Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoli úr

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennek a résznek a legfontosabb mozzanata sokunk számára nem az, hogy Demsa mindent tud a beépülésekről, meg mindenről. Ugyan. Dehogyis. A legfontosabb, hogy megjött a jócsaj Szivar helyére, akire már olyan régóta vártunk.Pista garázsában folytatjuk, ahol múltkor abbahagytuk. Alter…..
Egy tévé képernyőjével nyitunk, Martha a reggeli híradót nézi. A Pentagon tagadja, hogy bárki is áttört volna a biztonsági rendszerén, de mi tudjuk az igazat. A Fekete Csütörtöknek elnevezett hepaj után mindenhol a romok eltakarítása folyik, kivéve Metropolist, ahol egy…..
Zoli úr 2008.03.03 17:57:05
Egy nagyon hosszú ideje húzódó running gag (visszatérő, jellegzetes poén) lezárására került sor múlt héten, és ugyan faszán lemaradtunk róla, de sebaj, most beposztoljuk a teljes sztorit jó sok videóval, hogy vidám legyen a hétvége. A történet a következő: Jimmy Kimmel, az…..
Kezdjük azzal, hogy aki az epizód címét magyarosította, megérdemelné, hogy cápafogas APEH-ellenőrökkel teli medencébe dobjuk, miközben az Igazságügyminisztérium portásainak amatőr sramlizenekara Kozsó slágereket játszik a parton, numetál stílben. SONA - ez volt a címe. A kurva…..
Igen, önkényes címfordítás, de mit csináljak, ha a magyar címfordító nem vágta, vagy nem akarta vágni a Finding Judas – Finding Nemo párhuzamot? Ugyanis erről van itt szó 43 percben, Shitter bekeményít, most már tüzes vassal szorongatja az összes szereplő nemi szerveit,…..