Regisztráció Blogot indítok
Adatok
theking666

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
comment:com Ilonadrága 2007.01.08 16:00:00
Lehet hámozni a celofánt a videókazikról, mert a TCM-en tombolda lesz ma. 21-től folyamatosan Elvis Presley-filmek fognak menni, Börtönrock, Viva Las Vegas, az Elvis turnén című dokfilm és a Vidám lány. A dokfilm remélem igazi csemege lesz, a többi, meg a többi, nem kell…..
Szegfűszeges forralt bor, meg fahéjas csoki, mamusz és takaró. Hagyjuk, hogy a többiek hadd szórakozzanak el a fenyőfával, meg az ajándékok csomagolásával, mi csak nyugodtan dőljünk hátra és adagoljuk magunkat túl szeretettel.Az este legjobb választása egyértelműen a Cinemax,…..
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
Subba A hét videója 2006.10.26 16:16:00
 Nem értjük, nem tudjuk megmagyarázni, nem tudunk mit hozzáfűzni. ..
theking666 2006.10.28 22:55:59
A videó teljes változata itt megnézhető: www.youtube.com/watch?v=F-7UlzDDQzM
A táncról, a zenéreől :
DJ Coone - The Return a szám, és a tánc pedig a hakken. A hakken a lassab ütemű gabber stílusra, a jumpstyle-ra épül, mellesleg Hollandiából terjedt el.
A hakkent ma már "Skiën" néven is szokták emlegetni. A Skiën lényege, hogy a lábadat előre-hátra váltakozva mozgatod a basszuritmust követve, miközben a tested forgatod. A könyöködet be kell hajlítanod, és ökölbe kell szorítanod a kezed. A lépések a jobb láb előre, jobb láb hátra, bal láb előre, bal láb hátra, jobb láb előre, jobb láb hátra... sémát követik. A tánc lényeges eleme a karmozg(at)ás. A könyökök behajlítottak, a kéz ökölben, a karok fel-előre és le-hátra irányba váltakozva lendülnek, a fej-csipő tartományban. A tánc teljesen a ritmusra épül, emiatt a jumpstyle zenében előforduló szünet-elem sem elhanyagolható. Persze mivel ez egy modern tánc, ezért könnyen variálható. Eleinte a tánc szokatlan és nevetséges, de ha már mindenki nyomja, akkor nagyon jó hangulatot termethet. Ajánlom a kipróbálását mindenkinek !!!