Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pipitanc

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kurvapecér (18+) Gondolatok 2008.05.28 07:36:00
Ez a bejegyzés egy tematikus linkgyűjtemény, ahol összegyűjtöttem az interneten található kedvenc cikkeimet. A házasságról Popper Péter: A házasság jó dolog, csak kicsit sokáig tart Popper Péter: Kívülről nem jön megváltás Popper Péter: Hét undok megjegyzés a…..
comment:com Ég veled, Budapest Tv! 2009.04.23 23:51:00
Hány unalmas filozofálgatásba fordult bulit mentett meg annak idején az ötlet, hogy akkor inkább hívjuk fel Anettkát? Hány részeg, fáradt estén jött jól, hogy a kanapéra heveredve gombnyomásra pofán csapott minket a groteszk? És hányszor, de hányszor éreztük azt végtelen büszkeséggel, hogy innen már…..
pipitanc 2009.04.25 22:25:12
Azt mondta nem muszáj nekünk azért együtt lennünk, mert épp nincs senkink. De azért előtte lévő nap még jól megfektetett, akkor még jó voltam.   A kép innen   Kedves Szakítósok!   A történet kb 4 éves, én lány akkor 21, ő fiú akkor 28. Közös munkahely,…..
pipitanc 2009.03.28 15:26:03
Kenderzsupp Az év legjobb füvei 2008.10.21 15:52:00
Már csak egy hónap van az idei, azaz a 21. Kannabisz Kupáig, ami az év végét is jelzi, úgyhogy a High Times fogta és jól bepromózta az idei géntechnológiai felhozatalt. Egyelőre csak annyi információ van a birtokomban, amit a videón látni, szóval előbb szerzek egy újságot,…..
Nyaltál már szemöldököt? És csókoltál már bőrt? És nyaltál már csókolva? És szemöldökbőrt?Őrült kérdések, de  mi mást mondhat az ember a szemöldök tetkóra? És mit gondolhat a tulajra?Lusta? Persze, ha már önmagára is, akkor talán mindenre… .Ronda ab…..
pipitanc 2008.10.17 22:41:49
FOS
dob Kick drum, please! 2008.10.10 12:18:00
A fenti, lábdob ütésére vonatkozó felszólítás az idei Sziget fesztivál valamelyik Nagyszínpados koncertje előtt hangzott el, beállás közben. Persze, a kontextus is tisztázásra szorul: ugyanis nem nekem szólt az előbbi utasítás, hanem a dobok mögött…..
Nem csak a metró körül észlelhető a főváros töketlenkedése. Az egyszerűbb biciklis projekteket is sikerül eltolni. Esetleg végleg. Most a Nemzeti Fejelesztési Ügynökségen keresztül megítélt uniós támogatásból származó 650 millió forintot bukta el a főváros, mert nem…..
pipitanc 2008.10.10 18:03:23
Kedden átadták a Megyeri hidat a forgalomnak, a kerékpárosok vehették először birtokukba, bicikliutat a híd északi oldalán alakítottak ki. Elmentünk kipróbálni.    A hidat a pesti oldalról megközelítve a Váci út és Fóti út kereszteződésétől egészen a hídig visz…..
pipitanc 2008.10.02 23:19:16
Egy újabb évente ismétlődő rangos High Times-ökörség közelít. Szeptember 27.-én Malibuban adják át a 8. Stony Awards díjait az év legfüvesebb filmes kategóriáiban. Az év szmókerére és szmókercsajára az internetezők is szavazhatnak itt. Nem bíznak túlságosan a beszívott…..
pipitanc 2008.09.22 21:49:17
Karneváli hangulat uralkodott a Moszkva téren pár perccel nyolc után, a nap második bicikliemelésekor. Megtelt a tér és a környéke is biciklisekkel, szólt a zene, villogtak a lámpák, és tényleg nagyon sokan voltak. ..
Kicsit olyan mint a szexuáliszaklatás panda, csak ez kutya, de tud beszélni. A kutya szomorú, amiért a kislány marihuánázik és ettől annyira megváltozott, hogy már nemis jófej. Kár, hogy a legtöbb állat szereti a beszívott gazdáját, a szintetikus drogokra alergiásabbak. Van…..
Hát nem hittem volna, hogy idáig eljutunk, hogy a kibaszott Amy Winehouse pont füvezésben fog meghalni. Amúgy tökre bírom a hangját, semmi bajom vele, kicsit talán többet cuccozik a kelleténél, dehát ez van. Viszont bazmeg, hogy ez a megalapozatlan pletyka járja körbe a sajtót, azt…..
Újra kiadták dévédén a Tommy Chong bebörtönzéséről készült 2005-ös dokumentumfilmet, és mivel ez még így direktben nem szerepelt a blogon, kiváló alkalom pótolni (torrent). A szmókervígjátékokat gyártó Cheech és Chong páros tisztességben megőszült aktivista tagja…..
Egy egész jó összeállítást találtam az utóbbi évtizedek legnagyobb divathülyeségeiről, mindhez mellékelték a jelenlegi trendeket, merthogy ma hasonló dolgok lettek divatosak. Lássuk a listát:1.    Hatalmas válltömések2.    Poncsó3.   …..
pipitanc 2008.08.27 09:56:04
Hihetetlen nyár. Ez ötlik eszembe mostanában, mikor szokásos napi sajtókapcsolati tevékenységem végzem. Ezen dolog nagyrészt Index olvasgatásból állt. Viszont mostanában ahogy nézegetem, egyre inkább zoomot, illetve Hírszerzőt próbálok szokni.Eddig a fent említett sajtóterméket…..
"Anyummal sétáltunk az Erzsébet térnél. Egyik kánikulás napon, a hőgutát megkerülendő, leugrottunk dinnyéért, meg ha már arra jártunk elmentünk fagyizni. Szintén a fent említett okok miatt. Anyukám egyébként bátorsággal mondhatom, hogy a legjobb barátnőm. Szinte…..
Brutális rendőrökért sehol nem kell a szomszédba menni, de a sokat szidott Amerikában páros lábbal baszták ki azt a rendőrt, aki 13x bokszolt arcon egy 17 éves néger gyereket, amiért az füvet szívott a kocsijában. Elég valószínű, hogy az alább látható videofelvétel…..
Mint az köztudott, az elmúlt héten nyolcan haltak meg herointúladagolásban, ami a szcientológusoknak éppen kapóra jött, hogy cinikus és felháborító reklámkampányukkal kijöjjenek.Nem fogják elhinni, a szcienotlógusok szerint azért haltak meg ennyien, mert az iskolák már nem az ő…..
Vasárnapra tartogatom az értelmetlen posztokat. Vagy csak én nem értem mi a poén? Innen loptuk a képetKedves Szakítós!Közreadnám én is a rövidke kis sztorimat. Szóval egy nem túl egyenes férfiúval sikerült összekavarnom magam. Én komoly(abb) kapcsolatot terveztem volna, ő…..
Megtört a jég, megérkezett az első lányszopat - lányszív, igen, a történet szereplője két lány, és van benne sok szex, olvassátok tehát.Lady válaszát itt olvashatjátokEgyszerűen muszáj leírnom a történetem, had okuljanak belőle a velem egy cipőben járók, nők és férfiak.…..
"Biztos tiszta furcsa, de engem nem szólítgatnak meg az utcán, vagy a nagyon divatos szórakozóhelyek söntésénél. Esetleg néha odajönnek srácok olyasmival, hogy megtudom-e mondani az időt, de én nem vagyok olyan egoista, hogy ezt csajozásnak vegyem. Nem úgy mint egyesek.Történt…..
..
pipitanc 2008.08.05 16:18:40