Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halihi János

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdem azt hinni, hogy törvénymódosító javaslatot csak olyan kisiparos tehet, aki azon a héten elfelejtette bevenni a gyógyszerét rögeszme és abszurditás ellen. Naponta legalább egyszer sikerül meglepni a Fidesz-KDNP csoportnak agyament ötleteikkel. Mikor az ember azt hinné, hogy nem…..
Halihi János 2014.11.03 00:28:39
@Szarvas Norbert:
Nem kell a munkanélküliek miatt aggódni. Amikor a multik bejöttek, aggódott valaki a sok kis bolt miatt akik bezártak? Ott jóval többen dolgoztak mint most a nagyoknál. Ha átrendeződik a piac, majd felszívja más terület az elküldött embereket.
Halihi János 2014.11.03 09:42:12
@nu pagagyí: Nem mindegyiknél van 40% valamelyik cég csak 33%-os
A nyilvános mérleg(Erdeménykimutatás) adatokból, kiszámolható.
Most, hogy kissé, de nem teljesen, lehiggadtak a kedélyek az internetadó körül, egyet hátralépve nézzük meg a részleteket. Miért ne lehetne fizetni az internet forgalma után? Minden egyéb nagy szolgáltatás után forgalomarányosan fizetünk, áram, víz gáz stb. Ezek a napi élethez…..
Halihi János 2014.11.03 09:35:32
@Miazmás: A pénz nem a vállalaté csak adózás után. Ha adózás elött viszi ki a nyereséget, az lopás. Mivel a multikat egy kis ország kormánya nem tudja megfogni, kihasználják a lehetőséget. A két legegyszerűbb dolog: hitele az van anyacégétől, és olyan kamatot számolnak amilyet akarnak, + sokmilliárdos kamu tanácsadói szerződéseik vannak.
Halihi János 2014.11.02 23:35:10
@pingwin: Pont a mi szolgáltatónk nem fizet nyereségadót, gondolom ráterhelte volna az előfizetésünkre az évi 8400 Ft-ot. Nem néztem körül, de biztos van aki fizet nyereségadót és nem emelt volna díjakat. Akkor szolgáltatót váltottam volna.
Halihi János 2014.11.02 23:57:19
@MAC-Ka: A kis magyar cégek nem tudják kivinni külföldre, de a nagy külföldiek mind kiviszik. Kivétel ha nagyon alacsony árakon dolgoznak piac szerzés miatt, akkor egy-két évig tényleg nem nyereségesek.
A netadónál csak az volt furcsa, hogy ez az adó levonás dolog nem jelent meg sehol, csak utólag.