Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bkrisz

0 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Nagyon frissen itt a "Református Ifjúsági Magazin" mai epizódja. Nem volt semmi. És az M1 mégis mit képzel, hogy 5 perccel később kezdi a műsort, mint ahogy azt ígérte??? Tűkön ültem már!   CSAK AKKOR OLVASD, HA MÁR LÁTTAD: Először is, ahhoz képest, hogy…..
Ahogy már korábban írtam, többrészes videókat eggyé szerettem volna összevágni, azonban nem is olyan egyszerű az, mint gondoltam. Sokszor olyan szusszal beszélek a videók végén, hogy elég nehéz folyamatossá vágni. A Heat és a Deathbringerekből már megvan a 2-ből 1, de még…..
Ott dobálóztak ezek a gyöngyszemek a youtube-os "videó válaszok" szekcióban, nem is vettem észre őket. Nagy kár lett volna, ha ezek kimaradnak! thefloorfilla nevű szerző készítette, eszméletlenül ügyelt a szájszinkronra. Mindezt a nagyszerű "Amerikai Gengszter"…..
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
Lennox megint hatalmasat alkotott. Remélem még sok ilyet készít! ..
És most kérdezhetitek, mi ez a királyi többesszám? Hát, bevallom fogalmam sincs. Csak az "1 éves lettem" olyan hülyén hangzik. Meg ha már annyi olyan e-mailt kapok, hogy "Sziasztok", akkor hadd írjon most a képzeletbeli "Rossz PC-s Squad".Szóval 2007…..
Tervezgetek, kombinálok, nos már előre elterveztem, mi lesz a következő két videó, és utánuk is vannak tippjeim!Az egyik egy régi ismerős lesz, a másik pedig egy (szerintem) zseniális játék, amiben gyakorlatilag nem fordulhat elő kétszer ugyanaz! Találgatni lehet. :)..
Egy hónappal ezelőtt még überfantasztikusgigakolosszálisneutronfrankó hetedik helyen állt a mesterlövész a hülye-bolt toplistáján, most már dobogós. De a cégvezetés azonnali hatállyal monnyonle, mert tűrhetetlen ez a pozíció! A Snajpernek legalább második helyen kellene lennie,…..
Ahogy láthatjátok, az Enchanted Garden bemutató nem csak nálam lett kultikus darab. Slade és Dorten-t annyira megihlette a kertbemutató, hogy összeeresztették az eredeti hangot a Crysis jeleneteivel. ..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
Rastata FreddyD folytatja! 2008.04.08 15:02:00
Tisztelt RosszPCJáték alattvalók,Be kell jelenteni a nagyszerű hírt, miszerint... FREDDYD FOLYTATJA!!! A mester mégsem adja fel egy ilyen kis tapló miatt, akit nem nevezünk nevén! Adjunk hálát az Atyának (FreddyD), a Fiúnak (Butterbean), és a Szentléleknek (A vérző busz lelke), hogy…..
bkrisz 2008.04.08 15:15:07
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..
Rastata freddyD ARCa! 2008.04.05 16:14:00
Nos, berekesztendő a "maszk nélküli vedeót akaruuunk...!" sirámokat, szereztem nektek két képet freddyD ARCÁRÓL! Ha egyáltalán van neki, akkor ilyen. Ez tuti. Ha nincs, akkor ilyen lenne. Ez is tuti. Íme, freddyD ARCA: ARC-170 -es vadász, fantáziarajz.…..
bkrisz 2008.04.05 19:57:15
Kommenteknél találtam (Kösz:CS Dr@gon$) Hát ez az ürge tuti pokolba jut...KlikkMég van pár napotok!..
Rastata fredyD...KennyD 2008.04.03 09:53:00
Ha még nem olvastad volna el, hogy hogyan tudsz segíteni freddyn, akkor katt ide!!!A mai bejegyzésben egy képet láthattok freddy-ről. Én most csak egérrel összehúztam a képet, hogy ne legyen olyan nagy, de ha valaki tudja, hogy hogy kell rendesen lekicsínyíteni, az írjon kommentet pls…..
FreddyD a rosszpcjatekok-on a jobb oldalra kitett egy Google hirdetés mezőt. Ez arról szól, hogy ha TE, mint tisztességes látogató rákattintasz egy hirdetésre, vagy éppen 2-3-ra, akkor fred pénzt kap érte. Ez miért is jó? Lássuk: ☺ Sokan akartak már freddy-nek pénzt…..
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..