Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majdnemanna

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
+-100 5 edzésen túl 2017.06.14 09:23:23
majdnemanna 2017.06.14 15:18:16
Szilvi Sylvi Andikát megszégyenítő rezzenéstelen arccal mondja fel a kamerának, hogy ma a gyerekek röplabdázni mennek, de a törpök élete nem csak játék és mese, valaki megsértődik, valaki meg megy haza a picsába. A lökhárítók felét ma már taktikusan kihagyták a képből, így nem olyan feltűnő, hogy az…..
Jövő hét kedden, duplarésszel debütál az Exek az Édenben című új reality, ami papíron új formátum, megvalósítását tekintve viszont eléggé az Éden hotrelre hajaz, és nemcsak a címe miatt. Az első körben három faszi és három csaj költözik be, aztán jönnek az exeik, hogy megkavarják a szart kicsit...
Úgy van, hogy a hétvége, mint olyan egy jófajta családi bulivá lett, melyet általában némi alkohol és nagy zabálás követ... pontosan, mint most, a szombat reggeli és ebéd még rendben volt, de némi gin tonic hatására már nyilván nem voltam elég erős hozzá, hogy ne egyem meg…..
Mai nap is izgi volt sok szempontból, de a diétát illetően: reggeli, 2 szelet 3g kenyér, májkrémmel, paprikával,  tejes kv, mert valami nem maradhat ki,  ebéd húsleves, pulykából, nem nem fétisem a pulyka, csak simán így alakult, viszont nem is fért be más mellé, így ez…..
Tegnap is remek nap volt, nem voltam annyira vészesen éhes, mint gondoltam... reggelire 3 szelet kalács, ismét szalámival, meg paprikával, mert az jó... sok paprikával, mert anno azt tanultam, h az lassítja a felszívódást, meg zöldség, szóval, legalább reggel, ugye... Persze a…..
Igyekeztem röviden írni, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az első napon még volt 50 perc erőltetett séta és este nasinak egy alma sajttal... csak hogy a történelmi hűséget megőrizzük..
Szóval, szép őszi napra virradtunk, hangozzék ez bármennyire szánalmasnak, és a felszereltségem 1 update kalács, 1 bontott zacsi Papa piskóta, update puding 4 db, 3 xxl Norbi rudi, update vajkrém, ééééééés ennyi. reggelire update kalácsot ettem 3 szeletet,…..
na, ez nem annyira könnyű, mint gondoltam... szóval, Inzulin rezisztenciám van az izmosabb fajtából, a pajzsmirigyem nyilván körberöhög működés helyett, sok orvost megjártam, de fogyni sajnos nem sikerült.... Illetve ez sem igaz, az első gyógyszerezésnél 3 hónap alatt lefogytam…..