Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buboreka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt szeptemberben elkezdtem magánrendelni, csoportokat tartani, szupervízióra járni, és heti kettő-négy cikket írni különböző helyekre, a férjem felvetette, hogy nem lesz-e ez sok. Mármint túl sok elfoglaltság. Akkor még úgy volt, hogy a Lány heti két napot fog bölcsibe…..
Tehát van az a jelenség, hogy én itt írom a blogomat, és az olvasók ezért mindenféle kérésekkel fordulnak hozzám emailben. Ezeknek egy része arról szól, hogy Sopronban mit érdemes megnézni és hol érdemes lakni, enni vagy fagylaltozni. Másik, jóval nagyobb része valamilyen…..
Emlékeztek, amikor azt írtam, hogy a baba kis hangjaiból meg testbeszédéből rá lehet jönni, hogy mit akar? (Az előző bejegyzésben). Hübrisz.  Nem lehet rájönni. Van a Suttogóban még egy táblázat is pedig, a testbeszédről, hogy könnyebben el tudd dönteni, most éhes-e a…..
isolde Még mindig terhes 2013.04.25 14:34:21
Szóval a terhesség, az nyilvánvalóan közügy, ebbe kénytelen voltam belenyugodni, mindenki hozzászólhat. Az egy dolog, hogy bámulnak az emberek az utcán, mintha még nem láttak volna ilyet, szerencsére általában örömmel nézegetnek, nők esetleg irigykedve. Minden alkalommal, amikor…..
isolde Semmi különös 2013.04.15 23:04:30
Kicsit aggódtam, de délelőtt zökkenőmentesen beszerelte a klímát két vidám fiatalember, a megbeszélt időtartam alatt a megbeszélt áron, garanciával, és még porszívóztak is utána. A klíma az egy vitás kérdés, én különösebben nem szeretem, mert az egyfolytában nyitott…..
Csetten és az... Torockói farsang 2009.03.01 07:48:00
Most akkor jöjjenek a képek, aztán lesz szöveges beszémoló is:Vannak a férfiak életében olyan szakaszok, amikor a lányok a tenyerükön, sőt mi több az ölükben hordozzák őket. Íme egy ilyen szakasz a Gábor életébőn: Vásárhelyről Torockó felé…..
buboreka 2009.03.09 10:55:02
Nem fogok itt gyakran recepteket lobogtatni, pláne az enyémeket nem, aminek a miértjét persze több oldalról is meg tudom közelíteni, de a legmeggyőzőbb indokom bizony az, hogy egyáltalán nincsenek saját ételkreációs leírásaim, régi, megsárgult nagymamás receptjeim (amit nagyon…..
buboreka 2008.02.08 14:09:36
Piroska!!! Sikerüt....nagyot arattam az almatortáddal1köszi!
Itt megnézheted:
buboreka.blog.hu/
Szerintem az én tortaformám átmérője nagyobb, azért lett ilyen ki lapos szegény,...de nagyon finom. Legközelebb dupla adagbol készitem, úgy talán magasabb lesz! Puszillak!
(ha nagyon figyelsz, talán kivehető a legyezőforma is)
Piroska és Farkas Mintha 2008.01.25 07:00:00
Megrendelnéd -e kisdeded hasonmását műanyagból? Igazán érdekelne a a babavárók és a már babázók véleménye is, vajon csináltatnátok -e az eredetihez megszólalásig hasonló nemigazit? Aprólékos mestermunka, az biztos. Babáztam volna hasonlóval copfoskoromban, de az…..