Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Randy90

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt munkahelyi (t)error!   Egy szakmával kapcsolatos…..
Randy90 2014.11.17 21:31:05
@telkoe: Bírom aki olyan okoskodik akinek fogalma sincs a kinti létről meg azt hiszi hogy mindenhol olyan gyenge keresetek vannak itthon Magyarországon!
Van pár ismerősöm és rokonom ki kint volt és vagy még kint is az van az ők tapasztalataira alapozok.
Faterom unokaöcse már 23 éve kint él Kanadába is.
Szóval nekem nem kellenek ezek az okoskodók aki megmondják hogy "külföldön nincs kolbászból a kerítés" Magyarországhoz képest nagyon is kolbászból van a kerítés, meg hogy "a fizetésekhez képest az árak is drágábbak" mert arányaiban ez se igaz sokkal de sokkal jobban kijössz a fizetésedből.

De engem nem érdekel higgy amit akarsz én ismerem a valóságot te meg élj a magad kis világában hogy "külföldön nem jobb"...
Randy90 2014.11.18 18:15:00
@telkoe: Élj a kis világodba hogy kint nem jobb engem nem érdekel!Majd biztos egy ilyen megmondó kapitány net huszárnak jobban fogok hinni mint a rokonoknak meg a barátaimnak na ne nevettess :D
Meg is érdemeled ha itthon szenvedsz havi 120 ezerből!
Randy90 2014.11.24 16:49:11
@telkoe: Mert aki biztonsági őrnek megy az csak hülye lehet...Mert annyi választás van meg annyi munkalehetőség ebben az országban hogy ez csakis az ember hibája...
Ha valaki meg akarja tudni hogy milyen ember a magyar valójában akkor csak bele kell olvasni a post hozzászólásokba.Mert megy a mocskolódás keményen(nem csak ebbe a postba) meg a megmondó kapitányoskodás aztán ki tudja hogy aki okoskodik milyen ember a való életbe...meg hogy eddig mire vitte..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Munkahelyi terror!   Tegnap a NAV-nál jártunk a kollégámmal. Egy…..
Randy90 2014.11.08 09:06:43
@monddazigazatmar: Teszik tudni sok biztonsági őrnek van rendes szakmája csak éppen ebben a Magyar kánaánban annyi meló közül lehet válogatni...hogy ihajj!
Randy90 2014.11.09 23:02:14
@Hajszás Láncos: Te amit itt leírtál azt most komolyan is gondoltad!Mert én ezt eltettem egy humorosba!