Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mufor

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
mufor 2011.05.25 09:15:04
@ferossz: tenagybüdösfaszfej, szereted, ha ostoroznak? ezt élvezed? kőnyvet olvasol? bazz, nem mondod, és nincs tévéd sem, überkirály vagy, áruld már el, hogy mi az édes jó nagy mamucikádat keresel ezen a blogon, ráadásul veszed a fáradtságot, hogy kommentelj, baszod, "kőnyvet", egyszerűen nem hiszem el, csakis direkt írhatta, ilyen ember nincs, nem szabad, hogy legyen...
Sem a CIB, sem a K&H nem tud magyarázatot adni, hogy lett a Viktor számlájára 2 hete átutalt 25 ezer forint. Elképzelhető, hogy már a kábeltolvajok dézsmálják a bankszektor infrastruktúráját? Ha még nem, akkor mikor?Mélységesen fel vagyok háborodva, hogy a mai világban ekkora…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
mufor 2011.04.29 10:06:44
@Tanát Úr: A Travi is jó, úgy tűnik, nagyon sokoldalú játékosról van szó:-) Egyébként jogos a felvetés a külső alapján történő ítélkezésről, de sztem ebben nincs semmi bántó, az emberek mindig is kikapták maguknak a lényeget egy emberből (akár belső, akár külső tulajdonságról legyen szó), aztán gyakran rajtuk is maradt ez a név.
Vasárnap futottam egy kicsit Vácon. Vác alulértékelt magyar település, talán mint Tel Aviv tengerpartja, ami ezerszer tutibb, mint a Copacabana, de valamiért nem megy át a köztudatba. Vác a futók ... ööö, paradicsoma? Mekkája? Nem tudom, de kurva jó hely, ha valaki futni járna. A…..
Pokoli dilemmába’ vagyok. Most már komolyan ráfeküdnék a pulzusmérésre, de nem tudom, mivel. A sima táv- és tempómérést kicsit már unom. A környékemen már szinte minden lehetséges kombinációt lemértem, azt is tudom nagyjából, hogy ha kényelmesen csoszogok, az 6,4-es…..
mufor 2008.09.15 11:20:50
Sziasztok!
Maratoni futó vagyok, Polar RS 200 SD-t használtam évekig, footpod (lépésszámláló) kiegészítővel. Gyakorlati tapasztalatok: a pulzusmérő gyakran elvesztette a jelet v. hülyeséget mutatott, a footpod rendkívül energiaigényes, gyakran a legfontosabb edzések közben kevesellte az energiát és hagyott fel a sebesség mérésével. A számítógépes adatáttöltés vmiért soha nem sikerült, csak sípolt, elméletileg minden rendben volt, aztán nagy semmi. Az oldalán elhelyezett gombok rendszeresen megnyomódtak ezáltal mindig aktiválva vmi más képernyőt, ezen a gombok zárolása is ritkán segített. A mellkasi jeladó rólam vmiért mindig lecsúszott, így kénytelen voltam melltartópántokat barkácsolni rá, mondjuk ez az én egyéni szoc. problémám. Az említett - ám igen bosszantó - apróságok ellenére összességében azért szépen teljesítette feladatát és legjobb eredményeimet is ezzel sikerült dokumentálni.
Most viszont megvásároltam a Garmin legújabb modelljét, a Forerunner 405-ös csúcsmodellt. Hááááát, ég és föld. Először is: az öltözésnél fél órát spórolok, mivel nem kell a footpodot felbarkácsolni a cipőre. Sebesség és távolságmérés halál pontos a GPS-nek köszönhetően (a Margit szigeten edzek, ahol végre mindig azonos távot mér és azonos helyen szól résztávos edzéseknél a gyorsításhoz) szemben a Polarral, amelynél, ha gyorsan futottam, sokkal hamarabb jött a kilcsi vége - érthetetlen módon. Az alapfunkciókat nem méltatom, inkább a kijelzés módja kényelmes, ugyanis teljesen testre szabható a képernyő, h. milyen adatokat szeretnék látni futás közben. Mivel a képernyő mérete véges, az egyes képernyők közt az óra gyűrűjének érintésével tudok váltani. Ez kiküszöböli a gombok véletlen megnyomásából eredő kellemetlenségeket is. Term. a külső gyűrű is zárolható. A kinézete sztem teljesen óraszerű, mondjuk nem vadító sárga, de utcai órának is feltűnés nélkül elmegy. Nekem vékony csuklóm van, de még így sem hat túl bumszlinak. Vagy csak az én bumszlitűrésem van magasabban...
A mellkasi jeladó tökéletesen illeszkedik melltartópántok nélkül is, tisztább, szárazabb érzés:)
További infók esetén keressetek bátran, szinte minden nap tesztelem az órát. Most is mindjárt indulok, bár ez az idő nem kimondottan a kedvencem:(
mufor@chello.hu