Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katicabogár

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A brit közszolgálati tévén volt egy sorozat, amelyet abszolúte prime time-on kívül, valamikor délelőtt tíz felé adtak, címe Szentek és Gazemberek (Saints and Scoundrels). Benne önfeláldozó, betegeket ápoló apácát, súlyos értelmi fogyatékkal élő gyerekre vigyázó…..
Katicabogár 2011.03.08 15:06:58
@Yasashi Tanuki: Azért ez meglehetős leegyszerűsítése a problémának. Ha jól tudom az a nagyjából 350 ezer rokkantnyugdíjas, aki még a nyugdíjkorhatár alatt van, nem fiatal, legalább 50 éves, kizárólagos jövedelme a rokkantsági nyugdíj, ami nagyságrendileg 50 ezer forint. Nem hiszem, hogy az a megoldás, hogy eléjük állunk, és közöljük velük: tanuljatok, és költözzetek oda, ahol munka van. Ugyanis a tanulás pénzbe kerül, az öregebbek már sehova se kellenek, főleg, ha gyakorlatlanok. És hogyan költöztetsz el pl. egy falusi vályogházban élőt, akinek a háza semmit sem ér, senkinek sem kell.

A nem rokkantak problémáit valóban nem úgy kell kezelni, mint ha azok lennének. Ebből a körből tehát ki kell emelni őket. De a problémájukat azért kezelni kell, és szerintem nem úgy, ahogy képzeled.
Virtuális társkeresés Teccik 2008.02.05 14:34:00
Tetszik, ha ír nekem egy lány. Tetszik, ha van annyi önállóság benne, hogy nem a sült galambot várja, ami egy jó pasi képével és humoros szöveggel jelenik meg a postaládában. Tetszik, hogy vannak elképzelései (reálisakra gondolok, az irreálisakat közös konszenzus alapján senki…..
Mik is igazából a netes társkeresők? Interaktív boltok, web áruházak. Regisztrálok, fellépek, megkapom az árukészletrôl a fényképes katalógust, ellenôrzöm a paramétereket, megnézem az árát is (neki milyen elvárásai vannak velem szemben), majd küldöm a levelet. A randin -…..
Szilveszteri élmények Nos, a blogíró most megosztja veletek egy szilveszteri élményét, amely bemutatja a téves és megkésett kommunikációval járó szituációk ékes példányát. Szokványos társkereső oldal. Fényképes adatlap egy épp a harmincat meghaladott nőről. Szimpatikus…..
Katicabogár 2008.01.25 16:21:07
Szerintem is te követted el az első hibát, azzal, hogy magaddal vitted. Nem is ismerted, egy olyan szituációt vállaltál be vele - két napig összezárva - amit nem nagyon tudhattál előre, hogyan zajlik le. Ez nem is baj, lehet szeretni az újdonságokat, de te nem rácsodálkoztál az ő viselkedésére, amely eltér a te elvárásaidtól, hanem kiakadtál rajta.

Tény és való, hogy a lány hülyén viselkedett. Már azzal, hogy igent mondott egy kétnapos útra, a többiről - szauna, a társaságba való beilleszkedése - ne is beszéljünk. De alapvetően én nem látok kivetnivalót abban, hogy két, egymásnak idegen ember úgy próbálja meg az ismerkedést, hogy együtt elutaznak két napra. Az ismerkedés pedig nem feltétlenül azt jelenti, hogy azonnal le kell feküdniük egymással.

Pl. az, hogy előre hangsúlyoztad: közös franciaágy lesz, nekem nőként - ha abból indulok ki, hogy egy lovaggal állok szemben, és igyekszem ebből kiindulni -, azt jelenti, hogy a srác nem akarja, hogy a helyszínen akadjak ki az ágy látványától, és gondoljam azt, hogy pusztán azért hozott le, hogy megdugjon. Azt jelenti, hogy a fiú felkészít előre arra, ami ott vár.

Az meg, hogy egy tök idegen lány esetében kiakadsz azon, hogy nem akar azonnal lefeküdni veled, azt jelenti, hogy te meg kurvának nézted őt.

Bár ez egy nagy ellentét a férfiak és a nők között. A férfiak megalázónak tartják, ha egy nő nem akar velük lefeküdni, a nők meg azt tartják megalázónak, ha a férfiak csak azt akarják.
Megint egy főiskola tett tönkre egy kapcsolatot. Kérdezem, akkor minek tanulunk? De minek? Kérlek titeket, legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. Kérlek titeket, ne legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. És ne feledjük:…..