Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szundi222

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, sőt valószínű, hogy ahogy a BKK augusztusban írta nekünk: "a tranzakciók számához viszonyítva elenyésző esetben előfordul, hogy az automata nem a megfelelő méretben vágja el a jegyszelvényeket", hozzánk viszont kéthavonta jön egy panasz erre. Az addig oké, hogy a BKK…..
Viszik "az egész falat a picsába" - mondták, és így is tettek. Édesanyám (66 éves) vásárolt egy lakást, és elkezdte a felújítást, hogy beköltözhessen. A postaládában talált szórólap alapján hívta a Panel Star Kft-t nyílászáró-csere ügyében. Már az első pillanattól…..
Szundi222 2015.10.27 09:58:51
Sajnálom a posztolót, elég sz.r helyzet. Rendőrt hívni, hááát erősen kétséges, de talán itt érdemes lett volna, ha másért nem, a jegyzőkönyv miatt, és jó esetben elrettentő erővel hat. Saját tapasztalat az ismerősnek ismerőse című dolog, sajna többször befürödtem vele, regényt tudnék róla írni.... :). Legutoljára akkor jártam rosszul, mikor vízcsőtörés volt nálam, a gondnoknő (aki évtizedek óta a ház gondnoka) felajánlotta, hogy ha már úgyis a háznak kell állnia a csőcserét (a falamon kívül volt a csőtörés, régi jó kis 30 éves csövek), akkor ugyan már ne hívjak senkit, majd a ház karbantartó szakija megcsinálja ripsz-ropsz. No igen. Mivel akkor még nem laktam ott, (nemrég vettem és előtte két héttel fejeződött be a festés, burkolás , parkettázás), gondoltam milyen praktikus. Kulcs átad. Mikor legközelebb mentem, volt egy kis meglepi. A szaki akiről kiderült időközben, hogy persze a gondnoknő legjobb haverkája, a frissen burkolt fürdőszoba kövemet megrepesztette (valamit ráejtett), aztán a frissen lerakott parkettát végig öntötte valami ragadós trutyival (alig tudtam felszedni), miközben kijárkált az erkélyre cigizni. A Wc flexi bekötőcsövét, amit két hete cseréltünk ki, vadi új volt, szétvágta (gondolom ez volt a legegyszerűbb, és rátett egy másikat, ami nagy volt, ezért hát oda ragasztó szallagozta gyönyörűségesen, szépségesen, ami persze csöpögött.. A konyhában bekapcsolták és feltekerték a fűtést maxra, (gondolom fáztak) és úgy hagyták. Első lépés, zár csere. Mikor pár hónapra rá, valamilyen leolvasó miatt, a gondnoknő be akart menni a lakásba és nem tudott, még ő volt vérig sértődve.... true story...