Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juhász Zoli civil

50 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Benned nem buzog fel a tenni akarás, amikor körül nézel, hogy milyen undorító fos-tengerré változtatta a Fidesz és a politikai "elit" az országot? Nézem a nyálas, bamba, közhelyes politikai nyilatkozatokat, amik mentegetik a menthetetlent. Épül itt minden! Vadászati kiállítás, űrkikötő, atlétikai…..
Mégis mennyire lehet ostoba az a miniszterelnök (Orbán Viktor, Fidesz.) és milyen szereket szedhet, ha azt hallucinálja, hogy egy sportesemény az nem fertőzési gócpont. Eleve ki az a retardált, aki azt képzeli, hogy egy focimeccsen, majd betartják a másfél métert? Mégis mennyire látja reálisan a…..
A hít erős pillér.  Az a hit, ami azt sugallja, hogy az EU képes olyan szabályozást létrehozni - szembe menve önmaga jogi alapvetéseivel - hogy egyes szabályok csak bizonyos tagállamokra vonatkoznak. Nos. Hitnek remek... A Valóság azonban valahol máshol van!  Csak ezzel nem akarunk ma…..
Nem jár például tahók közé focimeccsre.  De imád koncertre, színházba és kávéházba járni. Van ízlése így a könyvtárakban, galériákban is megfordul.  Nagy gourmand. Rajong a remek ételekért. Odáig van az iskolákért, főleg a tanulásért, mert az osztályteremben nem fertőz, de például az…..
A durva valóság az, hogy az ellenzék egy ígéret arra nézve, hogy "egyszer talán jobb lesz". Én erre nem építhetem fel a családom jövőjét. Több kell! Én úgy látom, hogy az ellenzék rossz erőforrás menedzsmentet használ. Rosszak a döntéshozatali folyamataik, mert rossz a döntésekhez szükséges…..
Néha hallok valami szellemességet, aminek épp csak nincs fingszaga, de a hajam azért megmozdítja. Korábban csobogtam már a meglehetősen formabontó elképzeléseimről, amikben nem szerepel sem orbán, sem gyurcsány mértani feldarabolása egy körfűrésszel és csak a legritkább életpillanatokban érzem azt,…..
Az alábbi sorok szűk szemelvények sok évnyi munkából! Tisztelettel: Juhász Zoltán   Juhász Zoltán riport a Hajdú Online-on:https://haon.hu/cimke/i-lab/Juhász Zoltán riport az Élet És…..
Amit most olvasol az azt a gondolkodást fogja neked megmutatni, ahogy a világ vezető pénzügyi és politikai elitje gondolkodik és döntéseit meghozza. Ha nem megy a spakulatív gondolkodás ne olvasd el. :D  1. Ha képes vagy elfogadni, hogy a világot a pénz határozza meg, akkor képes vagy elfogadni,…..
Ha a magyar kormány igazat mondott, akkor a gazdaság erős, jelentős tartalékai vannak. Ha a kormány hazudott, akkor az Eu által felajánlott gazdaságvédelmi csomag már egy hete rendelkezésre áll ilyen céllal! Jelenleg egymillió ember kap hetibért. Ezek az emberek a jövő héttől nem kapnak pénzt.…..
Három tök egyszerű dolog kéne! Három!  Mielőtt leírom a három megoldást, elmondom a három fő problémát, amiért nem megy!  1. Mindenki azt képzeli, hogy neki van egyedül igaza. Holott elképzelhető, hogy ebben az országban (és a világon) létezhet egymás mellett sok, akár hétmilliárd igazság is, amik…..
Röhögnék ha ezt nem egy fideszes nyomta volna fel az oldalamra, mondván, ha az Indexen van a videó, akkor az nyilván hamisítvány! Fogadjam el, hogy teljesen légből kapott az a hír, miszerint egy letakart lajstromjelű csónakkal, kapucnis alakok hajókázhatnak a Lánchíd alatt. Ez egy videótrükk, amit…..
Bár a GDP magas, ez megtévesztő gazdasági lépések és teljesítmények összességén múlik, amiről már ejtettem pár szót (Itt). Természetesen osztom azt az alapelvet, hogy nem szabad az ország csődjére, gazdasági teljesítményének összeroppanására apellálva kialakítani bármiféle politikai véleményt, mert…..
Sokszor jutott eszembe, vajon miért is támogatják a Fideszt olyan sokan. És az elmúlt évek politikai döntései, valamint a meghozott törvények alapján, az alábbiak lehetnek a "megfelelő válaszok!   Miért támogatja valaki a Fideszt? 1. válasz: - A Fidesz szavazó a családtervezéskor arra épít, hogy…..
Régi história. Valamikor 2014-15 magasságában, kinn a terepen, volt velünk egy alak.  Fura - önmagát pénzügyi tanácsadónak - mondó fickó. Kopaszodó, élénk tekintettel, nagy dumával, és állandó pénzügyi gondokkal. QFP a cége neve, gyakorlatilag nulla pénzügyi eredménnyel.  Mikor Igricibe elkísért…..
Az ellenzék agyonhallgatja, a Fidesz szerint parádés eredmény. Persze lehet találni érdekes cikkeket az Interneten, ahol nagyon professzor küllemű, borzasztóan szemüveges, intenzíven okosnak ható egyének magyarázzák az egész történetet. Néha teljesen homályosan. Az alábbiak baromi szubjektív…..
Nagy vihart kavart Márki Zay Péter "gyermekneveléssel" kapcsolatos állásfoglalása. Én ma ehhez a témához szeretnék szólni a magam "szokott" módján. Szeretném leszögezni, hogy nincs se pszichiáter (Ő írhat fel gyógyszert), se pszichológus képesítésem, "csak" apuka vagyok (23 éves a…..
A napokban megint az egyik Fideszes közölte, hogy "féljek"! Egy másik rámutatott, hogy Gyurcsányista vagyok, egy harmadik leszögezte, hogy a Szocikat védem, egy negyedik elemezte, hogy az LMP-sek már csak ilyenek (mint én) egy ötödik közölte, hogy nyugodtan költözzem Karácsonyhoz, egy hatodik…..
Az alábbi videón a város tulajdonát képező szálloda üzleti tervéről és működéséről beszélnek.  A felvételen - saját meglátásom szerint - az látható, hogy a Fideszes többség, nyilvánosan, százmillió forinttal megkárosítja a várost, arra való hivatkozással, hogy egy közpénzből épült, amúgy az…..
"Érvelnek!" Mondják, hogy jobb az élet, magasabb a jövedelem.  A Fideszes szavazó egyik legfőbb igéje, hogy "többet keresek!" Bennem meg felmerül a kérdés, vajon "mit adnának meg?", vagy még inkább "kit adnának el?" ezek az emberek, akarom mondani ezek a fideszesek, egy kis pénzért? Ugye mondják,…..
Mondhatnám rád, hogy büdös kancigány! De nem mondom, mert ez általánosít, kirekeszt, megbélyegez másokat: romákat.  Jelen cikkem reflexió Horváth Szilveszter Baranya megyei roma politikus (Fidesz) beszédére.   Éveket töltöttem el roma családok között! Évekig néztem, hogy az általánosítás masszív…..
Átalakul valami. A legközelebbi rokonaid, barátaid és ismerőseid is cserben fognak hagyni, ha azt kéred tőlük, hogy politizáljanak a rendszerváltás érdekében. Holott nem szeretik a Fideszt, nem szeretik a jelenlegi rendszert! Ha arra kéred őket, hogy segítsenek kutyáknak, szegényeknek,…..
Totális a Fidesz fölénye! Ráadást pénzügyileg engedtük megszületni a VILÁG egyik legerősebb szuper-pártját, a dollármilliárdokkal rendelkező Fideszt. Szembe kell nézni a szigorú ténnyel: - A jelenlegi ellenzéknek annyi esélye van a Fideszt legyőzni az EP választáson, mint hóembernek az…..
Juhász Zoli civil 2019.03.14 13:57:04
@tejhatalom: mondja ezt egy kamuprofil? :D
Juhász Zoli civil 2019.03.14 20:02:36
@Bognár Attila: Őszinte, vagy udvarias választ vársz?

:D
Most már naponta fenyegetnek meg a Fideszesek! Nehezen viselik, hogy van aki kimondja, hogy Fidesz tolvajok gyülekezete, akik ostoba közhelyeket hazudozva lopják el az európai adófizetők és a mi pénzünket is! Stadionok épülnek, miközben összeomlik az oktatás és az egészségügy. Migránsokkal…..
Amikor tehetetlennek érzed magad, amikor nem tudod mi a megoldás, akkor nem kell szégyenkezned! Ma, Magyarországon még a legnagyobb elméknek is csak tippjeik vannak arra nézve, hogy merre található a kiút. Te megoldást keresel, vagy egy olyan embert, esetleg csoportot akinek, akiknek van egy jó…..
Amikor azt olvastam, hogy Zuglóban két liter tejért az emberek odaadják a nevüket és adataikat egy fideszes képviselőjelöltnek, az első gondolatom az volt, hogy "Mindenki annyit ér, amennyiért megvehető". A második gondolatom az volt, hogy "Szégyelld magad Zoli!"Az első gondolatommal voltaképp…..