Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stardust20

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az X-Faktor harmadik élő adása alatt végig azt vártam, hogy azok az érzelmek, amiket megszállottan keresnek a mentorok egymás versenyzőiben (mert a sajátjaikban mindig megvannak, jóhogy), bennem mikor törnek már felszínre, de az istennek nem jött semmi az utolsó 10 percig, és akkor…..
stardust20 2014.11.03 15:54:43
@Ancilla: Köszönöm. :)
stardust20 2014.11.03 14:08:45
Sziasztok. :) Nekem többnyire tetszett a tegnapi adás, bár igaz, volt olyan dalválasztás, amit nem igazán tudtam hova tenni...

Nem tudom, egyedül vagyok-e ezzel, de én Nagy Richárdtól nem vagyok annyira elájulva, van benne valami, ami taszít... Nem mondom, hogy kifejezetten ellenszenves, mert ez nem igaz, de sose hoz lázba, nem érdekel különösebben, amit énekel, annak ellenére, hogy a hangja jó.
Horányi Juli szintén, szerintem "túl van sztárolva". A hangja gyönyörű, én viszonylag laikusként tisztának hallom, de a finomkodása néha nekem is erőltetett, felvett szerepnek tűnik, kissé "művi", hogy úgy mondjam... Nem rossz, de amennyire dicsérve van sokszor, az szerintem túlzás.(BÁR, a válogatós jelbeszédes szereplése varázslatos volt, azt meg kell hagyni. :) )
Andelic Jonathan, Jakab-Péter Izabella szerintem jók, kellemes hangszínük van, de ha a mezőny többi részéhez viszonyítom őket, nehezen tudom elképzelni akármelyiküket is X-Faktor győztesként.
Benji... ezzel a véleménnyel lehet nagyon egyedül leszek, de nekem nagyon semleges. Ha mentor volnék, eleve Gwent vittem volna helyette a műsorba, neki zseniális, erős, érdekes hangja volt. Benji jó hangú 16 éves, nem szeretnék tőle csodát várni, de amennyire fel lett kapva, szerintem nem annyira jó, én konkrétan egy számra nem emlékszem, amit énekelt, számomra összefolyik az összes... Ez nemcsak a dalválasztás "hibája" szerintem.
Borbély Ricsinek jó a hangja, és nekem amúgy szimpatikus is. Mármint kezdetben sokan mondták, hogy "teátrális", meg beképzelt, az előbbiben van is valami, de ahogy az egyik előző hozzászóló írta, szerintem inkább csak izgul, amúgy van benne alázat, én úgy érzem.
Tha Shudras-nak szerintem itt a helye, és engem nem zavar a maszk sem. :) Igen, lehet hogy sokaknak már unalmas, vagy "polgárpukkasztó", de szerintem ez nem feltűnősködés, csak így akarnak érdekesek maradni egy olyan műsorban, ahol a zenekaroknak - valljuk be - nem voltak eddig túl nagy sikerei... Szerintem ez sikerül is, legalább egyediek, azonkívül amíg ilyen zenét játszanak, addig engem nem érdekel a maszk, szerintem jók a feldolgozások, az énekesnek kellemes, színpadra termett hangszíne van. Amíg a maszk rajtuk van, legalább mindenki a lényegre, a zenére figyel, nem másra...

Az én kedvenceim Tóth Andi és Szabó Ricsi. Utóbbi tegnap tény és való, hogy hamis volt, de ő kb. az egyetlen, aki számomra tényleg majd' minden adásban közvetített érzelmeket: hallgatom az éneklését, közben figyelem a szöveget, és ELHISZEM amit énekel. Ebből látszik, hogy számít a személyiség is a színpadon, és ő szerintem abszolút szimpatikus (nekem legalábbis). Tóth Andi ebből a szempontból sokat fog szerintem alakulni, de ha nem, az se baj, teljesen jól kezeli a kritikákat, amellett, hogy zseniálisan énekel 15 évesen... Szerintem nem méltatlanul lett sokak kedvence.

Kállai-Kiss Zsófinak is nagyon drukkoltam, lehet néha tényleg kiabálásnak hangzott, de teljesen érdemtelenül esett ki tegnap szerintem, a hangja elvihette volna jóval tovább őt... Nem szeretnék senkit megbántani, de a Spoon szereplése annyira nem mozgat meg SOHA, hogy kb. nem is emlékszem, mikor voltak a színpadon, és ha meg kéne mondanom, mit énekeltek akár tegnap, akár máskor, hát nagyon komoly bajban lennék... Nem szeretem azt a túlfinomkodó éneklést sem, amit az énekes srác produkál, hát ha ez nem művi, akkor semmi. Azért dühítő, mert ők simán továbbjutnak, amikor - nem gonoszságból, de - a tegnapi teljesítményük alapján nekik kellett volna ott állniuk a párbajnál. Mert szerintem ez egy vicc, hogy egy Horányi Julinak, meg Kállai-Kiss Zsófinak kellett párbajoznia - igaz, tegnap nem voltak annyira jók, mint mondtam Julitól nem is vagyok elájulva, de nekik tovább kellett volna menniük. Szerintem szégyen, hogy ők párbajoztak tegnap...

A zsűri összeállításával én viszonylag elégedett vagyok, mindegyikük profi szerintem. Alföldinek nagyon jó meglátásai vannak, ő az egyik kedvencem, sokszor egyetértek vele. Gabira is lehet sok mindent mondani, de egy-két kivételtől eltekintve engem nem idegesít, és szerintem abszolút érti a dolgát... Szikora az, akivel nem értek sokszor egyet, illetve nem jön át annyira a személyisége sem, a táboros döntése is katasztrófa volt... Néha nagyon kell figyelnem, hogy a sok halandzsából kihalásszam, mire gondolt... Little G viszont nagyon jó választás volt szerintem, szakmailag is hiteles, amellett jó megnyilvánulásai vannak a műsorban, és abszolút szimpatikusnak, humánusnak tűnik, nekem legalábbis - Alföldi mellett ő a másik kedvenc. :)

Nagyon kritizálni senkit nem szerettem volna - nekem nincs olyan jó hangom, hogy utánuk csináljam - de ez az én véleményem. Bocsi, hogy hosszú lett. :)

Amúgy sokat olvasom a blogot, és tetszenek a kritikák.