Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bary17

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A VLC rég várt windows phone-os verziója pár napja gördült ki a VideoLAN műhelyéből, azonban túl sok örömet nem okozott, ugyanis finoman szólva egy bughalmaz volt az egész. Lassú, fagyogatós, valahogy nem igazán illett bele abba a képbe, amit mi a Windows Phone-ról tárolunk a…..
A Windows Phone platform nagyjából 2013 év végéig töretlen fejlődésen ment át. Az év azonos szakaszait figyelve jelentős, akár 100%-os növekedés is megfigyelhető volt. 2014-ben ennél jóval kevésbé rózsás a helyzet. Az eladási számok ugyan továbbra sem csökkennek, ám…..
bary17 2014.12.17 13:12:24
@Asszem:
A droid frissítést sem kapja meg az ezelőtti másfél éves csúcskészülékek.De még ha valamilyen formában meg kapja akkor is sz@r :)
Az én 920am meg 2 éves és jön rá a win10 ami még 3évig is supportolva lesz.Akkor h is van ez?!?!
Lollipop-ot megkapja a 2-3 éves s2 stb?!?Nana !
bary17 2014.12.17 17:14:54
@Asszem:
Most először akar a windows egyesülni ( tablet,telefon,pc) .
Igazad van, várjuk mi is h mikor lesz a "nagy áttörés".De gondolj csak bele h az androidnak hány verziója van a lollipopp előtt?!És ott is várták az "áttörést" h na majd ez a verzió nem fog fagyni na majd az.
Nekem az ilyen nexus stb telefonnal nincs bajom,mert vélhetőleg jól van optimizálva.Na de egy Samsung vagy Htc vagy más ami ráteszi a maga kis rendszerét és szarul van optimizálva és piacra dobja na az a szar!Aki ért a rootoláshoz meg főzéshez v mihez az rendben, meg csinálja a maga kis rendszerét,de 70% az embereknek fogalmuk nincs ezekről.Megveszi és használja ,és panaszkodik h akad, fagy nem lehet elérni őt mert nem cseng kis stb..
Ezzel szemben szvsz a WP igen is megbízható, igaz nincs televerve widgetekkel stb,de használható egyszerű okostelefon.És ha kihozza win10et azáltal egyesülni fognak itt a dolgok,kompatibilitás stb és kíváncsian várom mi fog belőle kisülni.Azért azt tegyük hozzá h a földön 60% az embereknek windows rendszert használ a pc-n.Majd ehhez társul majd akkorára remélhetőleg ki forrt wp és lehet egy bikás kis összepakolt pörgős rendszer lesz.
Ezzel szemben nem hiszem h az android lesz világvezető pc szoftver.Bár nem tudom h létezik e android pc szoftver. ( jó tudom linux valahogy ugynaz)
Na mind1 száz szónak egy a vége,majd meglátjuk : )
Ha szereted az Angry Birds-öt, vagy csak szeretnél 1400 gamer pontot és van Windows Phone-od, itt a nagy alkalom, hogy letöltsd az eddig megjelent összes morcos madaras játékot, teljesen ingyen! Idén, már korábban ingyenessé tette a Rovio az Angry Birds Rio-t, míg nagyjából egy…..
Tegnap bejelentették az első microsoftos Lumiát, amiről a sorszáma alapján elég gyorsan ki lehet találni, hogy az alsó kategórában szeretne vitézkedni. Ehhez képest ha végignézzük a paramétereit, akkor egy kivétellel nyugodtan mondhatnánk azt, hogy ez akár a középkategóriát…..
Érdekes lépésre szánta el magát a Microsoft: az Office for Android, iPhone és iPad verzióit ingyenessé tette. Pontosabban eddig is ingyen volt, viszont a szerkesztéshez és a mentéshez szükség volt Office 365 előfizetésre. Nemrég történt egy nagy egybeborulás a Dropbox-al, ennek…..
Biztosan megvan az „ős” Windows Phone tulajdonosoknak az a körömrágós időszak amikor kőkeményen ment a találgatás, hogy az akkor még Apolló kódnéven futó Windows Phone 8 érkezni fog-e az addigi WP7-es telefonokra vagy sem. Most ismét hasonló szoftvergeneráció-váltás…..