, esetleg bárányt áldoztam volna, véres késsel. Lehet olyan közhelyeket durrogtatni, hogy kicsi a világ, de a statisztika tudománya még nem ért…..
Szerkesztőségünk fonendoszkóppal figyeli a nép hangját. És ha a nép józan autókat követel, akkor józan autót kap. Egyet. A Renault Fluence olyan józan, hogy Amy Winehouse-t is kihozta volna az elvonóról, ha időben érkezik. Lényegtelen háttérinformáció, hogy a Dodó Büfé…..
Piszlicsáré bérvitából a Dexter című sorozat sorsát befolyásoló kötélhúzásba csavarodott Michael C. Hall pár héttel ezelőtt bejelentett igénye, miszerint fizetésemelést kér, mert különben. A Showtime egyelőre úgy van vele, hogy megnézi, blöfföl-e a színész, és nem…..
világevő Kvíz: na ez vajon mi? 2011.10.02 08:11:34
Hamarosan jelentkezem egy újabb részletes beszámolóval Lyonból, de addig is egy találós kérdés: ez vajon mi lehet? ..
Közben még jobban felgyorsultak az események itt Lyonban, annyira, hogy rájöttem, hogy nincs esélyem itt a blogon részletesen beszámolni arról, hogy mi zajlik a Bocuse Intézetben. Ez mondjuk talán inkább megnyugtató, hiszen elég lassú tempó és unalmasan eltöltött órák…..
Van az úgy, hogy sikerül megfelelő zenei aláfestést találni egy kis színes hír alá, és előfordul az is, hogy nem. A CNN-nek szeptember elején nem jött össze a dolog, amikor egy 103 éves fekete dédnagymamát mutattak be, amint éppen autót vezet. UPDATE: az előző videó helyett…..
Persze majdnem sikerült elkésnem végül az első napról a Bocuse Intézetből, de végül csak befutottam időben. A kastélyt már ismertem korábbi - rövid - látogatásomról, a parkkal együtt meglehetősen impozáns díszlet a gasztronómia fővárosában a megfelelő színvonalú…..
Korai kelés és kemény nap vár rám holnap (ma) a Bocuse Intézetben, az első napon, de azért röviden és gyorsan egy kis beszámoló. Délután megérkeztem Lyonba, gyönyörű őszi idő fogadott, jártam már itt télen is, nyár végén is, de talán az ősz passzol a legjobban ehhez a…..
Ma este 8-kor az A38-on megrendezett ünnepélyes díjátadón, miután augusztus végén bekerült a Világevő blog a gasztroblogok zsűri által kiválasztott három legjobbja közé, megnyerte a Világevő a zsűri fődíját!Köszönöm szépen a zsűrinek, és még inkább az olvasóimnak! Ez…..
BraviaBoy 2011.09.08 18:56:32
VV Pandora volt tán az első olyan valóságshow-huszár, aki csak akkor volt hajlandó mélytorkozni, ha fegyvert fogtak rá, na ezt a kényszerítéses kurválkodást vetette be mist Alekosz egyik egykori feleségjelöltje a Borsban, minden szava kincs, komolyan.A válság miatt lett örömlány…..
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
világevő Nordic walking 2011.04.20 09:00:00
Május közepén eljutok Reykjavikba, ahol már jártam egyszer, de csak röviden. Az akkor evett homárlevest viszont azóta sem tudtam elfelejteni, a bálna-saslik is elég jó volt, de az egész ország fantasztikus és lenyűgöző (itt van róla pár fotóm és itt is pár).Ja és ma van a…..
Erőszakból diplomázott László két napig tartó, és egy heveny italozással/kurvázással simán kikúrálható depressziójának köszönhetően egy körrel lerövidült a Való világ, és már vasárnap este letisztult a kép. A mostani helyzet azt vetíti előre, hogy a hármas döntőbe…..
UPDATE: le van fixálva az Onyx-vacsora, most már biztos, hogy az lesz a nyeremény!Remélem még nem unjátok az ünneplést, most a két sikeres étterem, az Onyx és a Costes mellett kicsit a blogot is ünneplem. Nagyon nagy dolog ez a hír, ez abból is látszik, hogy a hír hozóját, a…..
Én szóltam időben, hogy a Nobuba kell menni Torkos Csütörtökön, jó is volt, és persze nem kellemetlen tény az, hogy fizetéskor egyszercsak megfeleződnek az árak. íme egy kis gyors képriport. Ja és ma estére egy jó kis gombócozás várható, síelés után Bad Mitterndorf…..
Sikerült hazatérni az olasz túráról, a cél ezúttal Emilia-Romagna tartomány volt, ami rengeteg világhírű olasz specialitás hazája, a parmezántól a pármai sonkán keresztül a modenai balzsamecetig. Az érkezés utáni következő reggelre téli tájjá alakult az egész környék,…..
Lecsengőben a léböjtkúrám felépítő diétája is lassan (az egy hetes folyékony táplálkozás egyik gyümölcse: 10 kg-val csökkent a testsúlyom!), illetve kicsit felgyorsítva, ugyanis ma este elutazom Olaszországba, Emilia-Romagna tartományba, Bologna környékére. A terv pár…..
Ma délután megszűnik a jó világ, vagy legalábbis átmenetileg felfüggesztem, bevonulok egy egy hetes, bentlakásos léböjtkúrára.  A kép nem a helyszínen készült, hanem a Sing Sing-ben és egy (másik fajta) folyadékkal történő kínzást ábrázol Hogy ez pontosan mire jó,…..
BraviaBoy 2011.02.18 15:43:00
@ehran: @világevő: Remélem csak vicceltek... :) A májpakolás nem azt jelenti, hogy májat tesznek rád, hanem, hogy a páciens májára (közvetve) tesznek valamilyen meleg pakolást, ami beindítja a működését.
Ha viccnek szántátok, akkor bocs! :)
comment:com A nap képe(i) 2011.02.16 10:30:00
Az amerikai Nagy Ő (The Bachelor) három csaja a Sports Illustratednek vetkőzött egy sort.   ..