Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hápé

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolatok, érzések Valentin nap 2008.02.14 11:18:00
A mai nap a szerelmeseké. Bár sokan nem ünneplik, mert úgy tartják, hogy a párjukat nem csak ezen a napon kell megajándékozni, szeretni. Van anyáknapja, gyereknap is. Őket sem csak egy napig szeretjük. Csupán arról van szó, hogy azok a napok tényleg az övék. A szerelmesek…..
Naiv Adófizető alias Peti megdöbbenéssel vegyes értetlenséggel tapasztalta, hogy a Petőfi Rádió annyira minimál üzemmódban működik, hogy a robotok olvasatlanul törlik a beérkező leveleket. Csak halkan jegyezzük meg, ezek azok, akik operettet sem sugároznak! Egy hete írtam a…..
Gondolatok, érzések Így telt... 2008.02.09 10:43:23
Most nem okoskodás következik. Gondoltam, ezzel is színesítem az oldalt, hogy nem mindig ugyanazokat a dolgokat ismételgetem, nem ostorozom mindig a társadalmat és az embereket.Tegnap vásárló körútra indultunk ketten. Tölthetős elemet nem kaptam, illetve egy helyen volt, de horribilis…..
Valaki írt nekem egy kedves kis kommentet: "Jobban meggondolhatod, hogy miket írsz, és kire. ja, baszódj meg." Nem használt nevet sem. Csak annyi bizonyos, hogy ő f. Vajon ki lehet ő? Mellesleg  Az érdekből érdeklődő érdekemberhez szólt hozzá ennyire kulturáltan.…..
Sikerült telefonon beszélnem Gaskóval.Sajnos nem értünk egyet szinte semmiben. Ez nem is meglepő, de egy dologra ígéretet kaptam. És ez azt hiszem egy picit biztató.Még a mai nap folyamán közleményben kiadják, hogy azon munkavállalók, akik munkahelyükön a sztrájk miatt…..
Update hajtás után! Kalkuláció javítva!"Gaskó elmondása szerint a pluszjövedelemre azért is jogosultak, mert a privatizáció kétéves folyamata során „nem akadályozták az átalakításokat, és nem rontották a cég értékét sem'" via fn.huKöszönjük, hogy nem…..
Hápé 2008.01.31 21:54:37
@ tszor:
Rendkívül megtisztelnéd a blog olvasóit, ha visszavonulnál és nem próbálnád meg védeni a védhetetlent (értsd: a VDSZSZ álláspontját). A VDSZSZ jelen pillanatban ellenünk utasok ellen cselekszik (és persze a vasutasok ellen is), alkotmányos jogokat korlátoz önkényesen, így jobb lenne, ha nem támogatnád Te sem őket.

Persze, támogathatod a VDSZSZ-t ezúttal is, hiszen ez szabad ország. Csak akkor igenis fogadd el a többség véleményét, miszerint ez egy rendkívül etikátlan eljárás, amit folytat a Gaskó és vidéke ÁFÉSZ. Azzal, amit alig több, mint öt óra múlva el akarnak kezdeni több tízezer (több százezer, esetleg millió) ember munkához és helyváltoztatáshoz való jogát korlátozzák önkényesen. Emellett pedig olyan pluszkiadásokra kötelezik azokat, akik egyébként vasúttal járnak, amihez szintén nincs joguk. És ezeket a pluszkiadásokat nem ők fogják megteríteni. A MÁV és a MÁV START Zrt. a menetrend helyreállításához, a jegyek visszatérítéséhez, mindenhez állami forrásokat használ fel, azaz a mi adónkat. A Te adódat, a blog olvasóiét és kommentezőiét, az enyémet, szóval mindenkiét. És ez elfogadhatatlan, hogy egy törpe szakszervezet (amely nem mellesleg egyre radikálisabban lép fel a nem a véleményével egyező dolgozók ellen) zsarolja a munkáltatót és szórja az állam és az állampolgárok pénzét, még ha ezt csak közvetetten is teszi.

Arra lennék még kíváncsi, hogy az előző "furcsa sztrájk" alatt is a VDSZSZ volt a nagypofájú, amikor egyes vonatok elmentek szerintük utasításellenesen, hogy egyébként ők azok, akik mindent betartanak? Mert nem. Több médiumban is lehetett látni pl. keletis kocsivizsgálót, aki a VDSZSZ színeiben lépett fel a sztrájk alatt, aki egyébként élenjár abban, hogy a vonatok fékpróbáját a lehető legnagyobb mértékben egyszerűsítsék... vagy meg se tartsák. Ha meg igen, akkor annak kapcsán az NKH is feltenne kérdéseket. Ez elfogadható normális helyzetben, hogy tojunk az utasításokra, de most nem? Most nagy a pofája a VDSZSZ-nek. De amikor a _vasútért_ kellene tenni, akkor kussolnak. Na itt a bibi. Hol voltak ők 2007. március 3-án és az azt megelőző időszakban, amikor K. János, T. László (és Á. Balázs) szakértése melett megalapozatlan döntéseket hozott a mellékvonalak kapcásn? Csak egy példát említettem a sok közül.