Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pattanásos Rendszergazda

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április 24-én debütált az Apple TV+-on az utóbbi hónapok legjobban várt zenei témájú dokumentumfilmje, a Beastie Boys Story. Mike D és Ad-Rock közel két órában mesélik el az Oscar-díjas Spike Jonze kamerája előtt a zenekar, de elsősorban Adam “MCA” Yauch-kal kötött barátságuk történetét. ..
Pattanásos Rendszergazda 2020.04.27 15:18:39
@gigabursch: a te hozzászólásod nulla horderejű.
Aki minimálist is szagol a zenéhez, az tudja, hogy a srácok egy legendák.
Nélkülük Rick Rubin se tartana ott, ahol.
A Beastie Boys hátán kapaszkodott fel és nélkülük nem producerkedhette volna a Metallicát, a Red Hot Chili Paperst, Adelet, Slayert, stb.
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
A tömeges TV2-es felmondások közepette Friderikusz Sándor is bejelentette, hogy ilyen körülmények között nem hajlandó a csatornánál dolgozni és nem folytatja az Összezárva Friderikusszal, ami mellesleg a csatorna egyik legjobb műsora volt. Most a Bors írja, hogy a forgatás megkezdése előtt két…..
Pattanásos Rendszergazda 2016.04.01 14:08:27
@Pop40: kezdjük ott, hogy nincs és nem is volt ott hírszerkesztőség..., max bulvárszerkesztőség
A mondat úgy szól a cikk elején, hogy tömegesen mondanak fel a tv2-nél. Az már megállná a helyét, hogy tömegesen mondanak fel a Tényeknél!
A tv2 alkalmazottja is az éjjeliőr, tehát az is bele tartozik.
Pattanásos Rendszergazda 2016.04.01 14:13:53
@colonel Tigh: nem a világosító miatt ülnek nem, de nem is a nevenincs riporter miatt aki felmondott. A pór népnek a berki, hajdu meg ezek kellenek. Azok meg ha jól tudom, akkor nagyon ott akarnak a mézesbödön mellett maradni.
Hajdu pálfordulása is vicces, hogy most ő a nagy fideszes, mikor még Orbán ellen állva tapcsolt a Medgyessy vitánál.
Bemutató március 18, Netflix, nálunk is...
WTF???..
Pattanásos Rendszergazda 2016.03.08 16:08:02
A sorozat arról szól, hogy az egykori texasi rendőr/Navy SEAL Martin Riggs (még nem tudni ki alakítja), felesége és gyermeke tragikus elvesztése után Los Angelesbe költözik, hogy újra összerakja az életét. A társa Roger Murtaugh (Damon Wayans Sr.) detektív lesz, akit az orvosok…..
Pattanásos Rendszergazda 2016.03.08 16:04:34
Csak az indítsa el, aki naprakész a sorozatból. ..
Pattanásos Rendszergazda 2016.02.22 14:47:34
A Harmadik Birodalom az 1930-as években a társadalmi béke és a hatékonyabb munka feltételeinek megteremtése céljából igyekezett kialakítani egy munkás vakációs központot a keleti-tengeri német partvidéknél található Rügen szigetén. A 4,5 kilométer hosszú épületsorban, "a…..
Pattanásos Rendszergazda 2014.11.20 19:11:22