Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ani58

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon kapós interjúalany lett mostanában Gundel Takács Gábor, két hete a Hír Tv-nél volt volt a vendég Veiszer Alinda műsorában, ma este pedig a Story Tv-n kerül adásba egy vele készült interjú. A műsorban Kadarkai Endre riporter arról faggatta, igaz-e, hogy nagyon magas helyről szóltak le annak…..
Minden a megszokott menetrend szerint zajlik, mármint a szegény ember Horváth Évájától érkező szenvtelen felszopót illetően. Sok izgalom lesz ma is, mondja a nevében a grófi származást sejtető/parodizáló "y"-t random helyre bebaszó Bódi Sylvi. Jön egy új csávó, de előtte még a kurvaanyázós műbalhé…..
Május 2-től megint változik az RTL Klub műsorrendje Az ok prózai: a Házasság első látásra című reality rövidebb, mint a Konyhafőnök VIP volt. Azaz egy ideig most ez lesz érvényben: 18:00 Híradó 18:55 Házasság első látásra 20:05 Éjjel-Nappal Budapest 21:25 Barátok közt 22:05 Dr. Csont / Castle…..
Amerika keresi az emberarcú fideszest. De nem találja...
Ma este kilenc körül belekezdünk egy Facebook-live izébe, közvetítésbe, vagy mibe, mert a Viasat 3 megkért minket, mármint SzabóZ-t, aki járt kint a forgatáson, és engem, aki lelkes Éden-franchise-rajongó vagyok, hogy legyünk Pejkó Corleone/Király Ádám vendégei a műsor első részét felvezető és azt a…..
Ötödik epizódjához érkezett A mi ki falunk, ami tartja remek nézettségét. A tovább mögött spoileresen keressük az elveszett poénokat...
Teljesen váratlanul, hat nappal a pozsonyi forgatások megkezdése előtt közölte Havas Henrikkel a TV2, hogy mégsem forgatnak vele a Pénzt vagy életet című műsorban - közölte a tévés személyiség a Facebookján. "Micsoda meglepetés! Levelet kaptam a TV2-től! Nem kellek nekik! Lelkileg teljesen…..
Három nap színjáték után csak az lett, amire a legnagyobb volt az esély: Viktor kihátrált az olimpiából. Teljesen igaza van, profi, helyes döntés. A saját hatalmi szempontjából nézve. Ez az ország, ez a rendszer már rég úgy működik, hogy a demokráciának, az igazságnak akkor van esélye, ha a vezér…..
Pápai Joci nyerte A Dalt, a közmédia éneklős műsorát, amivel az is eldőlt, hogy ő indul Magyarország színeiben az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. Az elődöntőket betegség miatt kihagyó Tatár Csilla visszatért a beugró Rátonyi Kriszta helyére, de lényegében nem változott semmi. A győztest a döntőben…..
Tizenhat ember, legtöbbjük diák. Ennyien haltak meg a veronai busztragédiában. Még nem tudni, ki, vagy mi volt a felelős, de a magyar kormány elintézte, hogy még egy ideig a tragédián csámcsogjon mindenki az egyéb, neki kellemetlen ügyek helyett. A gátlástalan, érzéketlen pofátlanság szókapcsolat…..
ani58 2017.02.16 11:53:48
@Skankhunt42: mi köze ehhez a baloldalnak, te hülye.
A kanlakban vagyunk, Buci botorkál lefelé a lépcsőn, amikor meglátja Jocit és Vircsit smárolni a konyhában, melyet egy elegáns "úbazdmeg" felkiáltással próbál feldolgozni. Főcím...
comment:com Ez meg mi a faszom? 2017.01.09 14:25:09
Komolyan, elnézést a címért, de erre, ami itt van fent, nincs mentség, magyarázat, kifogás, elkenés, SEMMI, ez maga a pusztító igénytelenség, hogy Puzsér Róbertet idézzük, ez az itt, ami egyszerre visz le a béka segge alá egy egyébként jól működő formátumot és tesz nevetségessé olyan tehetséges…..
ani58 2017.01.10 13:21:16
@Giedi: Szerepelt a sztárban sztárban és nagyon jó is volt, valószínű azért van a zsűriben. Sokan nem képesek felfogni más műsorok kapcsán sem, hogy ez egy szórakoztató műsor. A zsűri az van, pontok vannak, de alapvetően nem fontos annyira ki nyer. Nem ezen múlik az életük.
Cogito ergo sum Hátborzongató!! 2006.12.18 15:16:00
Vajon van-e kapcsolat Zámbó Imre táncdalénekes halála és egy ismert humorista viccelődése között? Még számomra sem minden világos. A L'art pour l'art Társulat Nyálon lőtt lány c. dalában szereplő idézetek talán segítenek megvilágítani a problémát.1."Marynek hívták,…..
„Berlini merénylet – a TEK a Széna téren” címmel legalább öt fotót közölt az állami propaganda (MTI) arról, ahogy a símaszkos-géppisztolyos kommandósok fagyoskodnak a karácsonyi vásároknál. Ugyanez van a pályaudvarokon és fontosabb közlekedési csomópontokban. Nekünk nem terroristáink vannak (lásd…..
Anikó érkezik szép ruhában, spanyolos style-ban és pukedlizve. Mosolyából ítélve jól érzi magát a bőrében, majd azt mondja ez egy nagyon különleges este. It means that, egyrészt végignézhetjük az utolsó párbajt, másrészt egy olyan gázgéza sorversenyt is kapunk az arcunkba, amiben hagymaevéssel…..
ani58 2016.12.10 19:13:13
@Almaka: Azért BB Éva nagyon az első szériák BBi -között volt. Eleve alkoholistaként ment be, napi 2 üveg vörös bor volt az adagja. Az anyja is egy lotyó volt. nyereményből vettek egy házat, abba éldegél most az anyja. Utána keményen drogozott, attól lett dilis. Én nem hasonlítanám össze őket. Vivinek van apja, anyja. Ott voltak a párbajon. De úgyis Soma nyer szerintem.
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
Ma reggel úgy keltem, hogy egyik szemem sír, a másik meg ÚGYMOND nevet. Persze hogy nevet, hiszen többé nem kell korán felkelnem, hogy agyhalottak semmitmondó, üres kurvaanyázásairól írjak, és persze hogy sír, hiszen többé nem kell korán felkelnem, hogy agyhalottak semmitmondó, üres…..
ani58 2016.12.08 14:02:31
@csincsilla72: Leírtam Vivire legalább 10 jelzőt. De akkor is a legszínesebb egyéniség. Egyáltalán nem agresszív. Nem vagyok rajongója, se neki sem másnak. Ebben a szériában nincs olyan.
ani58 2016.12.08 15:09:37
@csincsilla72: Az úgy hívják, hogy erőszakos. Aki agresszív az Krisztián. Kevés választotta el attól, hogy üssön. Mici lefogása a fürdőben kizárást érdemelt volna.
ani58 2016.12.08 16:50:54
@Brandy9: Annak írok jóvá pontot akinek akarok, Arról már nem is beszélve, hogy nem tudom fel tűnt e, hogy Tivy már nincs a játékban.??? Én Vivinek és Somának fogok drukkolni. Nem gondolom, hogy befolyásolni tudnál ebben. Krisztián utálom, egy szar embernek tartom. Egy kerületben nem lennék vele. Remélem szombaton kimegy a kis prostihoz. Szép pár lesznek.
Most azért rendesen irigylem Bruti kollégát, hogy tegnap megírhatta az utolsó VV8-as hogyvoltját. Én még péntek reggel visszatérek, akkor lehet majd össznépi sírást rendezni a komment szekcióban, Remélhetőleg lesz is miről írni, nem úgy, mint most, erről a kedd esti részről, ami nekem olyan volt,…..
Ez a pillanat is eljött! Utoljára kell nekiveselkednem ennek az évadnak, hiszen ha jól tudom vasárnap véget ér az idei széria. De, nézzük inkább, hogy mit lehet kihozni a mai adagból, plusz egy újabb kiválasztásból. Anikó is nagyon örülhet magában, hogy nem kell már sokáig a ide járnia, mert…..
Gina affektálva ismerteti a nem létező Nagy Testvér üzenetét, amely szerint a házi szavazás első helyezettje jutalmul a sufniban tölthet egy éjszakát a másodikkal. A lemaradók kedvéért feloldom a kódot: Dávidról és Viviről van szó. A káröröm és a potenciális nemi erőszak gondolata felpezsdíti a…..
A napi kérdés az én esetemben mindig ugyanaz, vagyis Önök kit hívnának ki xxx nevében, ma ugye Atti nevét kopizták az x-ek helyére. A windows megint fagy, és baszik mutatni a neveket, de Anikó zseniálisan spontán műsorvezetői skilljeivel a felirat nélkül is tudja sorolni a lehetséges neveket,…..
Elképesztően ordas gyurcsányozásba és hazudozásba kezdett a Fidesz, amikor több újságban is megjelent: kihalófélben lévő szakma a gyerekorvos Magyarországon...
Aki nézte az összefoglalót az egyet ért velem abban, hogy, ha nincs most kiválasztás, akkor bizony fel lett volna adva a lecke a nyomorult hogyvolt írónak. Mert az első egy óráról mégis mi a lófaszt szüljek ide, mikor már a címmel le is zárhattam a volna a posztot. Azért még nem adom fel, nézzük meg…..
A tegnapi nap mérlege: Nico világbajnok, jeeeeeee Egy IGEN Egy földönkívüli szeánsz Max ismét hatalmasat autózott Vivi majdnem élő adásban hányt Zsolti elvesztette a párbajszüzességét Jenson és Felipe búcsúztak, kicsit mindkettőt megkönnyeztem Két villalakó kiesett (nincs szpojlerezés, ha…..
ani58 2016.11.28 13:39:00
@SocialWorker: Azért mert végig jelen volt. Kitalált hülyeségeket, ami mosolyogtató. Ugyan venne sok csillámpónit, de boldog lenne.
ani58 2016.11.28 13:54:31
@KapitányG: Zsolt nem szerepelt az ÉNB-ben VV7 Zsolt szerepelt.
ani58 2016.11.28 15:06:42
@ewita: Nem láttam Zsoltot nőként, de ÉNB-ből egy részt se láttam még, sosem nézem.