Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Simon B.

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nagy szégyen az országnak, hogy kommentelő vadbarmokkal van tele ez az ország! Akik itt qrva okosakat mondanak azok többsége baszik dolgozni! Nem tanult semmit csak várja a sültgalambot! Ordít, hogy a b..i tescoja bezárt vasárnap, mert a családját nem bírja elviselni félnapig sem.…..
Simon B. 2015.04.07 21:23:45
@maxval bircaman szerkesztő: no átod báttya ezt kellene megérteni. nem ez a lényeg. és pont ezért sikerült tudjukkinek nyerni. Mert negatív kampányt folytatott a ballibek ellen. Egészen jót megjegyzem. Ment a gyurcsájbajnaim azelmút8év....Ezen kellene túllépni. Pont mint a rasszizmusnál. Felőlem lehet lila is a pasi ha nem lop, nem büdős de basztarkón a pénztárcámért. Lehet egy kormány jobb, bal, közép, alsó, felső király, ász...ja az más :D csak a köz érdekét nézze...JÓ LEGYEN (ne lopjon, legyen hozzáértő etc.)
Simon B. 2015.04.08 09:17:38
@maxval bircaman szerkesztő: Jajj nem mar Birca. Ehhez meg korán van. Usa nem hulye. Tokeletesen latja, hogy a magyarok kinyirjak egymast minden álságos ténykedés nelkul is is. Usa nelkul sem törünk hatalomra s nem valunk hudekomoly geopolitikai tenyezove
Simon B. 2015.04.08 09:22:21
@empoftla: Jah de Snowden tudja, hogy tudják. De putyin is tudja, hogy tudja
A tavasz első hete van. Megújulás, rezsiharc, lopás, hazugság, korrupció, tahóság.  Vida Ildikó átvizsgálta magát és azt állapította meg, hogy teljesen rendben van. Ő is, a NAV is. Az első pillanatban gyanakodtam egy picit, de miután Kovács Zoltán kormányszóvivő is…..
Eredetileg az volt a tervem, hogy kicsit undok leszek és rendhagyok, a kormány tagjainak ízléséről ejtve néhány szót. De változott az agyállásom, úgyhogy nagyon undok leszek. Már évekkel ezelőtt kialakult egyfajta kölcsönösség a kormány és köztem. Ők szarnak rám, én meg…..
Putyin jött, látott és elment. Minden vonatkozásban. A kiadott kormányzati hurrádeügyesekvoltunkmegint elmagyarázza nekünk, hogy Orbán Viktor hősiesen kiharcolta a lehetőséget Mari néninek Karakószörcsögön, aki a továbbiakban is süthet vasárnaponként tepertős pogácsát a…..
Simon B. 2015.02.19 16:45:50
@Pop40: Jézusom. Ez kész. Eltompult a mami.
Simon B. 2015.02.19 17:05:55
@ursus artos: pont ezt akarja már vagy fél éve kiperelni Széll Betti. :D Hogy legyenek tények. Nem tudom ki is titkosította? S miért? Nem a tervrajzokra kíváncsi senki csak az anyagiakra. KÖZPÉNZ
Simon B. 2015.02.19 17:06:35
@Pop40: mert öreg nem menti fel :)
Ma összenőttünk, a laptop és én. Néztem a Demokratikus Kerekasztal alakuló ülését (illetve többnyire hallgattam) miközben egyéb dolgaimat is igyekeztem végezni, több-kevesebb sikerrel. Ha módomban állt, olvastam a kommenteket és meglehetősen elkeserített a dolog. Egy hozzáértő…..
Simon B. 2015.01.27 01:38:00
@nandras01: könnyesre röhögtem magam :D
Simon B. 2015.01.27 01:40:13
@maxval bircaman szerkesztő: De most komolyan nem akarsz fogadni? Tényleg már időtlen idők óta hajtod mint Singer a varrógépet, hogy most vége, na mad , most....Világvégére is bejátszották ezt párszor :)
Lerántom a leplet. Rólam. Alapvetően gonosz vagyok és élvezem. Cizellált lelkű embertársaim blogomra adott reakcióit olvasgatva (reggeli kávé+cizella=vigyor) igazán derűsen kezdődött a napom. Már dilidokihoz sem kell fordulnom, mindent tudok magamról. Aki rondán beszél (pláne…..
Simon B. 2015.01.10 09:38:41
@maxval bircaman szerkesztő: Független és demokratikus Oroszország? Most komolyan? Úgy látom veled vitatkozni oly reménytelen mint cséphadaróval egy tank ellen csatázni. Ember! Tegyük fel, hogy USA azért baszogata, mert mi aztán jól ráléptünk a tyúkszemére. De könyörgöm gyanús neked, hogy mennyi mutyi van itt? Gyanús neked, hogy mindenhol haverok vannak?
Áder Janónak,elnökSándor palotaelső emelet 2. Helló Janó! Először is boldog újévet, Janó! Képzeld, milyen jót tettél velem. Együtt volt a család szilveszterkor Felcsúton, a Flóra először maradhatott fenn éjfélig. Mi a Lőrinccel meg a Tiborcz vejjel egy kicsit "elhajoltunk",…..
Simon B. 2015.01.08 13:16:37
@Janos432: Látom János te nem nevetsz. Megboldogult Hofi mondta: „Addig innen el nem mentek, míg meg nem értitek a poént!”
No ezért gondolom te ilyen helyre nem jártál :D
Most fel fogok bosszantani egy csomó embert. Nem baj, a dolog kölcsönös. Gyurcsány fóbiásoknak különösen ajánlom az alábbi sorokat, de elsősorban nem nekik szól. Hanem azoknak, aki gyűlölik ugyan a jelenlegi rezsimet, de akkormárinkábborbán. Azoknak szánom, akik úgy útálják…..
Simon B. 2015.01.08 13:07:06
@Myrath: Találó péda lehet úgyhiszem a Tiéd. Az, hogy mindenkinek mennie kell...mondhatjuk. Kérdés reális-e? Hiszek az EGÉSZSÉGES emberi elme jellemfejlődő képességében. Ha GYF újra hatolomhoz jutna szerény véleményem szerint jobban kezelné.
Elszakadt a cérna. Érzékeny lelkűek itt hagyják abba az olvasást, káromkodni is fogok. Rondán.  Agyafúrt kormányunk kitalálta, hogy szúrhatnak ki velünk még jobban. Keresztény gyökerek eszement ötlete nyomán vasárnap zárva fognak tartani a boltok. Persze, lesznek kivételek. A…..
Simon B. 2015.01.06 19:36:10
Simon B. 2015.01.06 19:36:46
@heartluffa: gyufa is van remélem :D
Dörög és villámlik. Ez májusban nem csoda, de decemberben érdekes jelenség. Az időjárás pont annyira nem normális, amennyire az az ország sem az, ahol születtem, ahol élek és amit szeretek. Mert szeretem ezt az országot. De itt élni már nem szeretek. Ami történik, azt nem…..
Simon B. 2014.12.21 12:42:51
@maxval bircaman szerkesztő: :D erre nem lehet mit mondani. Nem is tudom sírjak, röhögjek vagy sírva röhögjek :D
Simon B. 2014.12.21 12:48:51
@Edgar Swan: Megnéztem a blogját. Az alapján már tutti régen késő és nem lehet tenni érte semmit érdemben. Sok sok éve elmentek már otthonról :D
Simon B. 2014.12.21 12:51:24
@Edgar Swan: BircaHang
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média. Nem, nem, nem, nem és ezredszer is nem. Ilyen nincsen :D
Hetekkel ezelőtt kezdett átcsúszni a honi helyzet egy egészen tragikomikus, szatírikus dimenzióba. Ha ilyen dimenzió eddig nem volt, most lett. Néha az a benyomásom, realizálódott az "Indul a bakterház" és a "Tanú" című film, egybe olvadt és én ebben élek. Nem mondom, hogy nem…..
Simon B. 2014.11.17 16:36:06
Mindenki látta már azt a kis figurát, aki vöröslő fejjel ül, közben a füléből gőz tör elő mérgében. Na, ez vagyok én most.   "2014. november 15., szombat 13:36 A Fidesz-frakció közleménye     Budapest, 2014. november 15., szombat…..
Mára virradóra megfejtettem a Nagy Fidesz Titkot! Nem mondom, kellett hozzá egy erős kávé is, de már tisztán látok, mint Isaura a magyar családok adományából elvégzett szemműtétje előtt. Vagy után. Most, hogy ennyire okos lettem, borzasztóan egyszerűnek és logikusnak tűnik…..
Simon B. 2014.11.13 14:21:47
@Puskás Henrik: Ugyan Henrik nem ismered a mondást, hogy a szándék a fontos? :D A mi kormányunk Nagyon akarja, hogy jók legyünk. Mindenkinek munkát ígértek és sokaknak már adtak is. Igaz csak 40 ezret lehet keresni de aki a kicsit nem becsüli...Felröhögök ha Istennyila megemlíti pozitív példaként a közmunkaprogramot :D
Simon B. 2014.11.13 14:24:57
@istennyila: Edgar nagyon kedves volt, hogy próbál téged felhomályosítani. Hátha még nem késő.
Mindjárt itt a tél, de egy családot éppen most lakoltatnak ki. Nem tudom, a kilakoltatási moratórium hogyan működik, de ebben az esetben láthatólag sehogy. Nem értem én ezt. Hogyan lehetséges, hogy végrehajtó cégek adják egymásnak az adóst? Elvenni egyik sem tud semmit, mert…..
Ez már régen nem kabaré, hanem cirkusz. Az a lepukkant családi vállalkozás, amiben a családfő a porondmester, bűvész, idomár és erőművész egyben, a koros feleség lenge tüllben illegeti magát lovon és trapézon, a ráncait olcsó púderrel vastagon bevakolva, repedező mosollyal…..
Az a benyomásom, napról napra több hülye van. Osztódással szaporodnak, hasadnak, mint az atom, esetleg egy titkos farmon tenyésztik őket, nem tudom. Lassan rá fogok szokni valamelyik bulvár oldalra. Ott is van bőven ostobaság, de kevésbé dühítő. A tizenéves "újságíró" hadak…..
Simon B. 2014.11.07 14:22:59
@SmittyB: Ez bizony igen felháborító véleménynyílvánítás. Nem méltó egy intelligens, felvilágosult elméhez. Persze amennyiben nem tatod magad anak akkor én kérek elnézést a feltételezésért. Ha egy kislány vagy akár nő kinyitja a pici száját akkor máris lehurrogják mintha neki hallgass lenne a neve. Miért? Mert saját véleménye van. Felhívnám kedves SmittyB a figyelmed, hogy 2014-et írunk a Föld nevű bolygón. Egy nőnemű lénynek nem az a dolga, hogy mosson, főzzön, takarítson, gyereket szüljön és neveljen. Ez egy picit avitt felfogás, sajnos túl sok évezreden át volt domináns. Én a magam részéről szeretem ha az ellenkező nem tagja gondolkodik és van véleménye. Bár persze igények és igények között vannak különbségek. Valaki partnerként tekint a másikra. Valaki nem. Valaki az autójával is mint egy barát bánik. Valaki a társával sem.
Simon B. 2014.11.07 16:10:44
@Edgar Swan: Bocs már....te válaszra sem méltattad de én nem bírtam ki
Pert fontolgatok a 444.hu ellen. Vérlázítónak tartom, hogy képesek egy cikket lehozni "Legalább két hete hazudik a kormány Vida Ildikó kitiltásáról" címmel. Szokásos ballib/bukotbaloldal/CIA/KGB/Gyurcsánybajnai/szoci/Norvég/USA/Uniós/Soros/álcivil/külföldről fizetett…..