Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NORBERT

123 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba El kell menni 2012.06.07 11:26:25
Az egyik magyar párt a mellékelt képen lévő rafkós megoldást választotta reklámfelületnek a helyhatósági választásokon Romániában...
addict Öko-pornó az erdőkért 2011.06.07 10:00:00
“Mondj valami fontosat, és senki nem fog figyelni. Mondj valami fontosat meztelenül, és az emberek máris meghallgatnak.” Ez az örök érvényű igazság nem csak a reklámokra, de manapság a szélsőséges aktivistákra is igaz, hiszen a médiában sorra bukkannak fel a pucér…..
Ma (tegnap) az EU Parlamentben Orbán Viktor bemutatta a magyar EU-elnökség programját. A programot magát nem sokan kritizálták, de Mindannyiunk Viktátora kemény támadásokat kapott a médiatörvény kapcsán. Az egyik leglátványosabb sortüzet Daniel Cohn-Bendit, az Európai Zöld…..
NORBERT 2011.01.20 14:35:04
Az NTIET és a Carpe Diem csoport minden héten bulikat szervez a nagybányai fiataloknak.  Szerda este 19 órától: Karaoké este. Fődíj 1 üveg Tequila. Csütörtök este 19 órától: Magyar buli. Magyar ember bort iszik. Bor-akció: 1 kancsó bor (1L) 10 lej. Péntek este 19…..
Nagybánya partyblogja 2010.10.17 17:42:08
Megsúgok nektek egy titkot: Idén őszre olyan bulikkal készülünk nektek, amilyenekben még nem volt részetek. Ja, és az őszi Carpe Diem Partyk után ott van a legnagyobb buli, idén is, a Carpe Diem Szilveszter 2011. ..
Automatából pénzt felvenni ma már természetes dolog, mint ahogy egy üdítőt vagy egy csokit vásárolni is, de BKV jegyet is csak azért furcsa, mert többnyire szinte lehetetlen őket működésre bírni. Ennél azonban sokkal furább dolgokat is árulnak a világ különböző pontjain…..
Talán vannak közöttetek, akik emlékeznek még a Wonderbra 2000 körül futott hirdetésére, amelyről egy csinos nő nézett ránk kihívóan egy szál melltartóban, miközben azt mondta: Nézz a szemembe. Mondom a szemembe. A reklám akkor nagy sikert aratott, sokan, sok helyen hivatkoznak…..
(I. (sokadik) felvonás) "Jobbkor" nem is jöhetett volna a kettős állampolgárságról szóló fideszes kezdeményezés- mondta Bugár Béla az ATV Jam című műsorában.   A Híd-Most elnöke szerint a javaslattal a legnagyobb baj az, hogy a bajban lévő magyarellenes…..
Melyik a kedvenc zenétek?Milyen stilusú zenéből legyen a több a következő Carpe Diem Bulin?Véleményeteket irjátok meg a hozzászolásokhoz :)A jó bulik partnere a..
Állítólag százezrek vannak, akik még nem döntötték el, a Fideszre, vagy a Jobbikra adják voksukat április 11-én. Márpedig, ha az ember nem tudja, mit válasszon, érdemes egyszerű litát készítenie az előnyökről és a hátrányokról. Egyik rovatba írjuk a jó, másikba a rossz…..
Carpe Diem Buli!Február 19.-én, pénteken, 20 órai kezdettelCarpe Diem Buli lesza felújitott Pheonix Clubban (a rendőrség mellett).Beugró: 5 lej.Belépők beszerezhetők a terjesztőknél, vagy foglalhatók a 0757 510 127-es számon! A helyszinen nincs belépőárusitás. ..
Jövő péntek.Február 19.Carpe Diem Buli.A Pheonix club (a rendőrség mellett).A szilveszteri bulihoz hasonló zene. bővebb infó 0757 510 127-es számon (Norbert)..
e-Cafe light Politikai PR képekben 2010.02.06 15:30:00
Gondolom, sokan látták a hírekben Orbán Viktor évértékelő beszédjét. Sokaknak ismerős lehetett a körítés is: nemzetiszín zászlók, felirat a pulpituson. Ezen nincs mit csodálkozni, ma már mindenki az amerikai trendet követi. De vajon mi lehetett a konkrét előképe a mostani…..
Kiskezit csókolom! Volt egy krémes, egy presszó, meg egy Siófoki Bányász. Mennyi lesz? 750? Ebből mennyi a krémes és a presszó? 745? Értem. Adja csak vissza azt az ötvenest nyolcszázból. Vagy inkább ne is, csapja még hozzá Békéscsabát, úgy mennyi lenne? Belefér? Köszönöm.…..
A cím félrevezető lehet elsőre, de amint megnézitek a képeket, máris értelmet kap majd. A bejegyzés nem más, mint hamis-kamu-fake világmárkák, márka utánzatok gyűjteménye. Ugyan ki ne találkozott volna pont ezekkel, vagy hasonló remekművekkel már? Mert ezek egytől-egyig…..
Tavaly valami olyan dolog történt az amerikai reklámiparban, amire addig nem volt példa. A Super Bowl döntőjében, ahol a legnagyobb márkák csillagászati összegekért vásárolnak reklámidőt, ahová a méregdrágán leforgatott, direkt erre az alkalomra készített, és a legtöbbször…..
Nagybánya partyblogja :) 2010.01.16 18:25:00
Tegyük fel, hogy lesz Nagybányán egy Humorest idén tavasszal. Milyen lenne számodra az ideális? Az alábbi kérdőiv kitöltésével, véleményed elmondásával sokat segithetnél.http://surveys.polldaddy.com/s/29581EE885E17879/Köszönjük!..
A Carpe Diem csoport ifjúsági havilapot inditott Nagybányán. Az újság alapötlete a szórakoztatás mellett az informálás, igy a Carpe Diem újságban is hirt kaphattok a legújabb buli-fejleményekről programokról, lehetőségekről. Az újság olvasható itt:…..
Ha van nehezebb feladat, mint kiválasztani a világbajnokságok történetének 10 legjobb csapatát, az a 10 legjobb meccs összeállítása. A gond csak az, hogy ilyesmit nem lehet csapatmunkaként összerakni, mert - bár az első öt helyezettben jobbára mindenki egyetértett - a listáinknak…..
A szilveszteri buli már a javában tart, pia, tánc,  miegymás.Egy srác odamegy egy már jó ideje ücsörgõ lányhoz:- Veled nem táncol senki?- Nem.- Akkor feltennéd a virslit fõni?***..
100 új kép került fel a CARPE DIEM Szilveszteri Buliról.A lenti linkre kattintva megtekinthetitek őket. Az oldalt pedig egy szavazást folytatunk, hogy legyen-e vagy sem legkközelebb CARPE DIEM buli.picasaweb.google.com/apjoknorbert/CarpeDiemSzilveszteriBuli20092010#Ha vannak még…..
Aki kitölti az alábbi kérdőivet kap egy linket, ahol megnézheti a bulin keszült képek egy részét, ugyanazon a linken  és később majd ezen az oldalon, hétfőtöl folyamatosan új fotók jelennek majd meg. :) Igy hát érdemes ide visszalátogatni. var PDF_surveyID =…..
                       foto by krukzoli...