Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Proke

12 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen különkiadás az állatok legjeit, valamint élőhelyüket, életüket és tulajdonságaikat szemlélteti a nézőknek. Fény derül a gepárd, a villásszarvú antilop és a vándorsólyom gyorsaságának, a teknős és a lajhár lassúságának titkára. Ezenfelül az afrikai-és ázsiai elefántok közötti különbségek, Afrika…..
  Az epizód a ragadozó állatok mindennapjait és vadászatát mutatja be természetes életterükön. Ezen képzeletbeli világ körüli körúton Afrikában az oroszláné, leopárdé, gepárdé, hiénáé és a krokodilé a főszerep; A tengerek mélyén cápákkal, barrakudákkal és kardszárnyú delfinekkel van…..
Ez az epizód az állatok gyermekkorát mutatja be, kezdve az erdei elefánt borjakon, a szirti sas fiókákon át az ebihalig. Ebben a részben sok cukiságban lehet része a nézőknek!..
Ezen epizód a Vadnyugat kontinensének, Észak-Amerikának a faunájával foglalkozik. Megismerhető belőle az amerikai bölény, a puma, a grizzly-és fekete medve, a kanadai hód, a fehérfejű rétisas és sok más állat élete. Láthatjuk, hogy az indiánok mely állatokkal töltötték együtt mindennapjaikat…..
Ez az epizód a "mesés Keletnek" is nevezett Ázsia állatait mutatja be, többek között a tigrist, a pandát, az orangutánt és az indiai elefántot. A földrész különböző élőhelyei szerint, Kínától Szibérián át egészen az Indonéz-szigetekig vannak szerepeltetve az állatok. Így megismerhető belőle a…..
Ez az epizód a csodálatos Afrika állatvilágát mutatja be, a földrész három jelentősebb élőhelye szerint. Az esőerdőben megismerhetjük a csimpánz, a gorilla, a jákópapagáj és az okapi világát. A szavannákon az oroszlánoké, zebráké, afrikai elefántoké, zsiráfoké, struccoké és orrszarvúaké a főszerep.…..
A sorozat első különkiadása, mely  egy nagyon szomorú, de igaz témáról, a veszélyeztetett állatokról és helyzetükről szól. Kiderül benne, hogy mennyi jávai orrszarvú, kaliforniai kondor és amuri leopárd él a világon? Mitől veszélyeztetett a tasmán ördög, az okapi, a levesteknős és a szumátrai…..
Az ember legközelebbi rokonai vannak főszerepben. Négy alapvető csoportjuk és fajaik vannak bemutatva, mint a félmajmokat, az újvilági-és óvilági majmokat, valamint az emberszabásúakat. Megismerhetjük a gorilla, a mandrill, a japán makákó, a bőgőmajom és a gyűrűsfarkú maki életmódját, viselkedését a…..
A sorozat ezen epizódja  bemutatja a repülő állatokat rendszertani csoportonként, mint a rovarokat, a denevéreket és a madarakat. Megtudhatjuk, hogy mik ezen állatcsoportok közös jellemzői, hogyan élnek, hol élnek és milyen fajaik vannak. Ezután álmodhatunk arról, hogy milyen jó lenne repülni...
A sorozat ezen epizódja bemutatja a szépséges, de veszedelmes nagymacskákat, melyek Ausztrália és az Anktarktisz kivételével mindenütt ott vannak. Viszont ezen filmünk az Óvilág és Újvilág csoportosításban mutatja be a nagymacskák különböző fajait. Megfigyelhetjük természetes életterüket, vadászati…..
Sorozatunk első része, a Fura állatok Földünk pár legfurcsább megjelenésű állatát mutatja be, melyek a hangyász és a tatu Dél-Amerikából, az okapi, a tobzoska, a papucscsőrű gólya és a tüdőshal Afrikából, a dugong, a polip és a narvál a tengerekből, a nagyorrú majom és a koboldmaki Ázsiából,…..
A világ állati arca Bevezető 2018.02.28 15:48:32
  A világ állati arca egy új ismeretterjesztő sorozat, mely az állatok világát mutatja be epizódonként eltérő tematikával. Felhasználható a biológiai tanulmányok terén is, még biológia órákra is. A világ különböző állatfajait mutatja be a nézőnek, megismerheti különböző viselkedési…..
IFL Gazdaság Élet a Tesco után 2014.11.21 14:35:22
A Tesco inkább egy életérzés, egy társadalmi pozíciót felölelő közmegállapodás gyűjtőneve, ami ellen a kormány meghírdette saját szabadságharcát. Le a külföldi hipermarketekkel! A kormány el fogja lehetetleníteni a Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a többi market magyarországi…..
A hazai élelmiszerláncokról már kifaggattunk benneteket, ezért kézenfekvő volt, hogy a külföldi tulajdonú cégeket is megszavaztassuk, ennek pedig most érkezett el az ideje. Holnap lesznek utoljára vasárnap is nyitva a nagy szuper és hipermarketek, ennek örömére eldönthetitek,…..
Proke 2015.05.05 17:21:24