Regisztráció Blogot indítok
Adatok
otor potor

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az örök kérdés: Miért mondta, hogy amit tud rólam az szimpatikus neki, ha nem akar találkozni? Kedves Blog szerkesztők! Következőkkel bővíteném az oldal tartalmát: Nem olyan rég óta, és nem is olyan sokat olvastam az oldalon, de azért egy dolog nekem úgy látszik, hogy sok…..
otor potor 2009.03.03 22:31:25
otor potor 2009.03.03 23:00:27
@Da Moon iz Black: idióták nélkül unalmasabb lenne a világ :DD
De az utolsó csajt azt mindenképpen olvasd el, az a pont a i-n, ott teljesül ki az egész mű, abban benne van minden, amit erről a srácról el lehet mondani...
Napi betevő: Mi vagyunk azok, akiktől óvtak a szüleink. (ismeretlen) ..
otor potor 2008.09.09 01:06:16
Ezt a történetet direkt a nyári utazások idejére tartogattuk, hogy megint el tudjuk mondani: külföldiekkel nem ismerkedünk, se Düsserdorfban, se Rómában, sehol. Nyaralni menjetek, pihenjetek, ne essetek szerelembe! És a végén mindig nekünk van igazunk, mert ide…..
Ma végre megint tanulunk valamit, mert tényleg van minőségi és mennyiségi szakítás, a kettő között csak a szív lüktetése dönt. Mindent elárul ez a mondat: "Egy kapcsolat, négy szakítás. Négy különböző életkorban, helyen, szituációban." Forrás: Flickr.com…..
A válasz a levélből kiderül.Miért jó ha telefonon szakítanak:Már előző nap tudtam, hogy valami nem stimmel a pasival, sejtettem, hogy szakítani fog. (már én is gondolkoztam rajta, csak még akkor nem találtam ki hogyan) Másnap hívtam ezerszer, hogy találkozzunk és beszéljünk…..
Hogy miért jött létre ez a blog? Mert nem szeretnénk, ha egy szakítást az élet és halál tengelyén értelmeznénk, ha belebetegednénk egy-egy félresikerült kapcsolatba, bármennyire is fáj. Egy férfi sem ér annyit, hogy taccsra tegyétek magatokat érte. Pontosabban csak én érek…..
Kemény sztori, mert még nincs vége. A lány elhagyja a blueszenész barátját egy srácért, akinek van medencéje és biliárdasztala, hosszan építik a kapcsolatukat, amíg Siófokon meg nem törik valami. Nagy ugrás, és most megint együtt vannak, értékeljetek, elemezzetek,…..
A zene összetartó erejéről mindig tudtunk, de hogy szétválasszon embereket a színes zenei ízlés? Jajh. Mondjuk Bon Jovi életem bármelyik szakaszában koptatóok volt. Szolgálati közlemény: akinek találkoznia kell velünk bizonyos okokból (papír, aláírás etc.), az ma megtalál…..
otor potor 2008.05.30 15:05:09
Üdv mindenkinek!Gondolom a blog címe eléggé felcsigázott ahhoz, hogy tudni akard miről van itt szó.Nem is húzom tovább az agyad, itt a válasz:Kicsit több mint két éve, egy barátom (legyen a neve Jocó) elkezdett félre lépegetni. Ezzel még nem is történt volna akkora baj. De! Az…..
Nincs annál csodálatosabb és örömtelibb érzés, amikor az általunk branddé alakított lekoptató szöveggel találkozhatunk véres-húsos valóságban, ahol a szakítás emberáldozatokkal és könnyekkel jár. Mert így mindent könnyebb elviselni.Sziasztok:)!Ha már annyi netes történet…..
Vannak szerelmek, amik végig kísérik az ember életét, újra és újra felbukkannak, nem hagyva egy pillanatnyi nyugalmat sem a szívnek és a léleknek. Minden alkalommal belehalunk, hogy az újjászületésünknek csak az újra belehalás adjon értelmet (milyen szép mondat, nem?). A kép a…..
A múltkori spanyoltörténetünk szerzője elgondolkodott az életén és a párkapcsolatain, majd megírta még egy szerelmét nekünk. Köszöntsük tapssal, hurrával, nagy-nagy hejehujával! Sziasztok! Én írtam a Luis-féle hm... értekezést; örülök, hogy kikerült, a kommenteknek…..
Melyik a filmtörténet legjobb egymondatos szerepe? I'll be back - Arnold Schwarzenegger a Terminatorban, persze. De most még jobbat mutatunk nektek! Aki először használja ezt éles helyzetben, ajándékot kap. Kedves Szakíts Ha Bírsz! Az én történetem 2001 kora őszén kezdődik és…..
Kitartok elhatározásom mellett, szórom a rövideket rátok. Mert fel lehet készülni szép nagy monológokkal, de tulajdonképpen felesleges, mert úgyis valami hülyeséget fognak rá válaszolni, akkor meg úgyis rögtönözni kell.kedves Szakíthabírsz! Az én kedvenc szakítós történetem…..
Idependent vumannak nem viszünk virágot (se sárga orchideát, se fehér szegfűt, se semit), és semmiképpen sem támadunk a család felől (se apu, se anyu, se sógor, se báty, se semmi.) Különben így járunk.Kedves Blog!Bár végigolvastam az eddigi bejegyzéseket (nem kis…..
Ismét egy történet, ahol igencsak furcsán viselkedik az "érett férfi" a nagybetűs "Aktus" előtt-alatt-közben. Ki hallott már olyat, hogy "fáradt vagyok a szexhez" meg hogy "menjünk inkább valahová?"Nem tudom, mennyire hétköznapi az én…..
És akkor most kezdjünk új, nagyszabású projektbe :a webkettő szellemében segítsük egymást, gyűjtünk össze minél több egysoros lekoptató dumát, hogy mindig kéznél legyen valami, ha nem jut éppen eszünkbe, hogy pontosan mi is nem tetszik a partnerben. helló!  olvastam, az…..
Egy újlipótvárosi bérház kukáit dekorálták ki az alábbi levéllel, én azóta sem értem. Ki tanul egyszerre géptant és genetikát? Hogy kerültek a lányhoz a társasjátékok? Minek vásárolná vissza a kukába dobott szépítőszereket? De ha tudtok segíteni, szívesen…..